Προς το περιεχόμενο

Fleamarket Ερώτηση

amaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλο θα ηταν να μην αρχισουμε παλι τα ιδια(να κοροιδευουμε ο ενας τον αλλο)θα μας κλεισουν παλι το θεμα οι πανσοφοι διαχεισριστες(ελπιζω να μην σας περναει απ'το μυαλο οτι γλυφω:) ),και μετα θα τα λετε με τον εαυτο σας,πειτε την γνωμη σας και τιποτε αλλο Οτσαϊ(οκ στα ελληνικα,ξερατε οτι το ΟΚ ειναι ελληνικη Λεξη;;ΟΚ=Ολα Καλα,Καλο εεεε!!!!)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι χιλιάδες χρήστες που εμπιστεύονται το fleamarket τόσα χρόνια ,οπωσδήποτε κάτι θα ξέρουν ,και δεν είναι ούτε ανόητοι ούτε κολλημένοι χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Θα παρακαλούσα το μέλος dunevaley να μην κάνει άσκοπα σχόλια (γιατί όταν σε ένα ολόκληρο κείμενο το μόνο που τον προβλημάτισε είναι το αν μου σηκώνεται…τότε είναι άσκοπα) και αστήριχτες – σκοταδιστικές δηλώσεις περί αντιγραφών, γιατί απλά και μόνο εκτίθεται…νομίζω ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω ότι σύγκρινα τα δυο site ως προς τις δυνατότητες και όχι συνολικά. Όσο για τις αντιγραφές θα έλεγα ότι μάλλον έτσι εκλαμβάνει τις βελτιώσεις και την πρόοδο…

Εγώ έθεσα ένα άπλο ερώτημα : «γιατί τόση ανυπομονησία για το Fleamarket» και περιμένω απαντήσεις με επιχειρήματα και όχι λάσπη – μίσος – φανατισμό…

Φίλε geoland22 σέβομαι την άποψη σου ότι «αυτό είναι το Φλεα σε όποιον αρέσει» απλά θα ήθελα να ήξερα γιατί να αρέσει σε κάποιον το flea;

Και τέλος θα ήθελα να μου πει κάποιος αυτό το «κάτι που ξέρουν οι χρήστες του flea» που ανέφερε ο φίλος NOMIKOS, γιατί ομολογώ ότι εκτός από την συνήθεια και το συναισθηματικό δέσιμο εγώ δεν το βρίσκω αυτό το κάτι…

Δημοσ.

Το "κάτι" που βρίσκω εγώ προσωπικά στο fleamarket είναι πολυ απλό. ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ! Και αυτό συνεπάγεται μεγάλη ποικιλία προϊοντων όταν ψάχνω ως αγοραστής και πολλά hits στις δημοπρασίες μου όταν είμαι πωλητής.

Πρέπει να διευκρινήσω πως ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι το hardware και κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές, το λέω αυτό για να μην μου υποδείξει κάποιος "70.000 δημοπρασίες σε συλλεκτικά νομίσματα της Μοζαμβίκης στο τάδε site".

Μερικές ημέρες πριν πέσει το flea, έβαλα για δημοπρασία 2 τροφοδοτικά τα οποία ξεκίνησα απο 1 ευρώ και χωρίς επιθυμητή τιμή. 4 ώρες μετά την έναρξη της δημοπρασίας είχαν η μια 36 και η άλλη 21 "επισκέψεις", και το πιο πιθανό ήταν πως θα πωλούνταν σε ικανοποιητική τιμή αν δεν είχε πέσει το site. Μετά έβαλα τα ίδια τροφοδοτικά σε άλλο site, το οποίο έγινε πρόσφατα δωρεάν κι αυτό. Δυο (2) hits σε 2 ημέρες...Και βέβαια, στην κατηγορία τροφοδοτικά έχει καμια 10ρια δημοπρασίες και πολλές λέω. Με τέτοια πλημμύρα επισκεψιμότητας βέβαια, δεν έβαλα τα τροφοδοτικά 1 ευρώ! Τα έβαλα 5 και 10 αντίστοιχα και αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα μάλλον τόσο θα τα πάρει ο ένας που ΙΣΩΣ κάνει προσφορά....

Άρα ας μου πεί κάποιος τι λόγο έχω να μετακινηθώ σε άλλο site δημοπρασιών και αν θα πρέπει να μου λείπει το fleamarket ή όχι.

