Προς το περιεχόμενο

Κόλπο για Lineage 2

Eminem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν το είπα το κόλπο με κακούς σκοπούς. Ούτε εγώ το χρησιμοποιω. Απλώς το έγραψα για να μαθένουμε. Και δεν έχουν όλοι οι μεγάλοι δίκιο κανένας τους. Είναι όλοι οπιστοδρομικοί. Κai γιατί να τους ακούσω; Εχω κανένα συμφέρων αν τους ακούω και ειδικά αν ακούω τους παντελώς άγνωστους; Γιατί να ακούσω τους ξένους; Αυτοί όταν μου μιλάν με αυτό το τρόπο νομίζουν πως θα τους πω ευχαριστώ; Γελάστηκαν μάλλον.

Θα σου πρότεινα να αφήσεις τις ***στιές, την χαζό-μαγκιά, και να κοιτάξεις να πιάσεις κανά βιβλίο.

Τώρα που είσαι μικρός, πρωτού μεγαλώσεις και βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Δημοσ.

***στιές κάνουν οι ***στηδες και εγώ δεν είμαι σαν μερικούς μερικούς. Και τι σε νοιάζει αν διαβάζω εγώ; Καλά έκανες ωρε φυτούκλα και διάβαζες. Εγώ δε θα κάτσω με τις θίτσες. Όπως και κανένα παιδί από από το κόσμο ετός από μερικούς παλαιοντολιθικούς. Αν νομίσεις πως θα προτιμίσω τον Γκαλιαρντά της ιστορίας ή τους άλλους τους χαμένους από τον προγραμματισμό ή τα παιχνίδια τι να σου πω...

Δημοσ.

Κάτι τέτοια βλέπω και πιστεύω πως γέρασα για online gaming! Καλά κάνω και παίζω FF στο GBA! LoL

too old to rock n roll too young to die

που λέγανε και κάποιοι πολύ πριν γεννηθεί ο eminem

Δημοσ.

Γέρασες. Αν θές να είσαι μοντέρνος για την εποχή σου Να πηγαίνεις εκπαιδευτικές εκδρομές με τους συνομίλικούς σου στη Μονεμβασιά.

Δημοσ.
Δεν το είπα το κόλπο με κακούς σκοπούς. Ούτε εγώ το χρησιμοποιω. Απλώς το έγραψα για να μαθένουμε. Και δεν έχουν όλοι οι μεγάλοι δίκιο κανένας τους. Είναι όλοι οπιστοδρομικοί. Κai γιατί να τους ακούσω; Εχω κανένα συμφέρων αν τους ακούω και ειδικά αν ακούω τους παντελώς άγνωστους; Γιατί να ακούσω τους ξένους; Αυτοί όταν μου μιλάν με αυτό το τρόπο νομίζουν πως θα τους πω ευχαριστώ; Γελάστηκαν μάλλον.

Exeis akousta tous noobades? Malon ekei katatasese. Auto pou kaneis einai san na les: xerete pos tha fiaxete mia molotof? Ego den ftiaxno alla sas to leo an xreiastei pote. Den katalabaino giati tsatizeste sas dino mia filiki simbuli kai mou tin lete apo pano? Tha sas elega kai pos na kaliergeisete xasisi alla tora tsatistika. Ego pantos na xerete den kapnizo kan.

Δημοσ.

re sas exei parei sto psilo to pitsiriki :P ksekoliste giati den tha stamatisei to olo thema... :D

kai stin teliki aste ton na kanei oti thelei, paidi einai tha megalwsei kai tha katalavei ti ***akies elege...

Δημοσ.

****κίες στους ****κες σεν μερικούς που τους απαντέω πρέπει νε λέγοντε.

Και μην κάνεις τον έξυπνο ρε μπαμπαριά γιατί κι εσένα σε δουλεύω! Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχί!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...