Προς το περιεχόμενο

πως κανω μεταφορα αρχειων απο εναν σκληρο σε αναν αλλον?

mix@lis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ερωτηση...............

πως κανω μεταφορα αρχειων απο εναν σκληρο σε εναν αλλο????(και οι 2 δισκοι ειναι στον ιδιο υπολογιστη)

Δημοσ.

copy- paste i akoma kai cut- paste!

akoma kai games mporeis na etaferis etsi! (den piani panta alla sto san adreas piani gia paradigma!)

Δημοσ.

Γιατί κάτι μου λέει πως ο συγκεκριμένος χρήστης άνοιγε επίτηδες όλα αυτά τα topics με σκοπό να περάσει τα 50posts και να αποκτήσει πρόσβαση στις αγγελίες ???

Δημοσ.

Ελάτε ρε παιδιά, ξέρετε πόσο ταπεινωτικό είναι αυτό που κάνετε.

Απλά ο mix@lis ήθελε να ρωτήσει μια ερώτηση που αν και λίγο απλή οφείλουν όσοι ξέρουν να του απαντήσουν(τουλάχιστον οι moderators) και με τίποτα δεν θα έπρεπε να τον κοροιδέψετε για κάτι που δεν ξέρει.Τώρα το άν δεν ξέρει να κάνει copy+paste είναι άλλη ιστορία και αναρωτιέμαι πως γίνεται να μη ξέρει κάποιος την αντιγραφή+επικόλληση και να ξέρει τι έιναι ένα forum.Μπορεί άλλωστε ο mix@lis να ήξερε την αντιγραφή+επικόλληση απλά να ζητούσε άλλο τρόπο, η μπορεί και να του διέφυγε.

Δημοσ.

παιδια εγω δεν νομιζω να ρωτησα τι ειναι το copy-paste..........!!!!!!!!!!!!!!απλα ρωτησα πως γινεται μεταφορα αρχειων απο εναν δισκο σε αναν αλλον..........δεν ηξερα οτι γινεται με τοσο ευκολο τροπο(δηλ με copy-paste)......νομιζα οτι υπηρχε αλλος τροπος...........αλλωστε δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να εχει υπολογιστη και να μη ξερει το copy-paste...αυτα απο'μενα.....

Δημοσ.

εγγραφη στις 18-06-05, σωρεια ηλιθιων αποριων, αλλα παρολα αυτα υπογραφη με καποιες στοιχειωδεις γλωσσες προγραμματισμου?

για να αποκτησεις προσβαση στις αγγελιες θα μπορουσες να απαντησεις σε αποριες αλλων χρηστων, σου αρμοζει ενα ban, αλλα δυστυχως δεν αποφασιζω εγω.

public class Aporia {

static {

System.out.println("γιατι να ζουμε αφου θα πεθανουμε?????????");

}

}

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...