takis3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Ποιό fleamarket ? Εμένα εδω και αρκετές μέρες δεν μου ανοίγει το site
gbras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 nai eixe problimata kai ekleise. Kanena neo pantos gia to pote tha ksananeiksei...
NOMIKOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Γίνετε μεγάλη προσπάθεια αποκατάστασης στο τεχνικό πρόβλημα που έχει το ΦΛΕΑ και αναμένεται ότι σε λίγες ημέρες θα είναι πάλι κοντά μας.
Fireball Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω κάνει αρκετές αγορές απο το Flea και δέν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα, έχω πάρει απο monitor μέχρι joysticks (στα PC Parts).
NOMIKOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Στο fleamarket έχω πάρει δεκάδες αντικείμενα κυρίως στο χώρο των συλλεκτικών,σπάνια Έλληνικά έντυπα και βιβλία,νομίσματα και πολλές-πολλές ευκαιρίες που με λίγη υπομονή και τύχη τα βρήκα σε χαμηλές τιμές.Όπως το εικοσάλεπτο (20 λεπτά) του Καποδίστρια που έχω ως Αvatar ,ένα πανέμορφο νόμισμα,σε χαμηλή τιμή από τα πιο όμορφα στη συλλογή μου.
dantouan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Απο οτι βλεπω μολις σημερα ανεβηκε και παλι το fleamrket....ας ελπισουμε να ειναι η τελευταια φορα που πεφτει(σιγα μην ειναι)...
elteo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Απο οτι βλεπω μολις σημερα ανεβηκε και παλι το fleamrket....ας ελπισουμε να ειναι η τελευταια φορα που πεφτει(σιγα μην ειναι)... Δεν είναι....up ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ FLEAMARKET.GR ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ webmaster
dantouan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Xτες το βραδυ δουλευε κανονικα, σημερα παλι ειναι down...
NOMIKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Είναι ακόμα σε δοκιμαστική λειτουργεία.
geoland22 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Ολα θα φταξουν μονο κακομοιρια να μην υπαρχει και λιγοψυχια,τα παιδια πιστευω κανουν οτι μπορουν για να ανεβασουν το Site,ελπιζω αυτη την φορα να τελειωσουν τα προβληματα μια και καλη,ειμαι μελος του Φλεα μια εβδομαδα απο τοτε που ανοιξε,εχω αγορασει πουλησει τα παντα απο κινητα,υπολογιστες,περιφερειακα,dvd's,cd's,συλλεκτικα νομισματα,πρεπει να εχω συνεργαστη και με το φιλο Νομικο αλλα δεν ειμαι 100%σιγουρος,η ουσια ειναι 1!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!! Δεν πας δηλαδη να αγορασεις απο καποιον που εχει καμια θετικη και 3 αρνητικες,και κατα πρωτη προταιροτητα εχεις να αγοραζεις η να πουλας σε ατομα τα οποια εχουν πολλες αξιολογησεις η ακομα καλυτερα ειναι διαπιστευμενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημερα,η αποψη μου για τα site δημοπρασιων ειναι τα εξης.. ας πουμε οτι ενας πωλητης δημοπρατισει ενα αντικείμενο σε ενα site και ο αγοσραστης το κερδισει τοτε ολα καλα,αλλα υπαρχουν πωλητες που πουλανε το ιδιο αντικειμενο πχ σε τεσσερα http://www.fleamarket.gr http://www.ibid.gr http://www.eurobids.net http://www.3nsold.gr και ας πουμε οτι ο αγοραστης κερδισει στα 2 πρωτα τι γινεται?