Δημοσ.
4 ώρες μετά την έναρξη της δημοπρασίας είχαν η μια 36 και η άλλη 21 "επισκέψεις", και το πιο πιθανό ήταν πως θα πωλούνταν σε ικανοποιητική τιμή αν δεν είχε πέσει το site.

Έχεις ακούσει ποτέ για ψεύτικα hits? Εγώ το έχω ακούσει για το fleamarket, τα ανεβάζουν μόνοι τους για ντόρο. Μην τους πιστεύετε, τόσα ψέμματα έχουν πει...

Δημοσ.
Έχεις ακούσει ποτέ για ψεύτικα hits? Εγώ το έχω ακούσει για το fleamarket, τα ανεβάζουν μόνοι τους για ντόρο. Μην τους πιστεύετε, τόσα ψέμματα έχουν πει...

Axaxaxaxaxaxaxa poly kalo asteio!!!! To allo me ton Toto to xereis???

xaxaxaxaxaxaxaxa pali mas ekanes kai gelasame vre!!!!

To Fleamarket metraei mia fora thn episkepsi enos xristi kai oxi ana refresh opws se merika merika!!!

Diladi o xrisths pou leei pio panw oti eixe 2 episkepseis, to pithanotero htane o idios pou mpike 2 fores!!!

Kai gia na katalaveis poso megalh mlka eipes, an ta peirazan tha htane kai aytoi sthn 266 thesh ths apn kai oxi sthn 23!!!!

Aytes oi energeies allwste einai xaraktiristiko twn argosxolwn pou kinigane to xristh me to toufeki na tous katsei kai epeidh den tous kathetai kaneis, pane kai oi idioi sto ebay kai anoigoun.

Ayta na les mr Bean kai oxi eikasies ths arrwsthmenhs fantasias sou. Na les oti exeis skasei apo to kako sou pou den ekleise to flea. Na les pou den mporeis na to sinagonisteis akomh kai kleisto kai oso kai na xtypiese frappes den ginese.

Δημοσ.
Ρε Ελένη με αυτά συνέχεια ασχολείσαι; Μήπως εκεί έχεις το πρόβλημα και κάνεις έτσι;

Egw pou asxoloumai me ayta den exw kanena provlima!!! Esena pou den sou kathetai kamia...fantazomai ti provlima exeis!!!!

axaxaxaxaxaxa lol kai pali lol

Δημοσ.
Το "κάτι" που βρίσκω εγώ προσωπικά στο fleamarket είναι πολυ απλό. ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ!

:) :) :)

Ακριβός αυτό θέλω να πω δεν υπάρχει αυτό το ΚΑΤΙ!!!

Υπάρχουν μόνο πολλοί χρήστες και σε αυτούς απευθύνομε όταν ρωτάω «γιατί τόση αγωνιά για το flea;»

Οι πολλοί χρήστες δεν είναι το ΚΑΤΙ!!! Οι πολλοί χρήστες θα έπρεπε να ήξεραν αυτό το κάτι και για αυτόν το λόγω να επιλέγουν το flea, άρα…

Πρέπει να σκεφτούν ή πιο ορθά να μάθουν ότι υπάρχουν και άλλα site δημοπρασιών και όχι να ασχολούμαστε με ένα site που δεν σέβεται ούτε τους χρήστες του αλλά ούτε και το όνομα του (και μην ακούσω τα περί δωρεάν υπηρεσιών…γιατί τώρα πια και άλλα site είναι δωρεάν).

Όλα αυτά τα λέω για να γίνει πιο εύκολη η ζωή μας και ως αγοραστές και ως πωλητές, γιατί να υποφέρουμε; Γιατί να κάτσω από αύριο και ποίος ξέρει για πόσες μέρες να βάλω δημοπρασίες στο flea;

Δημοσ.

Τελικά ή από άλλο πλανήτη ήρθατε ή προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μας πείσετε ότι η αγγινάρα είναι καρπούζι.

Είναι δυνατόν να συγκρίνεται το fleamarket με οποιοδήποτε μικρό ,περιφερειακό site.

Μέσα από το fleamarket εκατοντάδες αντικείμενα έχω δώσει και άλλα τόσα έχω πάρει,από πραγματικούς χρήστες με σάρκα και οστά και δύο -τρείς φορές που έτυχε να βρεθούν χρήστες μαιμού που ήθελαν να παίξουν,η απάντηση του webmaster ήταν ταχύτατη και ολόσωστη.

