Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικό UTP/STP/FTP καλώδιο ή ασύρματη PCI

oxiallaforum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε modem/router USR9106 θέλω να προσθέσω ένα PC (με ethernet card) το οποίο βρίσκεται στον κάτω όροφο.

Καλώδιο μπορεί να περάσει μόνο εξωτερικά (10-15m) και καρφωτό.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω απλό UTP CAT 5 ή θα χρειαστώ κάποιο

άλλο με προστασία (λόγω βροχών , φθοράς γενικότερα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο) ?

Ποια θεωρείται καλύτερη επιλογή για την συγκεκριμένη περίπτωση ?

STP, FTP ή κάτι άλλο (υπόψη και κόστος)?

Σημειώνω ότι μάλλον θα υπάρχει κάθετη διασταύρωση σε ένα σημείο με καλώδια ρεύματος.

Μήπως να επιλέξω κατευθείαν κάποια wireless PCI card ?

Θα υπάρχει κανα πρόβλημα με την ισχύ σήματος ?

THANX

Δημοσ.

καλυτερο θα ειναι να κάνεις τη συνδεση με wireless card αν δεν σε καίει τοσο το κόστος. Ειδαλλώς ενα καλώδιο STP θα είναι καλύτερο για την περιπτωσή σου (λόγω της διαστάυρωσης με καλώδιο ρεύματος). κατά προτίμηση cat5e ή cat6.

Δημοσ.

Στη τελική πέρασέ το από ένα προστατευτικό σωλήνα καλωδίων. Βέβαια μπορεί να έχουν αντιρήσεις οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Δημοσ.

kalosirthes sto forum.ego protino to kalodio me to wireless i epitixia den einai sigouri as einai kai enas mono orofos.(milao ek peiras).me 15 metra kalodio pou les kai gia tin xrisi pou to tes(moirasma net) kai apo pilona tis dei na pernaei mia xara tha eisai.

Δημοσ.

ego pantos exo ena router sto spiti mou kai syndeete wireless me full speed 54mbps o geitonas mou apo pano... apla exo strepsei tis kereoules na koitane peripou i mia tin alli... (panta theorontas oti oi mikres omni kereoules pou exoun ta wireless exoun entelos orizontio lovo me mikro katheto anoigma)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...