Προς το περιεχόμενο

Ti stathmous akoute sta fm?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο οτι ακουσα το η βραδυνη ζωνη του jeronimo κλεινει(!!!!) μετα απο 17!!! χρονια. και κατι ακουστηκε οτι μαλλον κλεινει ο σταθμος. κριμα σιγουρα καποια εχουμε ξενυχτησει ειτε τωρα ειτε παλιοτερα που ειτε καλυτερος

WTF???! :shock:

Που το άκουσες αυτό?!

Δεν λέω το επίπεδο του σταθμού έχει πέσει πολύ τελευταία, αλλά όχι και να κλείσει...

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τελικα τον αγορασε ο Αλαφουζος (εχει και αλλους 3 σταθμους) και θα μετονομασει τον σταθμο οπου θα παιζει μονο εμπορικα κομματια!!!!

Δημοσ.

Το τέλος μιας εποχής...

Το ραδιόφωνο στην Αθήνα πάει από το κακό στο χειρότερο! Ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η "μαύρη" περίοδος των FM.

Δημοσ.

Rock κυρίως γιατί δεν είναι και πολύ που βάζουν metal, τουλάχιστον δεν έχω πετύχει κανέναν καλό. Επίσης το Ράδιο θεσσαλονίκη σκίζει!!! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mεχρι προχθές''jeronimo''τ΄ςρα περιμένς να δς τι θα γίνει με το...''μέλλον''του και βλέπουμε....ΦΙΛΟΥΡΕΣ...ΡΟΔΟΣ...ΕΡΙ...

Δημοσ.

Mέχρι προχθές''jeronimo''τώρα περιμένω να δωτι θα γίνει με το...''μέλλον''του και βλέπουμε....ΦΙΛΟΥΡΕΣ...ΡΟΔΟΣ...ΕΡΙ...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είπα και εγώ να ξεθάψω ένα θέμα...:)

Λοιπόν, εδώ και κάτι μήνες ακούω Republic 100.3 και έχω μείνει άφωνος! Τώρα που έχουν αρχίσει κάποιοι σταθμοί να "χάνουν" (βλέπε 1055), εκτιμάμε περισσότερο αυτούς που έχουν απομείνει...

<Λευτεριά στους φυλακισμένους ακροατές>sterb284.gifmusik28.gifsterb284.gif

Δημοσ.

Μονο gold μπορωνα ακουσω ολοι οι υπολοιποι μου φαινονται τα ιδια και τα ιδια. Και ο era αξιζει αλλα ως επι το πλειστον gold

Δημοσ.

Στο car ακούω free FM(98 ) ή Blue space(107.2) που παίζουν 80's και italodisco(λολ δηλαδή!)

Επίσης για γέλιαο στον Ant1 radio(97.2) τους "Αδιάβροχους" στις 12:00, και καπάκι Skai(100.3) 13:00 την "Ελληνοφρένεια".

Το ΟΛΑ Χ στην ραδιοφωνική του εκδοχή...

Δημοσ.

sport fm reeeeeee..eggyhsh...thanailakis to prwi liwnw ap ta gelia ,vradaki fight club kai ta ksimerwmata pou vgainei o daskalos kai tous evlogei olous sthn ekpomph tou gerasimou...amhn amhn loidwniiiii...a k gia musica best...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...