DJ_XLR8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Πρόκειται για θήκη σκληρού δίσκου IDE ώστε να τοποθετείτε μέσα το δίσκο και να τον μεταφέρετε σε άλλα PC με τα δεδομένα σας προστατευμένα. Πιστεύω πως είναι χρήσιμο γι' αυτούς που έχουν ένα σκληρό δίσκο (ανεξαρτήτως μεγέθους) και θέλουν με αυτόν να μεταφέρουν αρχεία μεγάλου & μικρού όγκου. Αντί λοιπόν να ανοιγοκλείνετε το κουτί του PC και να βάζετε & βγάζετε καλώδια IDE (τα οποία θα χαλάσουν κάποια στιγμή!!!) και τροφοδοσίας, καλό είναι να έχετε αυτή τη λύση. Βγαίνει σε USB 2.0 για μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και έχει και adaptor για ρεύμα. Οι φωτό είναι σκαναρισμένες από το κουτί του προϊόντος. Έχει μέσα και cd με drivers για Win98 & Millenium. Στα XP αναγνωρίζεται αμέσως χωρίς πρόβλημα σαν σκληρός δίσκος. Σήμερα το απόγευμα το πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η τιμή (από εκεί που το πήρα) είναι 27,50 €. Θα βρείτε πολλά τέτοια στην αγορά, οι τιμές παίζουν λόγω ποιότητας κατασκευής της θήκης. Για τη συγκεκριμένη, απλό πλαστικό και μειονέκτημα το μέγεθος. Είναι λίγο μεγάλο βρε παιδί μου!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Είναι το κλασικό μοντέλο της εταιρείας chronos.Πολύ καλή επιλογή και καλή τιμή .Απλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι πλαστικό και δεν παίρνει ανεμιστήρα .Πάντως πρόβλημα δεν θα έχεις.Είναι σκυλί
konspir2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 To Chronos το έχω με ένα δίσκο WD 120GB συνέχεια στο ρεύμα εδώ και ένα χρόνο περίπου... Δεν έχει σβήσει καθόλου. Σκυλί μέχρι στιγμής
MpOuZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Πλαστικούρα αλλά σκυλί. Το έχω και γώ πολύ καιρό. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι με ανησυχεί λίγο οι θερμοκρασίες που ανεβάζει. Τώρα πρόσφατα αγόρασα ένα 2.5" HDD External Case της mapower. Aν έχω χρόνο θα ετοιμάσω ένα review.
konspir2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Πλαστικούρα αλλά σκυλί. Το έχω και γώ πολύ καιρό. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι με ανησυχεί λίγο οι θερμοκρασίες που ανεβάζει. Τώρα πρόσφατα αγόρασα ένα 2.5" HDD External Case της mapower. Aν έχω χρόνο θα ετοιμάσω ένα review. Tί δίσκο έχεις βάλει στο 2.5'' case??? Γιατί έχω έναν δίσκο 2.5'' 100GB της Fujitsu, και δεν μπορώ να βρω κατάλληλο case για να τον εκμεταλλευτώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα