amaria Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Βλέπω κάποια πράγματα στο fleamarket σε πολύ χαμηλές τιμές και αναρωτιέμαι αν κάτι "παίζει".Ποιά η γνώμη σας;Θα αγοράζατε π.χ κινητό "σχεδον καινούργιο" στην τιμή των 50euro τη στιγμή που αυτό μπορεί να κοστίζει και 500euros.
elteo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Eάν λέει 50 σίγουρα έχει ένα ταμπελάκι δίπλα που σημαίνει ότι εάν δεν φτάσει την επιθυμητή τιμή που έχει ορίσει από πριν δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει αγοραπωλησία μαζί σου. πχ σου λέει ότι ξεκινά από τα 50 ευρώ αλλά η επιθυμητή που έχει ορίσει είναι τα 400 ευρώ.Εάν δεν ξεπεράσουν οι προσφορές το 400 δεν πρόκειται να εμφανιστούν στοιχεία μετα το κλείσιμο της δημοπρασίας.
apollsim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Παντως μερικες φορες πετυχαινεις και καποιες καλες προσφορες. Μου εχει τυχει να αγορασω κινητο που κοστιζει 300 ευρω με 90. Συνηθως ομως στις καλες περιπτωσεις με χαμηλη αρχικη στο τελος η τιμη ανεβαινει. Δυσκολα δηλαδη θα βρεις κινητο 500 ευρω με 50. Και μην ξεχνας να κοιτας τις αξιολογησεις πριν χτυπησεις μια δημοπρασια
amaria Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Σας ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά ίσως δεν έθεσα σωστά την ερώτηση.Απλώς έχω δει κάποια πράγματα χωρίς επιθυμητή τιμή να ξεκινάνε από πολύ χαμηλή τιμή,δυσανάλογη με την αξία τους.Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα που δεν αναφέρεται.Βλέπετε είμαι καινούργια και δεν ξέρω τι γίνεται.
amaria Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Και κάτι άλλο.Σας έχει τύχει να πάρετε κάτι και να σας βγει προβληματικό;
deathlok Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Σας ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά ίσως δεν έθεσα σωστά την ερώτηση.Απλώς έχω δει κάποια πράγματα χωρίς επιθυμητή τιμή να ξεκινάνε από πολύ χαμηλή τιμή,δυσανάλογη με την αξία τους.Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα που δεν αναφέρεται.Βλέπετε είμαι καινούργια και δεν ξέρω τι γίνεται. pontaroun oti sigoura tha aneboun oi times mexri na klisi i dimoprasia logo megales zitisis opote riskaroun na min baloun epithimiti timi.einai san na pas na baleis ena disko sata 200gb 1 euro.sigoura tha paei 90 +
DrLo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 pontaroun oti sigoura tha aneboun oi times mexri na klisi i dimoprasia logo megales zitisis opote riskaroun na min baloun epithimiti timi.einai san na pas na baleis ena disko sata 200gb 1 euro.sigoura tha paei 90 + Άσε που πάντα υπάρχει η δυνατότητα αν η τιμή δεν φτάσει εκεί που θες να το χτυπήσει τελευταίο λεπτό ένας φίλος σου Αυτό που με εκνευρίζει σε τέτοιες δημοπρασίες είναι ότι βάζουν πχ 15 μέρες, τις πρώτες 14 μέρες, 23 ώρες, 50 λεπτά υπάρχουν 2 προσφορές και τα τελευταία λεπτά 15. Ρε μεγάλε βάλτο από την αρχή 2-3 μέρες να τελειώνουμε, αφου έτσι κι αλλιώς όλοι περιμένουν τελευταία στιγμή να χτυπήσουν
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 όταν κάποιος πωλητής βάζει μια δημοπρασία πολλές μέρες πάει να πει συνήθως ότι αυτός μπορεί να λείπει για κάποιο διάστημα και να γυρίσει σε τόσες μέρες όσες έχει βάλει την δημοπρασία . Το έχω κάνει πολλές φορές και εγώ με τις δημοπρασίες που βάζω.Για ρίξτε μια ματιά στις δημοπρασίες μου.Έχω καλά πράγματα.Το παρακάτω link θα σας μεταφέρει σε μια εξ' αυτων
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Και κάτι άλλο.Σας έχει τύχει να πάρετε κάτι και να σας βγει προβληματικό; Στις δημοπρασίες και στις πωλήσεις γενικότερα κοιτάς ο άλλος να έχει βασικά μεγάλη αξιολόγηση πάνω από 50 κατά την γνώμη μου.Επίσης για ηλεκτρονικά είδη που ασχολούμαι εγώ κοιτάω και την εγγύηση.Προσωπικά ότι έχω πουλήσει και ότι έχω αγοράσει δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 ΕΓΏ ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ 4-5 ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΌΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
2arkoudi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Prosexe apo poion agorazis...ean axiologite apo tous ypoloipous sostos stis synalages tou
Kosmos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Geia sas.Eimai 5 xronia sto Fleamarket,poly perissotero san polhths,kai ligotero san agorasths.Poulaw syllektika,kai agorazw hlektronika....Sta 5 ayta xronia poy eimai melos,exw na pw,oti mporeis na breis na pareis fthna pragmata,arkei na psaxeis,kai na eisai ligo prosextikos.To ligo prosextikos to ennow,symfonontas me ton filo prapanw,oti kapoioi pragmati dexontai "filika" xthphmata sta teleytaia lepta.Pisteyw,oti aytoi prepei na mpainoyn sthn "black list",kai na mhn xanasxolhthoyn oi agorastes me tis dhmoprasies toys.Mono etsi tha mathoyn.Pantws,fthna kai kala pragmata,mporeis na breis.I pio kalh agora poy ekana,itan mia psifiakh 6.00 megapixels,kainoyrgia sto koyti ths,(agnosths omws markas-den eimai kai poly sxetikos me ayta-moy vgike omws kalh),me 107 eyrw+4 taxydromika=111 eyrw
random Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Geia sου. Eisoun 5 xronia sto Fleamarket,poly perissotero san polhths,kai ligotero san agorasths.Poulages syllektika,kai agorazes hlektronika....Sta 5 ayta xronia poy eisoun melos, exeis na peis, oti mporouses na breis na pareis fthna pragmata,arkei na epsaxnes, kai na eisoun ligo prosextikos. Pantws,fthna kai kala pragmata,mporouses na breis. Συμφωνούσα, συμφωνώ, θα συμφωνώ, και απο αύριο υπόσχομαι πιο νωρίς πια να ξυπνώ, να πηγαίνω στο σχολειό, μπας και γινει μία μέρα να γενώ του φλημάρκετ, το αφεντικό :grin: :-P
Kosmos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Symfwnw,symfwnw,symfwnw..., kai as lew oti moy erthei sto myalo.., poy tha paei omws ayto...? den tha ginw mia mera exypnos ki egw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.