blueviper Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 @Panathachamp Τσέκαρε: Gregor Samsa (MySpace) και Official Site Ana Never (MySpace) και Official Site Angelmark (Official Site)...όχι η πλέον συμβατή post rock μπάντα που θα συναντήσεις, αλλά αξίζει να τσεκάρεις το solo project του Michael Turner (μέλος και των Titania) Port-Royal (MySPace) και Official Site This Will Destroy You (MySpace) και Official Site This is a Process of a Still Life και Official Site Sickoakes (Official Site) Raised By Swans (MySpace) (έχει και φωνητικά)
Panathachamp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 σας ευχαριστώ για τις προτάσεις, έφυγα προς αναζήτηση
Draculina Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 σας ευχαριστώ για τις προτάσεις, έφυγα προς αναζήτηση Αναμένουμε εντυπώσεις!!!
Panathachamp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέχρι στιγμής εντυπώσεις: God is an Astronaut-All is Violent, All is Bright: Απλά απίστευτο, είναι ο λόγος που με καθυστέρησε από το να ακούσω άλλα άλμπουμ μιας και ήταν στο repeat .Μπορώ να πω ότι ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ήδη κατέβασα και το προηγούμενο τους, θα το ακούσω πιο μετά. Youth Pictures of Florence Henderson-Unnoticable in a Tiny Town, Invisible in the City: πολύ καλό ντεμπούτο, τουλάχιστον 3 από τα 6 κομμάτια είναι top-stuff. Magyar Posse-Kings of Time: Αυτοί είναι κάπως διαφορετικοί, όμορφες μελωδίες και φωνητικά, αλλά κάπως κλειστοφοβική/βαριά ατμόσφαιρα. Δεν μ' ενοχλεί και ιδιαίτερα βέβαια . Do Make Say Think-Winter Hymn Country Hymn Secret Hymn: Τους πέρασα κάπως γρήγορα, αλλά ήδη φάνηκε πως μερικά κομμάτια προσφέρουν πιο εύκολα τη μελωδία (πράγμα που ψάχνω) ενώ κάποια άλλα είναι πιο πειραματικά/ασυνεχή. Red Sparowes-At The Soundless Dawn: Αρκετά καλοί, όντως φέρνουν αρκετά σε EitS αν και κάπως πιο σκληροί. Sickoakes-Seawards: Δε μπορώ να πω ότι μου είπαν και πολλά, απουσιάζει ο χαρακτήρας και το συναίσθημα (δεν σημαίνει ότι δεν θα "κρατήσω " 1-2 κομμάτια για μελλοντικές ακροάσεις) . This Will Destroy You-Young Mountain: Μετά τους God is an Astronaut έρχονται δεύτεροι στις προτιμήσεις μου, πολύ ισορροπημένος ήχος, ένα ηλεκτρονικό διάλειμμα στη μέση, γενικά με άφησαν απολύτως ικανοποιημένο. Αυτά για την ώρα, θα ακούσω και τα υπόλοιπα (όσα βρήκα) από αυτά που προτείνατε και οι τρεις και θα κάνω αναφορά τις επόμενες μέρες :razz:
carlmikaze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Βασικά δώστε μια ευκαιρία στους Mountain Men Anonymous. Νορβηγοί, πανάγνωστοι, υπάγονται περισσότερο στους Mum (κυρίως λόγω φωνητικών), αλλά το μείγμα τους είναι αξιοθαύμαστο. Κρίμα που το έκλεισαν το μαγαζί. Κατεβάστε το album οπωσδήποτε. Πατάει κάτω για την πλάκα του πολλά, γνωστά και αγαπημένα. Αλλά αν πρέπει να κατεβάσετε μόνο ένα αμιγώς post rock ever (δηλαδή κάτι εκτός από Sigur Ros) ας είναι το : Mono - Υοu Are There . δεν έχω λόγια .
carlmikaze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 α, και το ομώνυμο των Halifax Pier (με μέλος των Red Sparowes)
blueviper Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ένα όνομα το οποίο δεν έχει παίξει γενικώς και είναι κρίμα...Hungry Ghosts. Τόσο post rock, όσο κι οι συντοπίτες τους Dirty Three, με ανάλογες instrumental αναπτύξεις και βουτηγμένοι στη μελαγχολία, τουλάχιστον στο album τους Alone Alone. Δεν ξέρω αν υφίστανται πλέον, αλλά και τα 2 διαθέσιμα album τους είναι διαμάντια.