Όταν βάζω κάτι για πούλημα το email μου παίρνει φωτιά από όλη την Ελλάδα με ερωτήσεις και ενδιαφέρον για το αντικείμενο.

Toν απλό χρήστη δεν τον ενδιαφέρουν οι διαμάχες και οι κόντρες.

Αυτό που θέλει είναι ένα εργαλείο να μπορεί να βρίσκει φτηνά αντικείμενα που τον ενδιαφέρουν και σε ανάλογη περίπτωση να μπορεί να σπρώχνει άλλα που δεν τα θέλει πια.

Το fleamarket όσο και να μην θέλουν να το δεχτούν ορισμένοι τα προσφέρει και τα δύο.

Έχει μια τεράστια βάση κόσμου που το παρακολουθεί και σε χρόνο ελάχιστο δίνεις και παίρνεις αυτό που θέλεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα που έχετε εναντίον του fleamarket εμείς απο τη στιγμή που θα ανοίξει και πάλι αρχίζουμε να πουλάμε και να αγοράζουμε ,εσείς συνεχίστε τη μοναχική σας πορεία μέχρι να το πάρετε απόφαση και να πάψετε να το κατηγορείτε,σας εύχομαι ότι καλύτερο.

Δημοσ.
Egw pou asxoloumai me ayta den exw kanena provlima!!! Esena pou den sou kathetai kamia...fantazomai ti provlima exeis!!!!

Αρχική Δημοσίευση από calculator

Έχεις ακούσει ποτέ για ψεύτικα hits? Εγώ το έχω ακούσει για το fleamarket' date=' τα ανεβάζουν μόνοι τους για ντόρο. Μην τους πιστεύετε, τόσα ψέμματα έχουν πει...

Axaxaxaxaxaxaxa poly kalo asteio!!!! To allo me ton Toto to xereis???

xaxaxaxaxaxaxaxa pali mas ekanes kai gelasame vre!!!!

To Fleamarket metraei mia fora thn episkepsi enos xristi kai oxi ana refresh opws se merika merika!!!

Diladi o xrisths pou leei pio panw oti eixe 2 episkepseis, to pithanotero htane o idios pou mpike 2 fores!!!

Kai gia na katalaveis poso megalh mlka eipes, an ta peirazan tha htane kai aytoi sthn 266 thesh ths apn kai oxi sthn 23!!!!

Aytes oi energeies allwste einai xaraktiristiko twn argosxolwn pou kinigane to xristh me to toufeki na tous katsei kai epeidh den tous kathetai kaneis, pane kai oi idioi sto ebay kai anoigoun.

Ayta na les mr Bean kai oxi eikasies ths arrwsthmenhs fantasias sou. Na les oti exeis skasei apo to kako sou pou den ekleise to flea. Na les pou den mporeis na to sinagonisteis akomh kai kleisto kai oso kai na xtypiese frappes den ginese.[/quote']

Ρε dunevaley ΕΛΕΟΣ αν είναι δυνατόν τέτοια αρρώστια!!! Τι σε κάνει να νομίζεις ότι μας διαφέρει η προσωπική ζωή των webmasters τον δυο sites «πόσες του κάθονται του ενός και πόσοι περνούν την άλλη», δηλαδή χίλιες φορές να μην γράφετε καθόλου παρά αυτή η ξεφτίλα!!! Τι να πω…… :( :( :(

Δημοσ.

Φίλε μου NOMIKOS συμφωνώ εμείς είμαστε από αλλο πλανήτη ενώ εσύ και μερικοί ακόμα γραφικοί είστε από χωριό και μάλιστα με λίγους κατοίκους…που αν δε υπήρχε το in.gr ακόμα θα κάνανε συναλλαγές με την χρυσή ευκαιρία! Καλό μεν που βρήκατε το fleamarket αλλά ακόμα πιο καλό αν μπορούσατε να ξεκολλήσετε πριν έρθει η μέρα που θα κλείσει, και τότε να δω τι θα κάνετε με όλη αυτή την αστήρικτη επιχειρηματολογία που έχετε τόσα και τόσα χρόνια!

