Προς το περιεχόμενο

Κάντε κλίκ στο παρακάτω link !!!!!!!!!

Belerefontis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μμμμμμ... πολύ ωραία κάρτα με αντάλαγμα 600 ευρώ :shock:!!! Δεν πιστεύω να την πάρω αν δεν περάσουν 1-2 χρόνια :lol: :lol: :lol:!

Χωρίς πλάκα τώρα, νομίζω πως είναι κορυφαία κάρτα για τις μέρες μας 8-)! Αν και φαίνεται από τα λεφτά που θέλει ;)!

Δημοσ.

xa xa xa, kalo, alla an pisteueis pos axizi na plironis 400 gia to onoma tis etairias kai tin monopolia tis kai mono ta ipolipa 91 stin apodosi tis, nai tote axizi kai einai poli kali eukairia, ean einai ayto pou thes na akousis. opos kai na exei den ipa oti einai kaliteri apla me ta lefta pou exi o kathenas krini kai pairni

Δημοσ.

Could not compute. Bad Syntax. BZZZZZT!

Για flame το βλέπω να πηγαίνει. Πάντως μη συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις Radeon.

Δημοσ.

Βασικά, όσοι ώρα μιλάγαμε, το e-shop άλλαξε την τιμή της πρώτης κάρτας με το μύνημα <<Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά>>, πότε προλάβανε ρε παιδιά!!!

Δημοσ.

Μ@λ@κίες του e-shop!!!

Όσο το βλέπατε πρίν μαζί με την τιμή δεν υπήρχε.

Το ίδιο είχαν κάνει και με την K8NXP-SLI 939 που είχα πάρει πριν κάτι μήνες.

Μια εβδομάδα νορίτερα την είχαν βάλει ενώ δεν υπήρχε στο κατάστημα.

Δημοσ.

oraia,tora pou vgainoun oi 7800 me kanena kainourgio xaraktiristiko alla elafros pio grigores apo tin 6800gt,arxizo to psaksimo gia kamia metaxeirismeni 6800gt sta 200 eyro.........Se osous tous perisevoun lefta i exoun lefta gia petama as treksoun gia 7800.............

Δημοσ.

Re paidia den einai gia esas.

Yparxoun anthrwpoi pou einai exartimenoi apo to na exoun pada to kalytero.

Ti sas noiazei an kapoiou tou perisseuoun kai thelei na ta dwsei?

Tespa egw tha protimousa na vgalw egw th gkomena 3 fores se xlida estiatorio :P:p

Check this out MSI 7800 GTX

Δημοσ.

Παιδιά κοιτάξτε.

Αυτή τη κάρτα που πείρε ο φίλος με 571 ευρώ θα την βρεί πολύ φθηνότερη στο εξωτερικό.

Εγώ πήγα μπίτολα πριν κάτι μήνες και πείρα μια RX600XT 128MB με μόνο 70 ευρώ.

80 έκανε αλλά με γνωρίζει ο καταστηματάρχης και μου έκανε καλύτερη τιμή.

Παρασκευή θα πάω πάλι και θα δώ τι γίνεται για να πάρω κάτι καλό σε SLI αλλά κι εγώ τόσα χρήματα για κάρτα γραφηκών δεν θα έδεινα γιατί πλακέτες είναι και ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ.

Κάθε καινούριο δεν είναι και τέλειο. Θυμάστε τις πρότες 6800;

Όλοι λέγανε SUCKS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...