NOMIKOS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Από ότι γνωρίζω συνήθως όταν πουλάνε το ίδιο αντικείμενο σε διάφορα site το έχουν πολλαπλό ή το δίνουν πρώτα εκεί που θα πουληθεί.Σε αντίθετη περίπτωση ο αγοραστής έχει όλο το δικαίωμα της αρνητικής ψήφου σε περίπτωση που κερδίσει κάτι σε δημοπρασία και δεν το παραλάβει .Συμφωνό απόλυτα με το φίλο geoland22 , πιστεύω ότι γίνετε μεγάλος αγώνας να σηκωθεί και να είναι πάλι κοντά μας το fleamarket,το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι η ηθική συμπαράσταση.
random Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημερα' date='η αποψη μου ειναι τα εξης..[/quote'] άποψη ειναι αυτο ή ερώτηση? υπαρχουν πωλητες που πουλανε το ιδιο αντικειμενο πχ σε τεσσερα αν ο πωλητης εχει μονο ενα τεμαχιο, ειναι λαθος του. Συνιθισμενη πρακτική, ακομα και να μπαινει το ιδιο πραγμα πώληση, σε φορουμ με αγγελιες (εκτος αν δεν ειναι πωληση, αλλα απλη διαφημηση της δημοπρασιας, με την ενδειξη "χτυπιστε το στο flea αν το θελετε". Περα απο ερωτηση στον πωλητή (πριν το χτυπισεις), και σε προβλημα.. αρνητική, και επικοινωνια με admins του site δεν μπορεις κατι αλλο.
Kosmos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Twra teleytaia,exw parathrhsei ki egw,na symbainei ayto.To idio antikeimeno se 2-3 sites,kai opoy mas katsei.Kai vevaia se kapoia alla,na epitrepetai na thn kleiseis,sto Fleamarket,den epitrepetai ayto.Parakoloytheis to antikeimeno poy se endeiaferei,pas meta apo ligo kairo na dwseis prosfora,kai tsoup,blepeis sthn perigrafh-"mhn xtypate-poulhthike-"...,ti poylhthike re file?..,eisai sobaros?...Dhmoprasia einai telika?..,h aggelia?Dhmoprasia shmainei..,exw ena antikeimeno,poy to xekhnw sto alfa poson gia alfa meres,kai opoios dwsei ta pio polla to pairnei,sto teliko xroniko orio poy exei oristhei.Ayto xerw egw,kai ayto nomizw shmainei dhmoprasia,poy an den kanw lathos(as me diorthwsei kapoios),mono sto Fleamarket symbainei,o pragmatikos oros ths ennoias Dhmoprasia
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Πραγματικές δημοπρασίες υπάρχουν, αρκεί να τις ψάχνει κάποιος. Σίγουρα είναι η μειοψηφία, οι περισσότερες καταχωρήσεις φέρνουν σε πώληση. Τώρα, όσον αγορά το "κλείσιμο" καταχωρήσεων, το flea δε δίνει τέτοια δυνατότητα από όσο ξέρω, οπότε αν το αντικείμενο δοθεί εκτός συστήματος ο χρήστης -στην καλύτερη- γράφει ένα "σόρυ, μη χτυπάτε, πουλήθηκε/χάλασε/το ΄φαγε ο γάτος" κτλ. Τώρα, στο ibid που ξέρω ότι υπάρχει η δυνατότητα πρόωρου κλεισίματος, αυτή γίνεται υπό όρους: αν η καταχώρηση δεν έχει προσφορές, κλείνει και τελειώνει εκεί το θέμα. Αν έχει προσφορά που δεν κερδίζει (δηλ. ελάχιστη τιμή), πάλι το ίδιο. Αν η προσφορά κερδίζει, όμως, ο πωλητής οφείλει να το δώσει το αντικείμενο. Δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει το σύστημα (νομίζω ότι επιδέχεται βελτιώσεις) αλλά από το "σόρρυ, το' δωκα αλλού αδερφέ" προτιμώ χίλιες φορές να υπάρχει μια συστηματοποιημένη διαδικασία. Τέλος πάντων, αυτά έτσι, ενημερωτικά, με την ελπίδα να μην καταλήξουμε και εδώ να συζητάμε ποιο site είναι το καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.