KGP Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 pantos einai logiko na mpenei se tria tesera...trianta tessera sites i idia aggelia... otan den ksereis an aurio to fleamarket tha einai pano...to ibid tha einai kato...to 3nsold tha klisi....to papaauction site tha sinechizei na iparchei sto domain kai o dimopratitis prospathi na vrei adieksodous
Kosmos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Fysika!!Opws einai kai logiko,na vazei arnhtikh axiologhsh,aytos poy to kerdise,kai pote den to phre...
geoland22 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλε μου πρεπει να εισαι τρελος,χαζος η πολλα κιλα μπιπ......αν σε περιπτωση που δεις κατι τετοιο δεν το αναφερεις στο διαχειριστη του σιτε,τετοια ατομα ειναι που χαλανε την εικονα ενος σιτε,κανενας μα κανενας δεν εχει το δικαιωμα να ακυρωσει με οποιονδηποτε λογο μια δημοπρασια και ειδικα οταν το εχει πουλησει πρεπει να του γινει απο μερικο αποκλεισμο στην χρηση του σιτε εως και οριστικο αποκλεισμο αμα το κανει κατα συνηθεια,αν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα με κατι που πουλας το λες στο webmaster και κανονιζει αυτος τα υπολοιπα,γι'αυτο φιλε μου σε συμβουλευω την επομενη φορα που θα δεις κατι παρομοιο να το αναφερεις στον webmaster,για να καθαρισουμε επιτελους απο καποιους ελεεινους :grin:
geoland22 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μαθατε κανενα νεο βρε παιδια τι γινετε θα ανοιξει η το κλεισανε το μαγαζι οριστικα;;;Εμενα δεν ανεβαζει ουτε για αστειο την σελιδα και εχω ξενερωσει με την ζωη μου ρε γαμωτο γιατι δεν μπορω να αρχισω την δουλεια μου
geoland22 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μαθατε κανενα νεο βρε παιδια τι γινετε θα ανοιξει η το κλεισανε το μαγαζι οριστικα;;;Εμενα δεν ανεβαζει ουτε για αστειο την σελιδα και εχω ξενερωσει με την ζωη μου ρε γαμωτο γιατι δεν μπορω να αρχισω την δουλεια μου,αν μαθατε τιποτα ενημερωστε παρακαλω
Gpsyco Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, τι γίνετε με το Fleamarket? Αν ξέρει κανείς κάτι ας κάνει τον κόπο να κάνει ένα post..
dunevaley Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Apo oso gnwrizw, to ftiaxane apo thn arxh kai exei ginei poly kalh douleia. Anamenetai ta ximeromata na einai kai pali konta mas. Hdh exei mpei sthn priza! http://www.fleamarket.gr
NOMIKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Στις (7) ώρα υπάρχει το λογότυπο (με πράσινο πλαίσιο). FLEAMARKET.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
geoland22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Αχ μου εφυγε ενα βαρος προς το παρον!!!!!Τωρα παιδια γραψανε τα εξης ωραια λιγα λυτα και ξανα ωραια λογια: FLEAMARKET.GR ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9/05 ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ! Αντε παλι τυχερακηδες θα γινει σφαγη το Σαββατο(αμα ανοιξει φυσικα),εχω να ριξω προσφορες τρομερες,θα τους τρελανω ολους.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μην με παρεξηγατε δεν πινω,ουτε καπνιζω τιποτα,απλα ειμαι τρομερα αισιοδοξος και χαρουμενοςΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Αντε καλως να ανταμωσουμε ξανα στο Φλεα μας!!!!!!!!
NOMIKOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν σε αδικεί κανείς και δεν είσαι ο μοναδικός που έχει αυτήν την ανυπομονησία (χιλιάδες χρήστες από όλη την Ελλάδα αδημονούν). Να πάνε όλα καλά και να ξαναβρεθούμε στα παλιά αγαπημένα μέρη.
aGka8l Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 ne ke prin p ixane valei tin beta ekdosi legane oti se 24-48 wres to site 8a xsanapexsei alla apo tote exei perasi mia vdomada ;p egw to kobw arxes oktombri na pexsi alla makari na vga pseytis
Sarotsam.com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Καλό μεσημέρι σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τόση ανυπομονησία για το Fleamarket από την στιγμή που το μόνο καλό που έχει είναι τα χρόνια του και ο αριθμός των χρηστών του… Όμως αυτά τα δυο είναι κατά την άποψη μου πολύ λίγα και ασήμαντα μπροστά στα αμέτρητα προβλήματα : 1. Το site είναι απαρχαιωμένο και πέφτει συνέχεια. 2. Πολλές δημοπρασίες «Σαβούρας» σε τρελές τιμές. 3. Fake χρηστές και fake δημοπρασίες κράχτες στην πρώτη σελίδα 4. Η δυνατότητες του site είναι χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό. 5. Ανύπαρκτη διοίκηση – ερασιτεχνισμός και γελοιότητες Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά αλλά ποίος ο λόγος; Κάθε λογικός χρηστής που σέβεται τον εαυτό του θα προτιμούσε είτε το ebay ή αν δεν μπορεί τα ξένα site, το ibid που είναι σχεδόν ίδιο με το ebay. Πραγματικά δεν κατηγορώ το fleamarket απλά δεν καταλαβαίνω αυτό το ΚΟΛΛΗΜΑ μαζί του λες και έχει μέλι!!! Δεν λέω και εγώ είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του αλλά…μέχρι ενός σημείου. Εύχομαι το fleamarket να σοβαρευτεί και να αλλάξει ή αν όχι (που είναι και το πιο πιθανό) να πέσει και να ΜΗΝ ξανά σηκωθεί.
