Προς το περιεχόμενο

Ti stathmous akoute sta fm?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ότι συμπεριφερόταν στους υπόλοιπους (κάμεραμεν, βοηθούς) σαν να ήταν άχρηστοι, τους μιλούσε με πολύ υποτιμητικό τρόπο (φώναζε, έβριζε). Απ'ότι μου είπανε για αυτό το λόγο έφυγε ο Παναγιωτόπουλος από το Jammin και αργότερα και από τον Rock Radio (αν και εκεί ακούγεται ότι παίζανε και άλλα...θέματα).

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτά που λέει ο darkkin, δεν είναι κάτι που έχει ακούσει μόνο ο ίδιος...

Εδώ, οι φήμες οργίαζαν. Και στους κύκλους του ραδιοφώνου και της τοπικής τηλεόρασης. Δεν το συζητώ το τί γινόταν στον απλό κόσμο...

Γενικώς, εδώ πολύς κόσμος δεν τον πάει από χρόνια. Από την εποχή που ήταν στο ράδιο του ANT1 ('91-'92). Δε νομίζω να ήταν τυχαίο...

Δημοσ.

Το ξέρω οτι πολύς κόσμος δεν τον πάει...Δεν ήξερα οτι παίζουν τέτοια σκηνικά!Τέσπα...Ο,τι θέλει είναι ο καθένας και όπως θέλει συμπεριφέρετε.Δεν τον ξέρω προσωπικά οπότε δεν μπορώ να τον κρίνω σαν άτομο...

Δημοσ.

Εγώ δεν πήγαινα ούτε τον Παναγιωτόπουλο! Τι κερδίζω??? :P

Ήταν βέβαια τρομερά διαβασμένο άτομο όσον αφορά 70'ς & 80'ς (καμία σχέση με τον βλάκα τον Βακάρο) αλλά ήταν και εξίσου τρομερά εκνευριστικά κολλημένος στους Deep Purple (φτάνει πια!) και σε παλιότερους και αρκετά περιορισμένους ήχους (μόνο heavy/κλασικό metal και hard rock). :-x

Επίσης ήταν και αρκετά ειρωνικός σε αντίθεση με τον Βακάρο που προσπαθούσε να "γλύψει" τον κόσμο για να αντισταθμίσει την έλλειψη γνώσεων που είχε με το προφίλ του "καλού παιδιού" που έβγαζε. Όπως καταλάβατε ούτε και το jammin σαν εκπομπή γενικότερα μου άρεσε... :wink:

Δημοσ.
Λαμψη και οταν δεν πιανει , Ρυθμο (ελπιζω ο θεωρητικος να μη το δει αυτο.. :P)

Θα έκανες πολλλύ καλή παρέα με την αδερφή μου εσύ.

Ειλικρινά όμως πώς τον αντέχεις αυτόν τον σταθμό?

Ολη μέρα τα ίδια και τα ίδια και φυσικά μόνο της Heaven. Βάλε και τους ηλίθιους παρουσιαστές του που δεν ξέρουν τι να πούν και ζητάν απο τους 16χρονους ερωτοκαψουρεμένους να τους στέλνουν sms πως να ρίξουν την γκόμενα που θέλουν.

Τελοσπάντον ας σταματήσω το κράξιμο γιατί η paschalia θα με τρελάνει στο δούλεμα :)

Εγω αν ανοίξω το ράδιο θα βάλω Rockfm,Red ή Profit (κατα το βραδάκι βάζει κάτι ωραία τραγουδάκια που σε χαλαρώνουν απο την ένταση της μέρας).

Παλίοτερα το superspot είχε το πρωί μια εκπομπή με δυο τρελούς τύπους το "Δε μου λές". Είχαν τρελό γέλιο. Είναι ακόμα αυτοί οι τύποι εκεί?

Δημοσ.
Εγώ δεν πήγαινα ούτε τον Παναγιωτόπουλο! Τι κερδίζω??? :P ...Επίσης ήταν και αρκετά ειρωνικός σε αντίθεση με τον Βακάρο... :wink:

Δεν τον έχω ξαναδεί στην τηλεόραση τον Βακάρο, αλλά τον Παναγιωτόπουλο όλο και σε καμιά εκπομπή στην ΕΤ 3 τον πετυχαίνω! Και καμιά φορά με κάνει να απορώ ο άνθρωπος...: Πως είναι δυνατόν να ξύπνησε ξαφνικά η Βέφα μέσα του; :lol:

Κάνα δυό φορές πάνω στο ζάπινγκ τον έχω πετύχει να φτιάχνει φαγητά! :shock::lol:

Δημοσ.

Θεωρητικε δεν πολυαντεχεται , ειδικα οι παρουσιαστες που δινουν οτι *** συμβουλη τους ερθει στα ανηλικα (και ξαναλεω οτι ειναι αποριας αξιο πως δεν εχουν φαει καμια μυνηση περιποιημενη) και λενε οτι τους κατεβει .

Αλλα τα τραγουδακια ειναι καλα , αντεχονται και αυτος ειναι ο λογος που τον ακουω .

Δημοσ.
Παλίοτερα το superspot είχε το πρωί μια εκπομπή με δυο τρελούς τύπους το "Δε μου λές". Είχαν τρελό γέλιο. Είναι ακόμα αυτοί οι τύποι εκεί?

Μόνο ο Παπαγεωργίου. Ο Ζαραλίκος είχε απολυθεί σε ένα διάλειμα της εκπομπής πριν 1,5 χρόνο επειδή έλεγε διάφορα γιά τον Μπάγεβιτς, και από τότε δεν τον έχω πετύχει πουθενά (όχι ότι έψαξα δηλαδή :P).

Δημοσ.

Αν δεν μας τά' πρηζε ο Μαστοράκης με τις συλλογές του, ο Radio Gold θα ήταν από τους καλύτερους σταθμούς.

PS. Έχει πάει κανείς στο Gold Beach να μας πει τί παίζει;

Δημοσ.

103.3 Radio Gold και οταν εχει αυτην την τεραστια διαφημιση με τον Μαστορακη να αναλυει τα cd του σταθμου με τις δεκαετιες '70,'80,'90 βαζω 92.0 Galaxy FM.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...