Προς το περιεχόμενο

elegxos tainiwn DVD

tsialiam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yparxei kapoio programma pou na mporw na elegksw an oi taities DVD pou antigrafw einai swsta antigramenes kai den kolane?

Dhl na mhn xriazete na kathomai kai na tis blepw gia na kserw an exoun antigrafei swsta h oxi.

Δημοσ.

Ti ennoeis an einai swsta antigrammenes? To fysiko einai na paizoun kanonikotata apo th stigmh pou tis antigrafeis. An antimetwpizeis genika provlhmata tote tha prepei na tsekareis to recorder sou, ta diskakia pou xrhsimopoieis h kati allo.

Δημοσ.
Ή χρησιμοποίησε το CdCheck: http://www.elpros.si/CDCheck/

(στη σελίδα γράφει "CDCheck does support DVDs" αλλά αυτό δεν ισχύει).

Αν δεν ισχύει τότε δεν του κάνει του tsialiam η σελίδα.Είναι μόνο για cd, ενώ το παιδί ζητάει για DVD!

@tsialiam στο πρόγραμμα που αντιγράφεις το DVD δεν έχει κάποια επιλογή ώστε αφού γράψει το DVD να κάνει έναν έλεγχο?Αν όχι, μάλλον τότε η λύση του Predator είναι η καλύτερη!Πρώτα δηλαδή γράφεις την ταινία στον δίσκο και μετά την καίς!

Δημοσ.

νομιζω καπου υπαρχει και στο nero μια επιλογη που λεει "verify written data" η καπως ετσι αλλα νομιζω απλα τσεκαρει αν εχουν μπει ολα τα αρχεια στο cd και οχι αν γραφτηκαν καλα.

Δημοσ.

Υπάρχει και το DVD Info, το οποίο ελέγχει και DVD και CD. Αν δεν μπορέσεις να το βρείς, στείλε μου PM για να στο στείλω το απόγευμα από το σπίτι. (Τώρα είμαι στη δουλειά και δεν το έχω μαζί μου)

Sam.

Δημοσ.
Αν δεν ισχύει τότε δεν του κάνει του tsialiam η σελίδα.Είναι μόνο για cd, ενώ το παιδί ζητάει για DVD!

Sorry, μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι έγραφε "CDCheck does not support DVDs". Ελέγχει λοιπόν και DVD, άλλωστε μιλάω εκ πείρας.

Δημοσ.

Μια αλλη λυση ειναι να τρεξεις το τεστ ταχυτητας μεταφορας (F2) του nero cd speed. Αν η γραφικη παρασταση που θα σου βγαλει στο τελος δεν παρουσιαζει ανωμαλιες («δοντακια»), τοτε εισαι οκ.

Δημοσ.

Pantws re paidia prwsopikh mou diapistwsh einai oti sumbatothta 100% metaksy suskeuwn anaparagwghs DVD kai medias (akomh kai top markes) den uparxei.

Ti 8elw na pw:Mou sumbainei suxna pukna na grafw taineies se TDK media ,na paizoun se ola ta DVD-roms se pc kai meta na ta daneizw se 2-3 filarakia ta opoia tis paizouns tis taineies se standalone players kai se allon na kolaei,se allon

na paizei kanonika kai se allon na mhn diabazei to diskaki ka8olou.

Ti na pw,mporei na sumbainei mono se mena alla katantaei ekneurestiko kai se kanei na skeutesai ti ftaiei kai na sou pali alximeies me alles markes media kai alla programmata eggrafhs.

Δημοσ.

Το πρόβλημα που έχει ο Sotoz το έχω αντιμετωπίσει και εγώ με την διαφορά ότι τα οικιακά DVD Players ήταν παλιά. Ίσως τα παλιά DVD Players να έχουν πρόβλημα συμβατότητας με κάποια media. Σε καινούρια DVD Players δεν έχει τύχει να αντιμετωπίσω πρόβλημα.

Sam.

Δημοσ.
Pantws re paidia prwsopikh mou diapistwsh einai oti sumbatothta 100% metaksy suskeuwn anaparagwghs DVD kai medias (akomh kai top markes) den uparxei.

Ti 8elw na pw:Mou sumbainei suxna pukna na grafw taineies se TDK media ' date='na paizoun se ola ta DVD-roms se pc kai meta na ta daneizw se 2-3 filarakia ta opoia tis paizouns tis taineies se standalone players kai se allon na kolaei,se allon

na paizei kanonika kai se allon na mhn diabazei to diskaki ka8olou.

Ti na pw,mporei na sumbainei mono se mena alla katantaei ekneurestiko kai se kanei na skeutesai ti ftaiei kai na sou pali alximeies me alles markes media kai alla programmata eggrafhs.[/quote']

Εχεις απολυτο δικιο. Ακομη θελουν δουλεια...

Κι εμενα εχει τυχει αυτο σε standalone Samsung ενος φιλου, με media verbatim, εγγραφη 4x με recorder Pioneer 106 και Pioneer 108. Βεβαια εχει τυχει πολλες φορες να γραψω για φιλους δισκακια και να μην εχουν κανενα προβλημα.

Tωρα γραφω μονο σε media Taiyo, οχι 2-3 dvd το ενα μετα το αλλο, δεν πειραζω καθολου τον υπολογιστη οταν γραφει και πολλες φορες ελεγχω μετα την ποιοτητα της εγγραφης με τον τροπο που εγραψα παραπανω. Σε φιλους μου, απο οταν γραφω ετσι σπανια εχει δημιουργηθει προβλημα (1-2 dvd στα 50).

Ελπιζω τωρα που θα παρω κι εγω standalone να μην αντιμετωπιζω ιδιαιτερα προβληματα.

Δημοσ.

Παιδιά, τα προβλήματα συναντώνται στα παλιά DVD players.Και εγώ αντιμετωπίζω τέτοιου είδους προβλήματα...Φίλοι όμως που έχουν καινούρια DVD players όλα λειτουργούν ρολόι!!!!!!

Δημοσ.

Βάλε την ταινία να παίξει στην μέγιστη δυνατή ταχύτητα των players που διαθέτεις (*) από την αρχή μέχρι το τέλος. Μου έχει τύχει αρκετές φορές...

> να μου δώσει κάποιος φίλος μία ταινία η οποία φαίνεται ΟΚ στο επιτραπέζιο dvd player και να μην μπορώ να την δω/αντιγράψω στο pc

> να μου δώσει κάποιος φίλος μία ταινία η οποία φαίνεται "περίεργα" στο επιτραπέζιο dvd player (κολληματάκια κλπ) αλλά να μπορέσω να την δω/αντιγράψω στο pc... και μετά να παίζει ΟΚ και στο επιτραπέζιο

Φαίνεται λίγο χαζή +/- απλοϊκή προσέγγιση, αλλά όλες οι μέθοδοι ελέγχου που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς με έχουν προδώσει...

(*) : επιτραπέζιο dvd player ΚΑΙ software (WinDVD, PowerDVD, ...) άν πρόκειται για pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...