akpe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Mεχρι προχθές''jeronimo''τ΄ςρα περιμένς να δς τι θα γίνει με το...''μέλλον''του και βλέπουμε....ΦΙΛΟΥΡΕΣ...ΡΟΔΟΣ...ΕΡΙ... Άδικα περιμένεις...δεν υπάρχει μέλλον.
Diomedes Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ εδώ στην ξενιτιά ακούω classic fm και τον Ελληνικό-Κυπριακό σταθμό (103κάτι). Αν όμως έχει κάποιος υπόψη του κανέναν Ελληνικό που "εκπέμπει" στο διαδίκτυο και που βάζει κλασσική ή ροκάκια, ας μου πει παρακαλώ! Έχω πήξει με τις αγγλικές φλωριές που γεμίζουν την μπάντα των fm!
kage Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 akouga sportfm 94.6 otan ekanan ekpomph mesanuxta k meta enas bill k meta mia roula...ginotan xamos ola ta lefta htan,bas k xerei kaneis ti apegine ayth h roula?
Greg7vas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Akouga kai akouo Sport fm. Alexandros Nikolaodhs ola ta lefta. ELA KALHMERAAAAAAAAAA!@!
the_maniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 akouga sportfm 94.6 otan ekanan ekpomph mesanuxta k meta enas bill k meta mia roula...ginotan xamos ola ta lefta htan,bas k xerei kaneis ti apegine ayth h roula? Την εχει κανει εδω και καιρο η Ρουλα. Ο Βασιλης Γερασιμου παιζει ακομα αλλα μονο Πεμπτη-Παρασκευη απο τις 2 μεχρι το πρωι Για πολυ γαβ γαβ εεεεεε
Christophe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Ακούω R.S.O. 91,7 και Rock Radio 105,5 αλλά τίποτε δεν καλύπτει την απουσία του Ράδιο Ακρόπολις (για όσους Θεσσαλονικείς θυμούνται) με τον Richie-Νίκο Σβαρνιά και όλη την τρελοπαρέα στα "deck".
darkkin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 ^^ Εννοείς Rock Radio (104,7) ή 1055 Rock? Αν και έτσι όπως πάει ο 1055 θα καταλήξουν το ίδιο...
kage Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Την εχει κανει εδω και καιρο η Ρουλα.Ο Βασιλης Γερασιμου παιζει ακομα αλλα μονο Πεμπτη-Παρασκευη απο τις 2 μεχρι το πρωι Για πολυ γαβ γαβ εεεεεε βασικα το αλλαξαν πολυ το στυλ...προωθει μερικα τραγουδια συγκεκριμενα..και λειπουν κ τα τηλ.στον αερα που ναι ο δασκαλος κ οι υπολοιποι?:LP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.