MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 aaaaaaaahhahaahahahahahaha!!! Φαντάζομαι νεύρα! Κουράγιο Μαρία... Κουράγιο... Που θα πάει... Θα του περάσει... 20 χρόνια σχεδόν πέρασαν κι ακόμη να του περάσει! :razz: Και το πιο ωραίο ξέρεις ποιο είναι; Ότι σε όλη τη γειτονιά πρόβλημα δεν υπάρχει πάρα μόνο σε μένα! Τα σπίτια μας συναντιούνται βλέπεις γωνία με γωνία! Τον 'κερατά' του (την κεραία λέει έτσι γιατί είναι κι η φτιαξιά της τέτοια) τον έχει ψηλότερα κι από μένα! Να φανταστείς για να κάνω δουλειά με τις μετατροπές mp3 από κασσέττες' date=' μου έδωσε δικό του κασσεττόφωνο! [img']http://users.pandora.be/eforum/emoticons4u/crazy/1261.gif[/img] Αααααααααααααααα! Θα ουρλιάξω!
haris_ch02019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 den eisai i moni pou exei tetoio kassetofwno me rodela!!!egw exw ena Sharp kataskeuasmeno arxes '90 kai einai fysika me rodela alla exei kati to gamato...exei dipli ipodoxi gia kalwdio pou to sindeeis me enisxyti kaai to exw ston ipologisti mou perasmeno..!!!anti gia ixeiakia!!
blackwar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Γενικα οπου πετυχω ROCK,METAL,BLUES και αυτοι δεν ειναι αλλοι απο τους εν λευκο red rock fm καναλι 1 πειραιας 94 fm radio gold και υποστηριζουμε και τους πειρατικους γιατι τα παλικαρια κανουν πολλη καλη δουλεια παρα τις "γνωστες συνθηκες" στις συχνοτητες 105,2fm και 107,2fm στο σπιτι,αμαξι,δουλεια,ακομα και στο περπατημα ακουω παντα μουσικη για αυτο και συνεχεια θα παιζει κατι ειτε απο ραδιοφωνο ειτε cd,δισκους, ειτε απο το pc mp3!!!
darkkin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Κυρίως 88μισό, 1055rock και μετά...στον χαμό και ό,τι πιάσουμε...
dim_b Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Αν και κυρίως ακούω Σπορ FM, όταν βάζω σταθμούς που παίζουν μουσική οι μοναδικές επιλογές είναι Red FM, Kosmos 93,6 και ΝΕΤ (κάθε μεσημέρι λόγω του Πετρίδη, αλλά συνήθως το ραδιόφωνο μένει εκεί γιά 1-2 ώρες ακόμα επειδή έχει καλές εκπομπές εκείνες τις ώρες).
Mixalakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Alpha 98,9 Καθημερινά (10-12 το βράδυ)...Και ο εξαιρετικός Χάρης Καββαδίας (γενιάς Πετρίδη εξίσου πολύ διαβασμένος) ΝΕΤ 105,8 Καθημερινά (4-5)...Ο μεγάλος Πετρίδης... Ενώ κάθε Σαββατοκύριακο 4-7 το απόγευμα Δημήτρης Παπασπυρόπουλος στον Best 92,6... Απο εκεί και πέρα υπάρχει ένα ραδιοφωνικό ζάπινγκ μεταξύ Gold(103,3), Red(96,3), και Galaxy (92,0)
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Κυρίως 88μισό, 1055rock και μετά...στον χαμό και ό,τι πιάσουμε... 104,7 Rock Radio δεν ακούς darkkin? Eγώ πάντως μιας και είμαι Ηράκλειο το μόνο που μπορώ να ακούσω είναι μουσικό κανάλι 105,1 και μερικές φορές τον σταθμό του παν/μίου!!! Τις υπόλοιπες ώρες cd ή mp3!!!!!!
paschalia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Λαμψη και οταν δεν πιανει , Ρυθμο (ελπιζω ο θεωρητικος να μη το δει αυτο.. )
darkkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 104,7 Rock Radio δεν ακούς darkkin? Δεν ακούω σχεδόν ποτέ και αυτό γιατί Α) από τότε που ήρθα Θεσ/νίκη (εδώ και 5 χρόνια) ο σταθμός αυτός ήταν και είναι μονίμος "ψωνισμένος", με μουσική χειρότερη και από τις rock στιγμές του Mtv (εκτός από κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις), και φυσικά γεμάτος διαφημίσεις. Θυμάμαι παλία, όταν ο 1055 ήταν ακόμα "ράδιο φωνή της Τούμπας", στον Rock Radio κάθε 15 λεπτά έπαιζαν διαφημίσεις :evil:, και Β) δεν πάω καθόλου τον Βακάρο. :evil::evil::evil:
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δεν ακούω σχεδόν ποτέ και αυτό γιατίΑ) από τότε που ήρθα Θεσ/νίκη (εδώ και 5 χρόνια) ο σταθμός αυτός ήταν και είναι μονίμος "ψωνισμένος"' date=' με μουσική χειρότερη και από τις rock στιγμές του Mtv (εκτός από κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις), και φυσικά γεμάτος διαφημίσεις. Θυμάμαι παλία, όταν ο 1055 ήταν ακόμα "ράδιο φωνή της Τούμπας", στον Rock Radio κάθε 15 λεπτά έπαιζαν διαφημίσεις :evil:, και Β) δεν πάω καθόλου τον Βακάρο. :evil::evil::evil:[/quote'] Επιτέλους ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Godfath3r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Καλά ναι, όντως...Τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει η μουσική που παίζει!!!! Όσο για τον Βακάρο...Είναι ΤΥΠΑΣ!!!!!Πολύ τον πάω!!!(Τις ντομάτες μην μου τις ρίξετε τώρα!)
darkkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μην το λες... Jammin έβλεπες; Ξέρεις γιατί σταμάτησε η εκπομπή; Δεν θέλω να γίνω κακός (ναι, καλά :twisted: ) αλλά η συμπεριφορά του Βακάρου ήταν απίστευτη πίσω από τις κάμερες...
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Καλά ναι' date=' όντως...Τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει η μουσική που παίζει!!!! Όσο για τον Βακάρο...Είναι ΤΥΠΑΣ!!!!!Πολύ τον πάω!!!(Τις ντομάτες μην μου τις ρίξετε τώρα!)[/quote'] Έχω μια απορία βρε παιδί μου... Πώς ακούς σταθμό της Θεσσαλονίκης...;
Godfath3r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Σπάνια ακούω μέσω ιντερνετ και επίσης όταν επισκέπτομαι την συνπρωτεύουσα...Δεν ξέρω τι κάνει πίσω απο τις κάμερες (μάλλον κανείς δεν το ξέρει απο εμάς) αλλά όταν κάνει εκπομπή στο radio ακόμη και άθλια κομμάτια να παίζει κάνει τρελό κέφι!!!!! Edit:Ναι, έβλεπα Jammin...Τα τελευταία χρόνια όμως.Ήμουν πιτσιρίκι βλέπεις... :-P
darkkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Anyway, εγώ δεν τον πήγαινα έτσι και αλλιώς, και με αυτά που έμαθα... ήρθε και έδεσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.