Προς το περιεχόμενο

Post Rock/Hardcore, Paranoia

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λέτε, να κάνουμε ένα γκάλοπ/contest για την ανάδειξη

του αγαπημένου μας ποστ ροκ συγκροτηματος? ενδιαφερεται κανεις?

(ωχ, κλασσικός aku με contests κτλ θα πείτε :mrgreen:)

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το σπλιτάκι βγαίνει και σε 3 γαμάτες vinyl εκδόσεις. Το φαντασιωνόμουν καιρό αυτό, sparowes/grails.

Τις προάλλες μου ήρθε το Vein των Boris (vinyl φυσικά). Πολύ καλές εντυπώσεις.

Δημοσ.
αλήθεια, έχουμε κανέναν ψεύτηεδώ που να έχει ακούσει το

''All Lights Fucked on Hairy Amp Drooling'' των GY!BE?

Χλωμό το κόβω, αν κρίνω από τα 33 αντίτυπα της αρχικής κασέτας. Το μόνο που μπορεί να βρεθεί είναι ένα .rar αρχείο που υποτίθεται πως την περιλαμβάνει, αλλά το μόνο που διαθέτει είναι κάποιο σχετικό artwork και τα εξής κομμάτια (σε διαφορετικό bitrate το καθένα):

1) 2

2) Hung Over As The Oven In Maida

3) Moya

4) Sunshine And Gasoline (2)

5) Sunshine And Gasoline

6) World Police

Urban legend θα καταντήσει η δουλειά! :)

Δημοσ.

Malval ftw? :)

Τώρα τελευταία έχω σκαλώσει στα:

- El Camino - At Jenny Richee

- Long Distance Calling - Dmnstrtn

- Jaga Jazzist - What we must (πιο jazzy καταστάσεις)

- Ef - Give me Beauty... Or Give me Death!

PS: Παρήγγειλα από εξωτερικό τα Mono-World's End Girlfriend Split (Hong Kong) και Gregor Samsa-Red Sparowes Split (US) και το Mono-WEG κάποιος το άνοιξε από την πολυκατοικία και το βούτηξε. Κάποιος να με παρηγορήσει :(

Δημοσ.

Είσαι καλά; Εκτός κι αν επρόκειτο για τυφλό, το πιθανότερο είναι να μιλάμε για fan, οπότε πήγαινε βρες τον, να κάνετε και παρέα! :)

Αν πάλι έπεσες σε περίπτωση κλεπτομανή ακροατή του Τσαλίκη που μπερδεύτηκε, ρίχνε συχνές ματιές στον κάδο απορριμάτων της γειτονιάς.

Δημοσ.

Χαχαχα!

Δυστυχώς Τσαλικο-κατάσταση μυρίζομαι. Κανένας στην πολυκατοικία μου δεν ακούει post :\

Άλλο ένα recommendation:

- Redjetson - New General Catalogue (indie->postrockish, με κανονικά φωνητικά ala Thine. Πολύ ενδιαφέρον! Check it out!)

(Παίζουν και μαζί με τους Archive στις 27 του μηνός απ´ότι έμαθα :-O )

Παρεμπιπτόντως, έχω 1-2 περισσευούμενα invites για το oink. Όποιος διατίθεται να κρατήσει ratio πάνω από 0.5 και ακούει postrock (ναι, είμαι ρατσιστής ^_^), pm me και το συζητάμε.

Δημοσ.

Ok, μιας και βλεπω πολλους φαν των mogwai, μηπως ακουσατε τη τελευταια τους δουλεια, soundtrack για τη ταινια του Zidane;

Πως σας φανηκε;

Δημοσ.
Τις προάλλες μου ήρθε το Vein των Boris (vinyl φυσικά). Πολύ καλές εντυπώσεις.

vinyl φυσικά obviously, μόνο σε vinyl έχει κοπεί.

μα που το βρήκες το διαόλι;

Δημοσ.

@hugelacky, επειδή μου είχες δώσει κάτι πετυχημένες συμβουλές παλαιότερα μπορείς να μου διαλέξεις μερικά συγκροτήματα από τα πολλά που ανέφερες για να πάρω μερικές γεύσεις ακόμα;

Δεν είχα ασχοληθεί εκτενέστερα με post rock, πέρα από mogwai, giardini di miro και explosions in the sky που τα έχω λιώσει, τι άλλο προτείνετε γενικά να ακούσω guys; γιατί ο χώρος όσο πάει και μεγαλώνει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...