mix@lis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 καλησπερα!!!!!!!! εχω windows xp και εχω 2 ερωτησεις............ 1.πως κανω format εναν δισκο????? 2.πως κανω particion?????????? επειδη ειμαι ασχετος αν μπορειτε οι οδηγιες να ειναι λιγο αναλυτικες..... Ευχαριστω πολυ.......
billpeppas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 My Computer ( Icon ) right click -> Manage... -> Disk Management Δεξί κλίκ στο εικονίδιο του αφορμάριστου δίσκου, Format ( or New Partition if totaly new disk ) The same as question 1 ( New Partition )
mix@lis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 δηλαδη επειδη τωρα θα παρω νεο δισκο πρεπει πρωτα να κανω particion και μετα format για να μπορω να τον χρησιμοποιησω?????
Dikemou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 tha dialekseis na kaneis partition, to megethos tou kai to FS, kai ta win tha ftiaksoun to partition kai tha to formaroun sto kapaki... epanalambaneis ti diadikasia stin periptosi pou to proto partition den pianei olo to disko
Pink_Panther Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 File System kai ta Windows XP ipostirizoune to NTFS.
mix@lis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 επειδη εχω ελληνιμα xp το particion αντιστοιχει στην λεξη διαμορφωση??????και το format???????σε ποια λεξη αντιστοιχει??????????
billpeppas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Διαμόρφωση αν δεν κάνω λάθος ( δεν χρησιμοποιώ ούτε XP, ούτε ελληνικά Windows ) θα λένε το Format. Το Partition θα το λένε...χμ... κατάτμηση ή ...nevermind
deathlok Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 paratiro oti anoigis para polla topic.prosexe ligo tous titlous sou gia na boithisis kai allous.(na einai pio perigrafikoi)
Isle Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Λοιπόν αν δε θές να κουράζεσαι μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις format με την συνώνυμη εντολή στο MS-DOS.
Prokroustis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Με απλά Ελληνικά για να καταλαβαίνουν όλοι. 1.Περίπτωση καινούργιου σκληρού χωρίς Windows. Εάν το cd των Windows (υποθέτο XP) είναι bootable(δηλαδή ξεκινάει από το cd) μεσά στην εγκατάσταση θα αναγνωρίσει τον σκληρό σου και θα σου ζητήσει να κάνεις Partition που θα εγκατασταθούν τα Windows.(Partition στην ούσια είναι ένα κομάτι του δίσκου, που τα Windows ή κάποιο άλλο λειτουργικό δεσμέυουν εξαρχής). Στην περίπτωση αυτήν δεν έχεις κανένα πρόβλημα μια και όλα είναι αυτόματα. ( Το μόνο που θα σε ρωτήσει είναι το μέγεθος του καινούργιου partition) 2.Περίπτωση καινούργιου σκληρού σε υπάρχον Windows. Με δεξί κλικ στον "Υπολογιστής μου" επιλέγεις "Διαχείριση"-"Διαχείριση Δίσκων". Εκεί λογίκα αν έχεις συνδέση σωστά τον δίσκο θα τον βλέπεις και δίπλα από τον δίσκο θα βλέπεις την κατάσταση του με χρώμα πράσινο. ( Εάν είναι καινουργιος και χωρίς partition) Με δεξί κλικ επιλέγεις Δημιουργία καινούργιου διαμερίσματος και τσεκάρεις και την επιλόγη "Διαμόρφωση Τώρα" Θα πρότεινα να επιλέξεις και την "Γρήγορη Διαμόρφωση" για δίσκους πάνω από 80gb ( Εκτός και αν πάς για καφέ όσο θα κάνει αυτό Format. Ελπίζω να βοήθησα.
mix@lis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 ευχαριστω πολυ φιλε.....thanks!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.