empty Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Gregor Samsa (MySpace) και Official Site Θεός Θα ρίξω και εγώ μερικά recommendations πάνω σε postrock/indie/experimental (ελπίζω να μην έχουν προαναφερθεί): » Murder By Death - Like the Exorcist but More Breakdancing » Don't Look Back - Brighter » Efterklang » Upcdowncleftcrightcabc+start - And the Battle is Won » Worldʼs End Girlfriend - Τhe Lie Lay Land (Δείτε και το split με mono, είναι θεϊκό) » Friends In the Mountains » The Workhouse » 65daysofstatic - One Time for all Time και The Fall of Math » Aereogramme » Bright Red Paper » Jeniferever » Kayo Dot » Maudlin of the Well (Pre-Kayo Dot afaik) » Mouth of the Architect (in the vein of Isis / Neurosis / Pelican) » Sparrows, Swarm and Sing » Milhaven » Escape the Day Edit: Επίσης: Envy - A Dead Sinking Story (post-hardcore νομίζω, δεν τα πάω καλά με τα sub-genres ) PS: Δεν ήξερα ότι οι 2 by Bukowski είναι έλληνες
Draculina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 @empty Καλως τον και thanks για τις προτάσεις!! Μμμ, ναι οι 2 by bukowski είναι δικά μας παιδιά!!!Είχαν κάνει αρκετό θόρυβο με το what a long strange journey this has been, θαυμάσιος δίσκος.. Χαίρομαι που βλέπω 1 κινητικότητα με Gregor Samsa, 1 καλή γνωριμία είναι το split με Red Sparowes που βγήκε πέρσυ (oi red sparowes ετοιμάζουν split με τους grails,βάλθηκαν να μας συστήσουν τις πλέον αξιόλογες νέες post μπάντες!) Εγω έχω ψιλοκολλήσει με τους Paik τον τελευταίο καιρό, και το Satin Black και το monster of the absolute είναι θαυμάσια δείγματα post/sludge ήχου με κάποιες shoegaze πινελίές...
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Το σπλιτάκι βγαίνει και σε 3 γαμάτες vinyl εκδόσεις. Το φαντασιωνόμουν καιρό αυτό, sparowes/grails.
empty Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Επίσης: » Let Airplanes Circle Overhead - Let Airplanes Circle Overhead » As The Poets Affirm - The Jaws that Bite, The Claws that Catch (μερικά samples εδώ!) @ Draculina Σήμερα θα 'φλερτάρω' για πρώτη φορά με PAIK (μόλις γυρίσω από δουλειά). Άκουσα πολύ καλά λόγια! Και μια υποσημείωση. Τα 2 τελευταία bands που ανέφερα στο προηγούμενο post μου είναι 2 φίλων μου από γερμανία. Οι milhaven είναι πιο κοντά στην postrock και έχουν το album τους διαθέσιμο για download εδώ. Οι Escape the Day είναι slowcore (sample εδώ)
silencer51 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 My all-time post rock favorites: Mogwai - Young Team & Ten Rapid GY!BE - F#A#infinity Mono - Walking Cloud and Deep Red Sky, Flag Fluttered and the Sun Shined Bark Psychosis - Hex & Dustsucker Explosions in the Sky - Those Who Tell The Truth Shall Die, Those Who Tell The Truth Shall Live Forever Evpatoria Report - Golevka Meanwhile, Back In Communist Russia - My Elixir, My Poison Worldʼs End Girlfriend - Τhe Lie Lay Land A Silver Mt. Zion - He Has Left Us Alone but Shafts of Light Sometimes Grace the Corner of Our Rooms... Μια περίοδο ειχα φάει τρελό κόλλημα με netlabels, και κατέβαζα σαν τρελός. Ενας φίλος που σπουδάζει στο εξωτερικό κάνει κάθε βδομάδα μια 2ωρη netradio εκμπομπή αφιερωμένη στο post rock, με όνομα "After The Post Rock"... Αξίζει να ακούσετε... http://www.radius.ethz.ch/radio/After_the_Post-Rock
Draculina Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 @silencer51 Αντε ρε συ, φιλαράκι σου την κάνει την εκπομπούλα??Nice nice!!Και ξέρεις είναι πολύ γνωστή στους σχετικούς κύκλους!!Και γω τώρα τελευταία το σκέφτομαι να κάνω κάτι παρόμοιο αλλά να δούμε.. Ωραία η λίστα σου!!Θα προσθέσω : Sigur Ros-() Red Sparrowes-at the soundless dawn God is an astronaut-all is violent all is bright Magyar Posse-kings of time και έχουμε μαζέψει όλα τα κλασικά πάνω κάτω.. @empty Επιτελους αξιώθηκα να κατεβάσω τους Milhaven,με φάγαν οι δουλειές,thanx για το link!!Θα σου πω εντυπώσεις!
empty Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 The Spherical Minds - Fern (review | Official Website)
Panathachamp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 "Βγήκε" και το νέο των Explosions in the Sky ("All Of A Sudden I Miss Everyone"). Σαν πρώτη εντύπωση μου φαίνεται απλά ένα συμπαθητικό δισκάκι, χωρίς να πλησιάζει σε καμία περίπτωση το "The Earth...". Ίσως ισχύει στην περίπτωση μου πως τον δίσκο που θα σε εισάγει σε ένα συγκρότημα τον θεωρείς αξεπέραστο, άλλωστε το "Earth..." το θεωρώ ανώτερο και από το "Those Who Tell...".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.