bauhaus8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 @ hugelacky: Olo to post mou einai gia tin parti sou gia na deis poso megali simasia sou dino eno eisai poseras tou kerata. Meta apo osa po mporei na fao ban kai to gnorizo alla den adexo poseria san kai esena na milane gia isis pelican boris sunn o)) kai na exoun san avatar ton posera ton marilin manson. to oti ema8es 5 onomata kai grafeis kai akous kai to paizeis mouri se allous nomizodas autoi oti tous anoigeis ous orizodes eiste oloi gelasmenoi. kata kapio tropo mou 8ymizeis to allo palikari billpeppas o opoios einai olo eironia kai sxolia. autos 3erei kai kaneis allos. mipos skopos sou einai na pas 5.000 minimata kai meta na tin vlepeis kai mouri? o billpeppas sto hardware o hugelacky sti mousiki? Auta eixa na po kai kalo mou ban ...vale mialo karagiozi kai ase tis m@l@kies
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ααααχαχαχαχαχχα... Bauhaus8...Φαίνεται πόσο παρακολου8είς το φόρουμ (εκτός απο αυτά που λές) και απο τον αρι8μό των posts σου!!!! Αν θέλεις όμως να μιλήσεις προσωπικά στον Hugelacky κάνε ένα κόπο να του τα στείλεις σε pm γιατί: 1.Δεν γίνεσαι εξυπνότερος μιλώντας έτσι για κάποιον μπροστά σε άλλους 2.Το τόπικ είναι για να μιλάμε για μουσική και ειδικότερα για post rock/hardcore. Cheers, να είσαι λίγο ποιο προσεκτικός στην συμπεριφορά σου και να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς... Φιλικά!
bauhaus8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Den eimai kota na stelno pm gia na vriso kapoion to leo xima...Oso gia tin parti sou eixa skopo na se po gleiftroni kai den to ekana giati leo mikro einai to paidi kai tora ma8ainei..Alla exodas san daskalo sou ton hugelacky katalava ti palikari eisai kai tou logousou. Re parte fora kai elate me tin opis8en.. ps:prin graspo post prota diavazo file den eimai san kai esena na akouo ton medora hugelacky Karfose me roufiane stous moderator na me kanoun ban
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Wow, αυτός τα ξέρει όλα... Αντε μάθε κιαυτό...Μπορούμε να μιλάμε όμορφα και ωραία (και να ποζεριάζουμε και να γλύφουμε) και χωρίς εσένα γιαυτό αν θέλεις κάτι να πείς να κοιτάς πρώτα τους κανόνες του φόρουμ και σύμφωνα με την συμπεριφορά που σου έχουν μάθει (το λιγότερο μή προσβλητική για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν σου έχουν δώσει το δικαίωμα) μετά να απαντάς!!!!
dim_b Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 bauhaus8, πήγαινε να κάνεις κανένα κρύο μπανάκι να ηρεμίσεις και τα ξαναλέμε σε 2 εβδομάδες. Και δε χρειάζεται να σε καρφώσει κάποιος όταν τα λες δημόσια
hugelacky Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 @ hugelacky: Olo to post mou einai gia tin parti sou gia na deis poso megali simasia sou dino eno eisai poseras tou kerata. Meta apo osa po mporei na fao ban kai to gnorizo alla den adexo poseria san kai esena na milane gia isis pelican boris sunn o)) kai na exoun san avatar ton posera ton marilin manson. to oti ema8es 5 onomata kai grafeis kai akous kai to paizeis mouri se allous nomizodas autoi oti tous anoigeis ous orizodes eiste oloi gelasmenoi. kata kapio tropo mou 8ymizeis to allo palikari billpeppas o opoios einai olo eironia kai sxolia. autos 3erei kai kaneis allos. mipos skopos sou einai na pas 5.000 minimata kai meta na tin vlepeis kai mouri? o billpeppas sto hardware o hugelacky sti mousiki? Auta eixa na po kai kalo mou ban ...vale mialo karagiozi kai ase tis m@l@kies Wow...mate, χαλάρωσε