Προς το περιεχόμενο

Ti stathmous akoute sta fm?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mεχρι προχθές''jeronimo''τ΄ςρα περιμένς να δς τι θα γίνει με το...''μέλλον''του και βλέπουμε....ΦΙΛΟΥΡΕΣ...ΡΟΔΟΣ...ΕΡΙ...

Άδικα περιμένεις...δεν υπάρχει μέλλον.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ εδώ στην ξενιτιά ακούω classic fm και τον Ελληνικό-Κυπριακό σταθμό (103κάτι). Αν όμως έχει κάποιος υπόψη του κανέναν Ελληνικό που "εκπέμπει" στο διαδίκτυο και που βάζει κλασσική ή ροκάκια, ας μου πει παρακαλώ! Έχω πήξει με τις αγγλικές φλωριές που γεμίζουν την μπάντα των fm!

Δημοσ.
akouga sportfm 94.6 otan ekanan ekpomph mesanuxta k meta enas bill k meta mia roula...ginotan xamos ola ta lefta htan,bas k xerei kaneis ti apegine ayth h roula?

Την εχει κανει εδω και καιρο η Ρουλα.

Ο Βασιλης Γερασιμου παιζει ακομα αλλα μονο Πεμπτη-Παρασκευη απο τις 2 μεχρι το πρωι:)

Για πολυ γαβ γαβ εεεεεε:mrgreen:

Δημοσ.

Ακούω R.S.O. 91,7 και Rock Radio 105,5 αλλά τίποτε δεν καλύπτει την απουσία του Ράδιο Ακρόπολις (για όσους Θεσσαλονικείς θυμούνται) με τον Richie-Νίκο Σβαρνιά και όλη την τρελοπαρέα στα "deck".

Δημοσ.
Την εχει κανει εδω και καιρο η Ρουλα.

Ο Βασιλης Γερασιμου παιζει ακομα αλλα μονο Πεμπτη-Παρασκευη απο τις 2 μεχρι το πρωι:)

Για πολυ γαβ γαβ εεεεεε:mrgreen:

βασικα το αλλαξαν πολυ το στυλ...προωθει μερικα τραγουδια συγκεκριμενα..και λειπουν κ τα τηλ.στον αερα:P

που ναι ο δασκαλος κ οι υπολοιποι?:LP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...