mix@lis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!! εχω φτιαξει μια ιστοσελιδα και εχω την εξης ερωτηση........... τι πρεπει να συμπεριλαβω στον "κωδικα" μου ωστε οταν καποιος ψαχνει στο google να μπορει να εμφανιζεται και η ιστοσελιδα μου??????αυτο που θα γραψω πρεπει να ειναι πριν η μετα το <body>?????? Ευχαριστω πολυ.....
DIMK72 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <meta name="Keywords" content="" /> <meta name="Description" content="" /> </head> Πρέπει να βάλεις αυτά τα tag meta βάζοντας ως περιεχόμενο στο content λέξεις κλειδιά σε αναφορά με το site σου και την ανάλογη περιγραφή. Ο κώδικας του meta tag πρέπει να εσωκλείεται στο head.
mix@lis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 οταν λες περιγραφη τι εννοεις????????? στο content οι λεξεις χωριζονται με ","????
DIMK72 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ναι οι λέξεις κλειδιά χωρίζονται με κόμα . Απλά μια περιγραφή του site που θα εμφανίζεται μετά σαν πρώτη πληροφορία για το τι περιέχει το site σου στις μηχανές αναζήτησης κάτω από το link του site σου.
Isle Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Αν θές να εξασκηθείς λίγο στο να βάλεις τις σωστές λέξεις κλειδιά δεν έχεις παρά να δείς το source σελίδων.
Isle Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ομως το να βάλεις το site σου να μπεί πάνω πάνω στο Google είναι άλλη ιστορία...Ο πατέρας μου προσπαθεί εδώ και καιρό να βάλει το site του ξενοδοχείου μας να φαίνεται μπας και σταυτώσουμε κανέναν πελάτη...Ρίξτε στο site μια ματιά εδώ και αν θέλετε πείτε αν άξιζε τα λεφτά του αυτός που το έφτιαξε.
DIMK72 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Όντως αν δεν πληρώσεις δύσκολα μπαίνει στο google.Πόσα λεφτά ζήτησε για το site?
bandito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ομως το να βάλεις το site σου να μπεί πάνω πάνω στο Google είναι άλλη ιστορία...Ο πατέρας μου προσπαθεί εδώ και καιρό να βάλει το site του ξενοδοχείου μας να φαίνεται μπας και σταυτώσουμε κανέναν πελάτη...Ρίξτε στο site μια ματιά εδώ[/url'] και αν θέλετε πείτε αν άξιζε τα λεφτά του αυτός που το έφτιαξε. Αν αυτο ειναι τελική έκδοση, τοτε ειναι απαραδεκτο: α) Τιτλος της πρωτης σελιδας New Page 1 (σιγα μην το δεις στο google) β) charset windows-1253, λες και ολοι στον κοσμο εχουν windows και internet explorer. γ) η πρώτη σελιδα ανοιγει άλλο window. Αν ειχα κανενα λογο να κρατησω το πρώτο, θα το καταλαβαινα. Τώρα απλώς μου την δινει που πρεπει να μπώ στον κόπο να το κλεισω. δ) Κάποια links ειναι broken με ουτε καν ενα ωραιο "under construction"
bandito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Όντως αν δεν πληρώσεις δύσκολα μπαίνει στο google.Πόσα λεφτά ζήτησε για το site? Ποιος τα λεει αυτα;
DIMK72 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Στην πρώτη σελίδα του Google έτσι απλά? Εγώ έχω ακούσει από πολλούς πολλά παράπονα .... Από τότε που βάλανε και σπόνσορες ...