λιγάκι, θα πάθεις τίποτα... Στο θέμα μας τώρα, οφείλω μια απάντηση στην προσωπική επίθεση που μου έγινε χωρίς καλά καλά να καταλαβαίνω τον λόγο... Το τι ακούει ο καθένας και το πόσο χωμένος είναι στην μουσική το ξέρει αυτός και κανένας άλλος. Σε πληροφορώ λοιπόν δεν είμαι χθεσινός στην όλη φάση, ασχολούμαι χρόνια με το σπορ, οπότε και μπορώ να ακούω οτιδήποτε και να μην δίνω λογαριασμό σε κανένα (αυτό μας έλειπε...). Αλλά και πάλι αυτό είναι καθαρά δική μου υπόθεση και έχω καμία διάθεση ούτε να σε ενημερώσω αλλά ούτε και να κάνω καμία επίδειξη γνώσεων ή όπως λες εσύ "to paizeis mouri se allous nomizodas autoi oti tous anoigeis ous orizodes"...Απορώ πραγματικά που θεωρείς ότι έκανα κάτι τέτοιο...Αλλά δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία διαπληκτισμού μαζί σου, έδειξες το επίπεδό σου βρίζοντας και κάνοντας προσωπική επίθεση, δεν πρόκειται να πέσω τόσο χαμηλά όσο εσύ. Όσο για το avatar... ξέρεις κι εγώ σιχαίνομαι όσο τίποτα τα τσοντο-avatars αλλά δεν το κάνω θέμα...
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Scheiss, δεν πρόλαβα να ρωτήσω τι νομίζει για μένα! Ποζέρι hugelacky, άμουσε, τπτ δν ξέρεις. Είσαι φολς ρε.
hugelacky Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Εν το μεταξύ έριξα μια ματιά στα posts του bauhaus8 και τα 2 παραπάνω ήταν και τα 2 πρώτα αυτού του χρήστη στο section της μουσικής...ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο μιας τέτοιας επίθεσης.... :? Re parte fora kai elate me tin opis8en..βλέπω το avatar που έχεις κάνει δουλειά... @ Lucifer: είσαι κι εσύ "gleiftroni" όπως και ο Godfath3r, μη μιλάς θα βρείς κανα μπελά...
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ααααχχαχαχαχαχαχα... Λοιπόν ας τελειώσει αυτή η ιστορία.Πολύ νομίζω πως ασχοληθήκαμε...Έχουμε και μουσική να ακούσουμε... :-P Back, on topic!
RedKostas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Όπως φαίνεται και από την υπογραφή του Godfather (Listening to: What A Day by Faith No More, τουλάχιστον την ώρα που το είδα εγώ), το κομμάτι που άκουγες συνοψίζει την όλη κατάσταση: What a day, if you can look in the face and hold your vomit... Τρελάθηκε ο κόσμος, πολύ ζέστη... είχα καιρό να δω post στο topic και ψιλο - σπάστηκα με τις αηδίες του bauhaus8 (κρίμα και το nick...) Τέλος πάντων, keep on και με συγκεκριμένη πρόταση: SubArachnoid Space (http://www.subarachnoid.com/), υπάρχουν free κομμάτια για download. Αν μπορείτε, παραγγείλτε το Also Rising, τον πρηγούμενο δίσκο τους...Εκπληκτικός!
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Όπως φαίνεται και από την υπογραφή του Godfather (Listening to: What A Day by Faith No More' date=' τουλάχιστον την ώρα που το είδα εγώ), [b']το κομμάτι που άκουγες συνοψίζει την όλη κατάσταση: What a day, if you can look in the face and hold your vomit...[/b] Τρελάθηκε ο κόσμος, πολύ ζέστη... είχα καιρό να δω post στο topic και ψιλο - σπάστηκα με τις αηδίες του bauhaus8 (κρίμα και το nick...) Τέλος πάντων, keep on και με συγκεκριμένη πρόταση: SubArachnoid Space (http://www.subarachnoid.com/), υπάρχουν free κομμάτια για download. Αν μπορείτε, παραγγείλτε το Also Rising, τον πρηγούμενο δίσκο τους...Εκπληκτικός! 1st bold, εκπληκτικοί στίχοι!!! 2nd bold, κρίμα δεν λές τίποτα... 3rd bold, i will check them out, πάντως το εξώφυλλο ψιλο-άρρωστο μου φάνηκε!!!!Τί Post παίζουν? Edit:Τι εθνικότητας είναι οι Subarachnoid Space?Κατέβασα το Honorable Mention και ακούω τώρα...Κατεβάζω και τα υπόλοιπα.Αργότερα οι εντυπώσεις!!!
