Προς το περιεχόμενο

Έχει κανείς τον HP nx8220 ; Τι γνώμη έχετε γι'αυτόν;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/sm/WF06b/532971-531981-531981-531981-533003-12115262-27704661.html

Έχει κανείς αυτόν τον Η/Υ να μου πει εντυπώσεις; Τι προβλήματα μπορεί να έχω; Μου φαίνεται ότι είναι κορυφαίος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγόρασα το ίδιο(8220) χθες αλλά με 1.6 GΗz.Φοβερή ποιότητα κατασκευής (καμιά σχέση με τα προηγούμενα ΗP)ελαφρύ,λεπτό, ο δίσκος του 5400 στροφές πολύ καλός για laptop,η VGA πολύ καλή την δοκίμασα με το ΗL2,θύρες πολλές,DDR2 RAM,533 MHz FSB και γενικά ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.Δεν περίμενα μέχρι να το πάρω ότι η HP θα έκανε τόσο καλή κατασκευή.

Επισκέπτης

Ευχαριστώ geist! Ωστέ είναι αρκετά καλά τα 5400 για το σκληρό, ε; Εγώ ήταν το μόνο που ένιωθα ότι ήταν λίγο χειρότερο από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Έψαχνα να βρω με 7200rpm. Από ήχο πώς τα πάει; Έχει ένταση;

Θερμότητα αρκετή εκεί που βρίσκεται ο σκληρός δίσκος αλλά μετρημένη μετά από 1+ ώρα παίξιμο με το HL2.H οθόνη πολύ καλή και πιο φωτεινή συγκρινόμενη με ένα FSC Amilo M1425 1,6 GHz που μου έφερε ένας φίλος για να τα συγκρίνουμε.Τα DVDs τα παίζει άψογα.Για γωνίες θέασης τι να πω.Δεν είδα διαφορά από το Αmilo.Επίσης το Αmilo δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ ίσως λόγω του πιο αργού δίσκου.Αλλά βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση σε ταχύτητα όπου το HP είναι σαφώς πιο γρήγορο.Φαίνεται εδώ η διαφορά του σκληρού,της VGA κλπ.Είναι αθόρυβο όπως θα περίμενε κάποιος από laptop αυτής της ποιότητας.

Ευχαριστώ geist! Ωστέ είναι αρκετά καλά τα 5400 για το σκληρό, ε; Εγώ ήταν το μόνο που ένιωθα ότι ήταν λίγο χειρότερο από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Έψαχνα να βρω με 7200rpm. Από ήχο πώς τα πάει; Έχει ένταση;

Αν δεν σε ικανοποιήσει ο δίσκος κάποια στιγμή τον αλλάζεις με έναν 7200.Αλλά νομίζω για laptop θα σου είναι υπεραρκετός

Τον έχω αγοράσει εγώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ανάλυση οθόνης 1680x1050 και με πάρα πολύ καλή φωτεινότητα. Η ανάλυση της οθόνης είναι ένας βασικός λόγος που μ’ έκανε να τον αγοράσω. Η ανάλυση είναι ένα χαρακτηριστικό που συνήθως θάβεται από τους πωλητές και τα καταστήματα επειδή δεν την προσέχει κάποιος όταν δεν ξέρει και φυσικά διαφοροποιεί πολύ την τιμή. Ευτυχώς δε βγαίνουν φορητοί με ανάλυση 800x600 γιατί είμαι σίγουρος πως τα περισσότερα καταστήματα αυτούς θα πουλούσαν! Για ‘μένα είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό μια που η οθόνη είναι ο χώρος αλληλεπίδρασης με τον υπολογιστή (πώς τα λέω έτσι...). Τέλος πάντων, είπα τον πόνο μου.

Το 1GB μνήμης και ο καινούριος Centrino με το 533MHz FSB και τον 80άρη 5400 rpm, 8MB cache τον κάνουν υπεργρήγορο - πιο γρήγορο από εμένα :) Και φυσικά έχει στάνταρ LAN 10/100/1000, WLAN b/g, Bluetooth 1.2, Card Reader, Infrared, DVD+/-RW. Από κάρτα γραφικών έχει την ATI Radeon Mobility με 64MB dedicated RAM αλλά επειδή δεν παίζω παιχνίδια δεν μπορώ να την αξιολογήσω.

Το έψαξα πολύ και για μένα ήταν η μοναδική λύση σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά με λεπτό και ελαφρύ format. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα από κάθε άποψη. Βέβαια θέλεις πάνω από 2000 Ευρώ... Το μοναδικό πράγμα που δεν μπορώ να συνηθίσω είναι η widescreen και ίσως αν αγόραζα τώρα φορητό να μην το έβαζα σαν απαίτηση σώνει και καλά. Η ανάλυση του PG804EA (1680x1050) όμως είναι καταπληκτική και με αποζημιώνει. Στο κάτω κάτω σε σχέση με πριν (1400x1050, πάλι υψηλή ανάλυση) έχω απλώς παραπάνω pixels δεξιά και αριστερά - που θα πάει, θα συνηθίσω να τα κοιτάζω περισσότερο :)

Α και φυσικά γράφει και Compaq (παλιό κόλλημα, προ εξαγοράς της Compaq από την HP)

Αν θέλεις μια που είσαι από Θεσσαλονίκη μπορείς να περάσεις από το γραφείο μου κάποια στιγμή να τον δεις.

Επισκέπτης
Αν θέλεις μια που είσαι από Θεσσαλονίκη μπορείς να περάσεις από το γραφείο μου κάποια στιγμή να τον δεις.

Ω! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το έχω υπόψη μου (θα σου στείλω private message αν είναι).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...