Dionisos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Wra gia ligo diavasma... afou san endiaferei to google: FAQ Webmaster guidelines Google Facts & Fiction Search Engine Optimizers Dwste poly megalh prosoxh sto teleftaio, giati yparxoun polla psemata gi afto to 8ema online! Στην πρώτη σελίδα του Google έτσι απλά? Εγώ έχω ακούσει από πολλούς πολλά παράπονα ....Από τότε που βάλανε και σπόνσορες ... Gia na vgeis sthn prwth selida tou Google to mono pou xreiazesai einai polles selides na syndeontai me th dikh sou selida, na exoun link th selida sou dhladh. Afto vevaia epidexetai kai spam, kai to Google exei black lists apo sites pou plhrwneis gia na valoun link se sena. Diavase to Search Engine Optimizers gia na katalaveis, kai genika ena search sto google 8a sou dwsei polles plhrofories. Prin pistepseis omws otidhpote, diavase to SEO tou Google! Yparxoun polloi pseftes ekei e3w... Beware!
DrLo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ομως το να βάλεις το site σου να μπεί πάνω πάνω στο Google είναι άλλη ιστορία...Ο πατέρας μου προσπαθεί εδώ και καιρό να βάλει το site του ξενοδοχείου μας να φαίνεται μπας και σταυτώσουμε κανέναν πελάτη...Ρίξτε στο site μια ματιά εδώ[/url'] και αν θέλετε πείτε αν άξιζε τα λεφτά του αυτός που το έφτιαξε. Νομίζω ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα θα έφτιαχνε μια τουλάχιστον πιο προσεγμένη σελίδα. Δεν έχεις παρά να δεις μερικές προσωπικές σελίδες χρηστών του insomnia. Εντάξει κάποιοι μπορεί να είναι επαγγελματίες αλλά ακόμα και οι ερασιτέχνες θα τα κατάφερναν καλύτερα. Ελπίζω να μην πληρώνετε και για site administration !!!!
Isle Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μάλιστα...απότι βλέπω βγάζω το συμπέρασμα ότι ο κατασκευαστής είναι πιό μ@λ@κ@ς απότι νόμιζα.Σαν να μήν έφταναν τα τηλεφωνήματα που έκανε ο πατέρας μου κάθε τόσο και ο άλλος "καλά, καλά" τώρα βλέπω πώς το site είναι γκά γκά γκά.Ειδικά ο τίτλος new page 1 που μάλλον δεν αλλάχτηκε κάν απο αυτόν όταν φτιάχτηκε είναι το κερασάκι στην τούρτα.Πάντως σας πληροφορώ ότι εδώ και καιρό ο πατέρας μου βρήκε άλλον αλλά αυτός απότι ξέρω δεν έχει αρχίσει.Μάλιστα αυτός έκανε παράπονα "μα Νίκο, τόσο καιρό συνεργαζόμαστε" κτλ.Η σελίδα μάλιστα δεν φάνηκε στο google(ελληνικές σελίδες) ούτε στην 30στή σελίδα αναζήτησης!(εκτός κι αν τήν πέρασα, μην ξεχνάμε ότι είχε τον τίτλο new page 1 και δεν είναι τόσο δύσκολο να περαστεί, μήν το ξεχνάμε).Λοιπόν, πατώ may.gr στο google(ελληνικές σελίδες) και πρώτα εμφανίζεται αυτή η συζήτηση και μετά η σελίδα!Οσο για τα υπόλοιπα προβλήματα στην σελίδα(η μουσική που δεν παίζει, τα ανύπαρκτα link κτλ) είναι καλά σε σχέση με την παλιά μορφή της σελίδας πρίν μερικά χρόνια.Πώς ήταν?Οι μόνες λέξεις που υπήρχαν στην σελίδα ήταν blah, blah, blah.Λοιπόν, θέλω να δώ τι θα πεί ο πατέρας μου όταν του δείξω αυτή τη συζήτηση.Πάντως η σελίδα θέλει δουλειά και μόλις τελειώσει μάλλον θα σας ειδοποιήσω να μου πείτε γνώμες.Επίσης θα ήθελα να την φτιάξω εγώ αλλα θα μου πάρει καιρό να μάθω να φτιάχνω μια σελίδα ενώ τώρα δεν ξέρω καν HTML.Επίσης συγγνώμη που η συζήτηση είναι παλιά αλλά δεν μπορούσα έτσι εύκολα να μήν ποστάρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.