anty Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 χρησιμοποιω το ad-aware & το spy-bot Κανω reboot και τρεχω πρωτα το spy-bot και αυτο βρισκει το CoolWWWSearch.ToonsComics. Αφου το διαγραψω, τρεχω το ad-aware και ολα δειχνουν καθαρα. Κανω reboot και τρεχω πρωτα το ad-aware και βρισκει το CommonName. Αφου το διαγραψω, τρεχω το spy-bot και ολα καθαρα...... Και αυτο το βιολι, ξανα και ξανα....... καμια ιδεα? help!!! ευχαριστω
EkLektos-net Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Κανένα πρόγραμμα δεν είναι συμβατό με το άλλο...!:wink:
anty Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 α. δηλαδη ? β. λυση στο προβλημα μου (στους ιους που προανεφερα) υπαρχει?
Pink_Panther Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Mipws ayta ta 2 arxeia vriskontai se kapion fakelo kapiou apo ta 2 progs? Kapou eixa dei oti merika Antispyware progrs xrisimopioun kapia voi8itika tools pou alla antispyware progs ta vlepoune san spyware.
anty Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 θεωρω οτι και οι δυο αυτοι ιοι ειναι πραγματικοι καθως και για τους 2 αυτους εχω δει ανοιγμενα θεματα σε ξενα forum αλλα οι απαντησεις ειναι περιπλοκες για τις γνωσεις μου ( π.χ. προτεινεται μια λυση για τον CoolWWWSearch.ToonsComics με χρηση του hijackthis utility με το οποιο ακομα δεν ειμαι εξοικιωμενος) .
asmorod Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Άλλαξε πρόγραμμα από τα καλύτερα του είδους είναι το spy sweeper. Εγώ το έχω ένα χρόνο κι έχω βρεί την υγειά μου.
anty Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας. τελικα μεσω του BleepingComputer.com βρηκα ακρη με χρηση του hijackthis υα κατεβασω ομως και το spy sweeper αφου οπως λες asmorod ειναι τοσο καλο χαιρετω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.