RedKostas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 @GodFather έχω την εντύπωση ότι είναι αμερικάνοι, αν κρίνω από τα στοιχεία που δίνουν για contact (San Francisco ή για όσους παίζουν GTA San Fierro )... όσο για την μουσική τους, μου θυμίζουν μια λίγο πιο "βαριά" εκδοχή των Mogwai, χωρίς όμως τα ξεσπάσματά τους... ίσως και λιγο 2 By Bukowski... Περιμένω εντυπώσεις!
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Υes, τους τσέκαρα και στο allmusic.com και όντως είναι αμερικάνοι...san Francisco, California!!!(Eχουν βγάλει αρκετούς δίσκους ε?) Moυσικά τώρα δεν μπορώ να πώ οτι με εντυπωσίασαν, δεν το περίμενα άλλωστε αλλά με χαροποιήσαν.Έχουν πολύ ωραίο ήχο.Κατέβασα τα τρία κομμάτια που έχουν στο site τους και απο εκείνη την ώρα τα έχω ακούσει αρκετές φορές.To Deep End μου άρεσε εξ'αρχής αλλά και τα άλλα κομμάτια δεν πάνε πίσω.Γενικότερα μου φαίνεται καλό group...Aν και νομίζω πως θα έπρεπε να έχουν μερικά σκαμπανεβάσματα στην ένταση...Πχ όπως η εισαγωγή και το μετά του Deep End!!!! Mάλλον πρέπει να ακούσω ολόκληρο δίσκο για να μπορέσω να κρίνω!!Αυτά...
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Άκουσα ολόκληρο το Red Veil (των SubArachnoid Space) και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον...Πολύ ωραία μουσική.Ωραίο feeling...Το 11λεπτο κομμάτι του EP είναι φοβερό.Γενικά μ'αρέσει όταν το "τραβάνε" πολύ...Kαι σ'αυτό το κομμάτι το κάνουν με πολύ ωραίο τρόπο!!!!Θέλει αρκετές ακροάσεις ακόμη το cd για να το πιάσω εντελώς...Επανερχόμεθα λοιπόν... Επίσης καινούρια μπάντα Post/Hardcore, Jeroan Drive...Eχουν βγάλει μόνο ένα EP, το οποίο παρεπιπτόντως δεν μπορώ να βρώ πουθενά!Είναι Νορβηγοί (!!!!) και ναί, δεν παίζουν death ή black αλλά post/hardcore... Check Them Out!!!! Cheers! Edit:Βρήκα ένα mp3 απο το EP των Jeroan Drive εδώ...Φοβερό κομμάτι...Κατεβάστε το οπωσδήποτε!!!Θυμίζει αρκετά Keelhaul και έχει και κάποια στοιχεία απο Botch...Μεγάλη έκπληξη για μία μπάντα που είναι απο την Noρβηγία! Πάρτε και μερικά lyrics... Deathrow Industry Summertime And the living is pretty much like always Bite the bait And dry out in the sun Expose Yourself And lose Your Identity To exploit and be exploited That’s the rule in this Deathrow industry Now Hush Little Baby Don’t You know that You’re gonna die Don’t You know that You’re falling for your own sweet lies Fall Has Come And You’re falling like leaves into nothing Let the rain Wash you away Enjoy Yourself And get lost in a fantasy To consume and be consumed That’s the rule in this Deathrow industry Now Hush Little Baby Don’t You know that You’re gonna die Don’t You know that You’re falling for your own sweet lies Winter The kids are making angels of light So bury yourself in snow And hope to survive till spring melts it away Hope to survive till springs spring comes with Redemption
RedKostas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Γιατί η πεταλουδίτσα στην αρχική των JD μου θυμίζει αυτό : http://www.fireinsidemusic.com/endstand/disc.htm (δείτε το Lp Never Fall Into Silence). Με την ευκαιρία τσεκάρετε και την μπάντα. Δεν είναι Post Rock, δεν είναι Paranoia, μάλλον Hardcore Punk θα τους βάφτιζα, για να τους χωρέσω και στο topic Θα επανέλθω με εντυπώσεις από JD...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.