Phantolino Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Eidou to megaleio ths elladas sta mmorpg, theloume k online games tromara mas
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 ee as tou pros8esoume 2-3 akoma pragmatakia...hack n slash action "rpg"
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δεν το είπα το κόλπο με κακούς σκοπούς. Ούτε εγώ το χρησιμοποιω. Απλώς το έγραψα για να μαθένουμε. Και δεν έχουν όλοι οι μεγάλοι δίκιο κανένας τους. Είναι όλοι οπιστοδρομικοί. Κai γιατί να τους ακούσω; Εχω κανένα συμφέρων αν τους ακούω και ειδικά αν ακούω τους παντελώς άγνωστους; Γιατί να ακούσω τους ξένους; Αυτοί όταν μου μιλάν με αυτό το τρόπο νομίζουν πως θα τους πω ευχαριστώ; Γελάστηκαν μάλλον. Θα σου πρότεινα να αφήσεις τις ***στιές, την χαζό-μαγκιά, και να κοιτάξεις να πιάσεις κανά βιβλίο. Τώρα που είσαι μικρός, πρωτού μεγαλώσεις και βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.
Eminem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 ***στιές κάνουν οι ***στηδες και εγώ δεν είμαι σαν μερικούς μερικούς. Και τι σε νοιάζει αν διαβάζω εγώ; Καλά έκανες ωρε φυτούκλα και διάβαζες. Εγώ δε θα κάτσω με τις θίτσες. Όπως και κανένα παιδί από από το κόσμο ετός από μερικούς παλαιοντολιθικούς. Αν νομίσεις πως θα προτιμίσω τον Γκαλιαρντά της ιστορίας ή τους άλλους τους χαμένους από τον προγραμματισμό ή τα παιχνίδια τι να σου πω...
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Και η παιδία μας προοδεύει....άντε eminem, ρίξε και κανά scratchάκι τώρα.... γεμίσαμε παλικάρια και μάγκες...
Eminem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ακριβώς. Σωστός; Το τηλέφωνό σου; Κινητό αν μπορείς.
xalia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Κάτι τέτοια βλέπω και πιστεύω πως γέρασα για online gaming! Καλά κάνω και παίζω FF στο GBA! LoL too old to rock n roll too young to die που λέγανε και κάποιοι πολύ πριν γεννηθεί ο eminem
Eminem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Γέρασες. Αν θές να είσαι μοντέρνος για την εποχή σου Να πηγαίνεις εκπαιδευτικές εκδρομές με τους συνομίλικούς σου στη Μονεμβασιά.
BadBoy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δλδ εσύ τώρα είσαι πολύ μάγκας; Άντε κλειδώστε το να τελειώνουμε...
Eminem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Πιό πολύ από εσενα τουλάχιστον! χαχαχαχαχαχα!
MixalisX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δεν το είπα το κόλπο με κακούς σκοπούς. Ούτε εγώ το χρησιμοποιω. Απλώς το έγραψα για να μαθένουμε. Και δεν έχουν όλοι οι μεγάλοι δίκιο κανένας τους. Είναι όλοι οπιστοδρομικοί. Κai γιατί να τους ακούσω; Εχω κανένα συμφέρων αν τους ακούω και ειδικά αν ακούω τους παντελώς άγνωστους; Γιατί να ακούσω τους ξένους; Αυτοί όταν μου μιλάν με αυτό το τρόπο νομίζουν πως θα τους πω ευχαριστώ; Γελάστηκαν μάλλον. Exeis akousta tous noobades? Malon ekei katatasese. Auto pou kaneis einai san na les: xerete pos tha fiaxete mia molotof? Ego den ftiaxno alla sas to leo an xreiastei pote. Den katalabaino giati tsatizeste sas dino mia filiki simbuli kai mou tin lete apo pano? Tha sas elega kai pos na kaliergeisete xasisi alla tora tsatistika. Ego pantos na xerete den kapnizo kan.
Eminem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Εγώ ξέρω να φτιάχνω μολότοφ και plzzzzzzz μήλες άσχετα πράματα plzzzzzzzzzz
Soth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 re sas exei parei sto psilo to pitsiriki ksekoliste giati den tha stamatisei to olo thema... kai stin teliki aste ton na kanei oti thelei, paidi einai tha megalwsei kai tha katalavei ti ***akies elege...
Eminem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 ****κίες στους ****κες σεν μερικούς που τους απαντέω πρέπει νε λέγοντε. Και μην κάνεις τον έξυπνο ρε μπαμπαριά γιατί κι εσένα σε δουλεύω! Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.