Eminem Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Ξέρω ότι μερικοί από εσάς σας αρέσει να παίζετε L2. Μπορεί να σας αρέσει νa τρώτε μερικούς άλλους παίκτες. Αλλά σας ανεβαίνει το karma και άμα σας δουν οι φύλακες ή άλλοι παίκτες σας νικάν πανεύκολα. Γι' αυτό αν θέλετε να σκοτώσεται κάποιον πηγαίντε να γίνεται party μαζί του. Μετά βγήτε έξω από το χωριό που είστε μαζί με αυτόν και αν είστε πιο δυνατοί από αυτόν φάτε τον χωρίς να σας ανεβεί το karma.
Isle Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μπράβο ρε, μπράβο που μαθαίνεις τους άλλους να κάνουν τέτοιες ατιμίες, ντροπή σου ρε απατεώνα, αντί να βγάζεις τίμια τα λεφτά σου.
giogr4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Πράγματι πράγματι τρομερό το κόλπο! Ολοι θα θέλαμε να κάναμε party με μικρότερους και μετά να τους καθαρίζαμε...τρομερή μαγκιά! Αυτό δείχνει πόσο σεβόμαστε τους άλλους...άμα το έκαναν αυτοί σε εμάς τότε αρχίζουμε τα μπινελίκια!
WaVe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Eleos!!! Mou thimises ta 12xrona pou erxode sto magazi k fonazoun pvp pvp pios thelei?!?! :evil:
salstrom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 mpravo re seis katastrefete ta paixnidia.eleos!!!!!!!!!!!!!!
Eminem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Τα 12χρονα; Δωδεκάχρονο είμαι Και άμα θες σε κάνω μια pvp αν και δε ζητάω συχνά. Θα σε λιανίσω μαζί με όλα τα παιδιά της Άρτας. Θα σου αλλάξω τη πίστη και θα σου πάρω όλα τα πράματα Βρε !@#@%@. Και γιατί να αρχίσεις τα μπινελίκια προσφέρουν τίποτα; Δε σας είπα να το κάνετε υποχρεωτικά. Και μη μου πεις πως δεν κάνεις απατεωνιές εσύ γιατί τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσε. Και γιατί να τους σεβαστώ; Αυτοί με σέβοντε όταν περνάμε από δίπλα τους και προσπαθούν να μας καθαρίσουν πισόπλατα;
Angeldust Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Τα 12χρονα; Δωδεκάχρονο είμαι Και άμα θες σε κάνω μια pvp αν και δε ζητάω συχνά. Θα σου αλλάξω τη πίστη Βρε !@#@%@. Και γιατί να αρχίσεις τα μπινελίκια προσφέρουν τίποτα; Δε σας είπα να το κάνετε υποχρεωτικά. Και μη μου πεις πως δεν κάνεις απατεωνιές εσύ γιατί τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσε. 12 χρονων είσαι αλλά το μυαλό σου δεν μου κάνει ούτε για 10. Πήγαινε καμμια βόλτα στην παιδική χαρά για τραμπάλα και ασε τα forums και το Lineage. Πρόσεχε επίσης πως μιλάς και ειδικά σε άτομα τα οποιά έχουν τα διπλάσια (μπορει και παραπάνω) χρόνια απο σενα.
Eminem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Κάνε εσύ την πλαστ!$%@ σου τραμπάλα και πήγαινε σε κανα βρεφονηπιακό σταθμό για να παίξεις. Και τι θα μου κάνουν οι άλλοι πού είναι πιο μεγάλοι θα με βρούν να με δείρουν;
shadowfax-1- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Πραγματικα πρεπει να αναφερουμε και την ηλικια αυτων που φτιαχνουν το καθε θεμα ετσι ωστε να ξερουμε που απευθυνονται Ελεος ρε αδερφε...Αν δε σου αρεσει να σε τρωνε κοψε το παιχνιδι...Εσυ πρεπει να κανεις οτι και οι αλλοι? Σκεφτειτε λιγο λογικα...ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΛΔ. Και νομιζω πως οταν καποιος μεγαλυτερος σου σου μιλαει ισως να ξερει κατι παραπανω...Οταν σου το λενε 2 τοτε κατα 90% εχεις λαθος.Ε οταν στο λενε πανω απο 3...(Θα ελεγα κατι εδω αλλα επειδη εχει μπινελικι αποριπτεται)...Εχεις αδικο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
netcrawler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Εγινε και το Lineage CS και η κουτσή μαριά Lin παίζει... Σεβασμός ρε το παιχνίδι είναι RPG έλεος.. Αν θέλεις PvP πήγαινε σε παίχτες ίδιο lvl με εσένα και όχι να ψάχνεις βρεις πλάγιους τρόπους για να ανεβάσεις τα stats σου noob.
Eminem Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δεν το είπα το κόλπο με κακούς σκοπούς. Ούτε εγώ το χρησιμοποιω. Απλώς το έγραψα για να μαθένουμε. Και δεν έχουν όλοι οι μεγάλοι δίκιο κανένας τους. Είναι όλοι οπιστοδρομικοί. Κai γιατί να τους ακούσω; Εχω κανένα συμφέρων αν τους ακούω και ειδικά αν ακούω τους παντελώς άγνωστους; Γιατί να ακούσω τους ξένους; Αυτοί όταν μου μιλάν με αυτό το τρόπο νομίζουν πως θα τους πω ευχαριστώ; Γελάστηκαν μάλλον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 eee oxi kai rpg to L2...tote ta pen n paper ti einai? real life?
netcrawler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Κοίτα δέν ξέρω για την αντιπαράθεση σου με τους μεγάλους όπως λές. Απλά επειδή έχω λιώσει στο game και έχω δέι ένα σωρώ ανίδεους να κάνουν οτι βλακεία του έρθει στο μιαλό καλό ειναι να μήν παροτρύνουμε άλλους παιχτες να κάνουν το ίδιο και να χαλάνε ένα πολλύ όμορφο παιχνίδι. Απο την άλλη αν θέωρήσω το post σου σάν προιδηποίηση τοτε όλα οκ και καλα έκανες που ενημέρωσες. Φιλικά και χωρίς καμοία διάθεση για flames..
netcrawler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 eee oxi kai rpg to L2...tote ta pen n paper ti einai? real life? καλα τα λές ναί Αλλα εσύ πως το περιγράφεις, FPS????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.