Αααα και να μην ξεχάσω να σε ενημερώσω ότι εδώ στον πλανήτη μου, ΔΕΝ ψωνίζουμε από δεύτερο χέρι (π.χ. gadget της πρώτης σελίδας του flea) αλλά τα περνούμε κατευθείαν από το ebay πιο φτηνά και από αυτούς που τα πουλάνε (και καλά κάνουν!) σε διάφορα χωριάτικα τοπικά site…

Κλείνοντας θα πω μια πολύ σοφή παροιμία που νομίζω ότι ταιριάζει γάντι : «Το λάθος κατρακυλάει στην κατηφόρα, ενώ η αλήθεια ανεβαίνει με κόπο στην ανηφόρα»

Αυτά είχα να πω για το θέμα (γενικά) και δεν επανέλθω εκτός και αν είναι κάτι ουσιαστικό και όχι γελοίες διαπιστώσεις και αστήρικτες προσβολές.

Φιλικά,

Sarotsam

Δημοσ.

Τι πρόβλημα να έχεις αφού είσαι κάτω από 1.50. Όσο για μένα...άστα.

Δημοσ.
Φίλε μου NOMIKOS συμφωνώ εμείς είμαστε από αλλο πλανήτη ενώ εσύ και μερικοί ακόμα γραφικοί είστε από χωριό και μάλιστα με λίγους κατοίκους…που αν δε υπήρχε το in.gr ακόμα θα κάνανε συναλλαγές με την χρυσή ευκαιρία! Καλό μεν που βρήκατε το fleamarket αλλά ακόμα πιο καλό αν μπορούσατε να ξεκολλήσετε πριν έρθει η μέρα που θα κλείσει' date=' και τότε να δω τι θα κάνετε με όλη αυτή την αστήρικτη επιχειρηματολογία που έχετε τόσα και τόσα χρόνια!

Αααα και να μην ξεχάσω να σε ενημερώσω ότι εδώ στον πλανήτη μου, ΔΕΝ ψωνίζουμε από δεύτερο χέρι (π.χ. gadget της πρώτης σελίδας του flea) αλλά τα περνούμε κατευθείαν από το ebay πιο φτηνά και από αυτούς που τα πουλάνε (και καλά κάνουν!) σε διάφορα χωριάτικα τοπικά site…

Κλείνοντας θα πω μια πολύ σοφή παροιμία που νομίζω ότι ταιριάζει γάντι : [b']«Το λάθος κατρακυλάει στην κατηφόρα, ενώ η αλήθεια ανεβαίνει με κόπο στην ανηφόρα»[/b]

Αυτά είχα να πω για το θέμα (γενικά) και δεν επανέλθω εκτός και αν είναι κάτι ουσιαστικό και όχι γελοίες διαπιστώσεις και αστήρικτες προσβολές.

Φιλικά,

Sarotsam

Καλή είναι η φιλοσοφία και τα γνωμικά,αλλά θλίβομαι για άτομα που έχουνε κάνει πολλές συναλλαγές μέσα από το fleamarket το έχουν χρησιμοποίησει πάρα πολύ και στο τέλος γυρίζουν στα forums και ρίχνουν λάσπη εναντίον του.

Από την πρώτη στιγμή είπα ότι και το fleamarket αλλά και το ibid είναι εργαλεία που μπορούν να σταθούν πολύτιμα βοηθήματα σε κάθε συλλέκτη

(και εδώ φίλε μου που μάλλον δεν κατάλαβες αναφέρουμε σε συλλεκτικά παλιά αντικείμενα που πάντα είναι από δεύτερο χέρι εκτός και αν και για αυτό έχεις αντίρηση ).

Τέλος μην ανησηχείς και στεναχωριέσε τόσο πολύ το τη θα κάνουμε εμείς αν κάποτε κλείσει το ΦΛΕΑ ,κοίτα να διαφημίσετε το site σας,που το έχει ανάγκη και το χρειάζεται με σωστό τρόπο και προτάσεις γιατί η περίοδο χάριτος σύντομα τελειώνει.

Δημοσ.
Ρε dunevaley ΕΛΕΟΣ[/b'] αν είναι δυνατόν τέτοια αρρώστια!!! Τι σε κάνει να νομίζεις ότι μας διαφέρει η προσωπική ζωή των webmasters τον δυο sites «πόσες του κάθονται του ενός και πόσοι περνούν την άλλη», δηλαδή χίλιες φορές να μην γράφετε καθόλου παρά αυτή η ξεφτίλα!!! Τι να πω…… :( :( :(

O kollhtos sou to arxise :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...