aragorn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Καλημέρα. Θέλω να υλοποιήσω ένα web portal που να βασίζεται σε ASP. Η ερώτηση είναι αν υπάρχουν κάποιου είδους scriptάκια όπως τα αντίστοιχα σε php (nuke κλπ) που να μπορώ να χρησιμοποιήσω. Ο λόγος που δε θέλω να χρησιμοποιήσω php είναι γιατί θέλω να ενσωματώσω στο portal ένα κομμάτι που είναι γραμμένο σε ASP. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο πχ με το nuke αλλά σε ASP? Ευχαριστώ.
daidalus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 DotNetNuke πολύ καλό αλλά σε ASP.NET αν σε ενδιαφέρει.
aragorn Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το aspnuke το είχα δοκιμάσει αλλά δεν κάνει γιατί είναι ελαφρώς παρατημένο με πολλές ελλείψεις. Γενικά ένα project που δεν παίζει. Στο hotscripts βρήκα πολλά, θα δοκιμάσω 2-3 και θα δω. Ήδη δοκίμασα το maxwebportal αλλά είναι πολύ απλό χωρίς πολύ content και δεν υποστηρίζει σωστά τα ελληνικά. Έχει κανείς δοκιμάσει στο παρελθόν κάποιο από όλα αυτά να μου πει καμιά γνώμη ποια είναι καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.