dunevaley Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Τι πρόβλημα να έχεις αφού είσαι κάτω από 1.50. Όσο για μένα...άστα. Xaxaxaxaxaxaxa kalo!!! An kai ayth h plhroforia einai san ki ekeinh me ta hits tou fleamarket tote pragmatika exeis megalh fantasia!!! I'm impressed!
Sarotsam.com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Καλή είναι η φιλοσοφία και τα γνωμικά,αλλά θλίβομαι για άτομα που έχουνε κάνει πολλές συναλλαγές μέσα από το fleamarket[/b'] το έχουν χρησιμοποίησει πάρα πολύ και στο τέλος γυρίζουν στα forums και ρίχνουν λάσπη εναντίον του. Φίλε μου δεν ρίχνω λάσπη! Αν η πραγματικότητα και η αλήθεια είναι λάσπη τότε ΝΑΙ ρίχνω λάσπη!!! Και για μια ακόμα φορά επαναλαμβάνω ότι έχω θέσει ένα ερώτημα!!! Που δεν μου το έχει απάντηση κανένας!!! Δεν είμαι προκατειλημμένος εναντίων του fleamarket αν ήμουν δεν θα έθετα το ερώτημα αλλά θα πέταγα λάσπη!!! (και εδώ φίλε μου που μάλλον δεν κατάλαβες αναφέρουμε σε συλλεκτικά παλιά αντικείμενα που πάντα είναι από δεύτερο χέρι εκτός και αν και για αυτό έχεις αντίρηση ). Αφού μιλάς για τα συλλεκτικά ακόμα χειρότερα!!! Εκεί είναι που το φαινόμενο είναι πιο έντονο από οπουδήποτε!!! Αλλά εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω γιατί όπως βλέπεις γράφω ως Sarotsam και δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με κανέναν, και χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος… απλά και μόνο θα σου πω ότι για τα συλλεκτικά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα Τέλος μην ανησηχείς και στεναχωριέσε τόσο πολύ το τη θα κάνουμε εμείς αν κάποτε κλείσει το ΦΛΕΑ , Ξέρω ότι δε θα το πιστέψεις αλλά πραγματικά ότι λεω το λέω ακριβώς επειδή ανησυχώ και νοιάζομαι και για τα συλλεκτικά αλλά και για τους χρηστές… κοίτα να διαφημίσετε το site σας,που το έχει ανάγκη και το χρειάζεται με σωστό τρόπο και προτάσεις γιατί η περίοδο χάριτος σύντομα τελειώνει. Εδώ φίλε μου είσαι τελείως λάθος! ή ενδεχόμενος να έχω δώσει εγώ λάθος εικόνα... όπως και να έχει εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα site και ούτε κάνω διαφήμιση γιατί δεν έχω ούτε ποσοστά αλλά ούτε άλλους λόγους να καίγομε… αυτό καλύτερα να το πεις σε κάποιους άλλους που μας έχουν κουράσει βγαίνοντας στο forum όλες αυτές τις ημέρες κάνοντας διαφήμιση του «Νο 1 site δημοπρασιών στην Ελλάδα». Και δεν λέω πως είναι ψεύτικος ο τίτλος αλλά δεν ανταποκρίνεται το site στις απαιτήσεις του, τι να κάνουμε είτε μας αρέσει είτε όχι έτσι είναι… Η τοποθέτηση μου είναι απλή : «Για ποίον λόγο το fleamarket από την στιγμή που είναι επιεικώς απαράδεκτο έχει όλους αυτούς τους χρήστες» και το βασικότερο : «γιατί να μείνουν οι χρήστες εκεί και να μην φύγουν» μπορεί κάποιος να μου πει με επιχειρήματα τους λόγους; Ζητάω κάτι τόσο δύσκολο;
Sarotsam.com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν βαρεθήκατε πια; Εγώ έχω βαρεθεί – τους έχω βαρεθεί – και μας έχω βαρεθεί… Ας καθίσει ο καθένας να σκεφτεί λίγο μόνος του…
Kosmos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Ακριβός αυτό θέλω να πω δεν υπάρχει αυτό το ΚΑΤΙ!!! Υπάρχουν μόνο πολλοί χρήστες και σε αυτούς απευθύνομε όταν ρωτάω «γιατί τόση αγωνιά για το flea;» Οι πολλοί χρήστες δεν είναι το ΚΑΤΙ!!! Οι πολλοί χρήστες θα έπρεπε να ήξεραν αυτό το κάτι και για αυτόν το λόγω να επιλέγουν το flea' date=' άρα…[/b'] Πρέπει να σκεφτούν ή πιο ορθά να μάθουν ότι υπάρχουν και άλλα site δημοπρασιών και όχι να ασχολούμαστε με ένα site που δεν σέβεται ούτε τους χρήστες του αλλά ούτε και το όνομα του (και μην ακούσω τα περί δωρεάν υπηρεσιών…γιατί τώρα πια και άλλα site είναι δωρεάν). Όλα αυτά τα λέω για να γίνει πιο εύκολη η ζωή μας και ως αγοραστές και ως πωλητές, γιατί να υποφέρουμε; Γιατί να κάτσω από αύριο και ποίος ξέρει για πόσες μέρες να βάλω δημοπρασίες στο flea; Ayto,aneta kathetai san kathgoria peri athemitoy antagonismoy...Ti les ki esy? Mazi me ayto fysika "Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά αλλά ποίος ο λόγος; Κάθε λογικός χρηστής που σέβεται τον εαυτό του θα προτιμούσε είτε το ebay ή αν δεν μπορεί τα ξένα site, το ibid που είναι σχεδόν ίδιο με το ebay"
getty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Η τοποθέτηση μου είναι απλή : «Για ποίον λόγο το fleamarket από την στιγμή που είναι επιεικώς απαράδεκτο έχει όλους αυτούς τους χρήστες» και το βασικότερο : «γιατί να μείνουν οι χρήστες εκεί και να μην φύγουν» μπορεί κάποιος να μου πει με επιχειρήματα τους λόγους; Ζητάω κάτι τόσο δύσκολο; «Για ποίον λόγο το fleamarket από την στιγμή που είναι επιεικώς απαράδεκτο έχει όλους αυτούς τους χρήστες» - Για τον ίδιο λόγο που η hotmail έχει τόσους χρήστες, ήταν απ τις πρώτες μάζεψε κόσμο και τόσο απλά είναι τα πράγματα «γιατί να μείνουν οι χρήστες εκεί και να μην φύγουν» - Αν βρεθεί το yahoo της Ελλάδας θα φύγουν απ τη hotmail, έλα όμως που ακόμα ψάχνουμε να βρούμε αυτό το yahoo (ή το gmail για ενδεικτικούς λόγους γράφω yahoo προς αποφυγή παρεξηγήσεων) των δημοπρασιών...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Έληξε κι αυτό το θέμα. Πάμε γι' άλλα. Σημειωτέον ότι το παρόν forum δεν θα ανεχθεί τσακωμούς που γίνονται εδώ επειδή κάποιοι θέλουν να λύσουν τις διαφορές τους από άλλα sites/fora/καφενεία/whatever. Τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.