dunevaley Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Καλό μεσημέρι σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τόση ανυπομονησία για το Fleamarket από την στιγμή που το μόνο καλό που έχει είναι τα χρόνια του και ο αριθμός των χρηστών του… Όμως αυτά τα δυο είναι κατά την άποψη μου πολύ λίγα και ασήμαντα μπροστά στα αμέτρητα προβλήματα : 1. Το site είναι απαρχαιωμένο και πέφτει συνέχεια. 2. Πολλές δημοπρασίες «Σαβούρας» σε τρελές τιμές. 3. Fake χρηστές και fake δημοπρασίες κράχτες στην πρώτη σελίδα 4. Η δυνατότητες του site είναι χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό. 5. Ανύπαρκτη διοίκηση – ερασιτεχνισμός και γελοιότητες Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά αλλά ποίος ο λόγος; Κάθε λογικός χρηστής που σέβεται τον εαυτό του θα προτιμούσε είτε το ebay ή αν δεν μπορεί τα ξένα site' date=' το ibid που είναι σχεδόν ίδιο με το ebay. Πραγματικά δεν κατηγορώ το fleamarket απλά δεν καταλαβαίνω αυτό το [b']ΚΟΛΛΗΜΑ[/b] μαζί του λες και έχει μέλι!!! Δεν λέω και εγώ είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του αλλά…μέχρι ενός σημείου. Εύχομαι το fleamarket να σοβαρευτεί και να αλλάξει ή αν όχι (που είναι και το πιο πιθανό) να πέσει και να ΜΗΝ ξανά σηκωθεί. ...kai giati oxi...na mhn sou xanashkwthei
geoland22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλε Sarotsam.com αυτα τα προβληματα του Φλεα ειναι χαρες για αλλους (οπως ibid που το αναφερουν συνεχεια καποιοι καλοθελητες,αυτο ειναι το Φλεα σε οποιον αρεσει(εμενα προσωπικα οχι μονο μ'αρεσει με τρελαινει,ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ),τι να κανουμε δηλαδη με την κλαψουρα και την μιζερια και τα ουχου οφου ρε αδερφε/η(οπως θελετε πειτε το ) το μονο που καταφερνουν καποιοι ειναι να μας κλεινουν τα θεματα για το φλεα οι σοφοι πανσοφοι(δεν γλυφω ),διαχειριστες του σιτε,ριξτε καμια προταση βοηθηστε οσο μπορειτε αν αγαπατε το Φλεα η οποιδηποτε αλλο σιτε π.χ ινσομνια(παλι δεν γλυφω),και μην λετε γιατι να βοηθησω δικο μου ειναι,δικο σας δεν ειναι αλλα εσεις το/τα χρησιμοποιητε και σας ρωτω αν δεν ειστε εσεις ευχαριστημενοι απο το σιτε που βοηθατε για να φτιαχτει ποιος θα ειναι;;;Ο γειτονας που δεν ξερει που παν τα τεσσερα!!!!!!!!!Οσο για το ebay βρειτε καμια 10αρια εκατομμυρια ευρωπουλακιαν που θελουν για το ονομα μονο και φερτε το στην ελλαδα,μην τα περιμενετε μερικοι οχι ολοι ολα ετοιμα στο πιατο οπως στο σπιτι σας,προς το παρον το καλυτερο σιτε δημοπρασιων η καλυτερα αγοραπωλησιων ειναι το Φλεα και ειναι εκτος,τι να κανουμε δηλαδη τωρα,να τα βαψουμε μαυρα;;;;Υγεια πανω απ'ολα και παντα αισιοδοξια τα καλυτερα ερχονται!!!!!!!!Αμφιβαλετε;(προσεξτε τι θα απαντησετε!!!!) )) Τα παντα ειναι δυνατα και τιποτα αδυνατον Τα παντα ειναι πιθανα και τιποτα απιθανον Μερικες φορες η αισοδοξια ειναι καλυτερη και απο την υγεια(γιατι σου δινει περισσοτερη υγεια)
dunevaley Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 το ibid που είναι σχεδόν ίδιο με το ebay. Akrivws idio!!! to ena einai prwto kai to allo sthn 60.456 thesh tou diadyktiou enw sto ellhniko diadyktio sthn 266. Profanws ennoeis apo tis polles antigrafes!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.