therock Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Ego akouo kiss kai radio dee jay. Poioi stathmoi vazoun tis teleytees ellinikes epitixies?
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Αν αποφασίσω να συντονιστώ στα ερτζιανά, τότε στο τσακίρ κέφι θα ακούσω τον Cosmos της ΕΡΑ (και κάποτε 2o πρόγραμμα, πριν μετακομίσει σε άλλη συχνότητα)!!!
yiah Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 (και κάποτε 2o πρόγραμμα, πριν μετακομίσει σε άλλη συχνότητα)!!! γιατι δε αλλαζει η μνημη στο ραδιο;(αστειο) το πρωι τζουμα στον ΕνΛευκω 877 η γιανουτσο βαμβακαρη στο Best μεσημερι ψαριανο 1240 1400 στα Best θαναση μηνα 14-16 Ενλευκω πετριδη 1600-1700 φυσικα στη ΝΕΤ105,8 μετα λιγο rockfm ισως μεχρι της 8 παρασκευη σαββατο βασιλη σταματιου στον Κοσμος 93,6 με λατιν 20-22 κλεοπατρα 0000-0200 best σαββατοκυριακη 22-24 δημητρη αυγερο rockfm μανωλη οικονομου 000-0200 ενλευκω ΦΟΒΕΡΟΣ
haris_ch02019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 egw akouw melwdia 99.2 kapoies ekpompes oxi oles,Diesi 101.3(prwhn Stathmos 101.3)kai ekei kapoies ekpompes,2o programa kamiaaa fora,kai gia ksena ligo Rock Fm 96.9....palia otan ipirxe o Capital akouga kai ton Polyxroniou me ton Karatzh alla twra mas teleiwse...
hugelacky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Παλιότερα άκουγα Πετρίδη και Μηλάτο. Τώρα πλέον που είμαι πάτρα δεν έχω βρει κάτι να με ενδιαφέρει, δεν έχω ψάξει και πολύ βέβαια να πω την αλήθεια...είναι πολλά τα cd/mp3 για να περισσέψει χρόνος και για ράδιο...
DJ_XLR8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Εδώ Πάτρα οι επιλογές είναι λίγες, μα πολύ λίγες. Ακούω TOP fm στα 93 και όταν έχω κόσμο στ' αμάξι για να είμαστε τρέντιδες ακούω Kiss Fm στα 92,2 - Patras Radio DJ στα 100,1 και NRG fm στα 102,1. Αυτά.
Cristina Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Εδώ και 2,5 χρόνια η συχνότητα δεν έχει αλλάξει... R.S.O, 91,7 (Θεσσαλονίκη). Αυτό βέβαια όταν δεν ακούω τους αγαπημένους μου OnLine σταθμούς που με καλύπτουν απόλυτα και βρίσκω ό,τι τραβά η ψυχή μου για κάθε στιγμή και διάθεση. Και φυσικά... Το καλό είναι πως βλέπεις τίτλους ώστε να κάνεις αγορές... Α! Και δεν έχουν διαφημίσεις!!! Ο R.S.O το έχει παρακάνει lately και με χαλάει πολύ... :roll:
yiah Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 ναι ρε παιδια ξερει κανεις αν κανει καπου ο Μηλατος;;;
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 γιατι δε αλλαζει η μνημη στο ραδιο;(αστειο) Έχω την τύχη να έχω απ'τα τελευταία αναλογικά ραδιοκασσεττόφωνα! Όπως καταλαβαίνεις μια ροδέλα κινεί το νήμα για να βρω τον σταθμό που θέλω! :grin: Που τι σταθμό να ακούσω με τις αρμονικές του γείτονα; (Έχει ερασιτεχνικό και παίζει όλη τη μέρα italodisco)! :-x
Cristina Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Που τι σταθμό να ακούσω με τις αρμονικές του γείτονα; (Έχει ερασιτεχνικό και παίζει όλη τη μέρα italodisco)! :-x aaaaaaaahhahaahahahahahaha!!! Φαντάζομαι νεύρα! Κουράγιο Μαρία... Κουράγιο... Που θα πάει... Θα του περάσει...
lediaquaan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 88 miso ο καλύτερος για μένα στη συμπρωτεύουσα...http://www.88miso.gr Κι έπειτα έπονται ο Ηeart fm..zooradio...plus radio..banana...rso...και στις καψούρες άντε να ακούσω κανένα Ερωτικό και τη φωνή του Μαρόγλου να μου υπενθυμίζει πως όλα ήταν ένα τσιγάρο πριν ένα τσιγάρο μετά και στη μέση οι αναμνήσεις και άλλα τέτοια χαζά...Παράλληλα αξιοποιώντας την τεχνολογία και το ίντερνετ και μπλα μπλα μπλα μπαίνω και στο laundcast του yahoo που έχει ταξινομημένες τις κατηγορίες και βρίσκω διάφορα σαχλά και καλά και χαίρομαι...:roll:
Cristina Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 άντε να ακούσω κανένα Ερωτικό και τη φωνή του Μαρόγλου να μου υπενθυμίζει πως όλα ήταν ένα τσιγάρο πριν ένα τσιγάρο μετά και στη μέση οι αναμνήσεις και άλλα τέτοια χαζά Πωπω... Ακόμα αυτές τις αηδίες λέει ο Μαρόγλου; :? Μια δεκαετία τώρα τις ίδιες «και καλά» ψαγμένες-χιλιοειπωμένες-μιζεροαγαπησιάρικες ατάκες, ρε παιδί μου... Brrr...
lediaquaan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Πωπω... Ακόμα αυτές τις αηδίες λέει ο Μαρόγλου; :?Μια δεκαετία τώρα τις ίδιες «και καλά» ψαγμένες-χιλιοειπωμένες-μιζεροαγαπησιάρικες ατάκες' date=' ρε παιδί μου... Brrr... [/quote'] Άσε κι άμα τον δεις είναι μια φάτσα...Στο site έχει ηχογραφημένα μερικά τέτοια σαχλά...Χαχαχα...Check!!
Cristina Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Άσε κι άμα τον δεις είναι μια φάτσα...Στο site έχει ηχογραφημένα μερικά τέτοια σαχλά...Χαχαχα...Check!! Τον έχω δει... :? Είχα ένα φιλαράκι στον Ερωτικό Forever και είχα την... τύχη να γνωρίσω μερικούς απο εκεί. Ήταν κι ένας άλλος, πολύ αντιπαθητικός, που δεν θυμάμαι το name του τώρα. Την είχε δει πολύ... Γκόμενος; Σπουδαίος παραγωγός; Δεν ξέρω ακριβώς... Γενικώς «ΠΟΛΥ». Αυτός ήταν και στον KISS (ποοοολύ πριν γίνει Radio DeeJay, κάπου '96-'97) και νομίζω πως κι αυτόν Γιάννη τον έλεγαν... Τί μου θύμισες τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.