Προς το περιεχόμενο

Μετρητής Εκτυπώσεων

BWolfgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα που να μετράει τις εκτυπώσεις που κάνει ένας εκτυπωτής. Επίσης θέλω να καταλαβαίνει αν η εκτύπωση είναι ασπρόμαυρη ή έχρωμη. Να δουλεύει στο tray και να μην πολυενοχλεί;

Ζητάω πολλά; Κι όμως το έχω ψάξει αρκετά και δεν βρήκα κάτι ικανοποιητικό. Αν ξέρετε κανένα πρόγραμμα πείτε μου....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν είσαι ο μόνος - ούτε κι εγώ έχω δει κάτι τέτοιο τόσα χρόνια που ασχολούμαι με δοκιμές παντός είδους προγραμμάτων.

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχει κανένας σας HP LaserJet 2550L.

Η εργαλειοθήκη του συγκεκριμένου εκτυπωτή κάνει αυτή ακριβώς την δουλειά (και πολλές ακόμα).

Νομίζω ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος τέτοιο πρόγραμμα γιατί πρέπει να έχει απευθείας συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη από τον εκτυπωτή για να δείς π.χ. πόσες έγχρωμες και πόσες ασπρόμαυρες σελίδες έχει τυπώσει, κάτι που μάλλον μόνο η κατασκευάστρια εταιρεία του εκτυπωτή μπορεί να το κάνει με το εκάστοτε πρόγραμμα ελέγχου.

Και για να μην φανεί ότι κάνω διαφήμιση σας λέω ότι ο συγκεκριμένος εκτυπωτής έχει άψογη ποιότητα εκτύπωσης αλλά είναι το πιο ογκώδες, θορυβώδες και αργό μηχάνημα που έχω δεί. Επί πλέον από τότε που τον εγκατέστησα τα 98 έχουν γονατίσει...

Στο μέτρημα πάντως τα πάει περίφημα...

Δημοσ.

Κάτι που να μπορεί να δουλέψει και σε παλιά printer θα ήταν τέλειο... Ακόμα και κανένα plugin του word ας πούμε...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re paidia emas sti sxoli mas exoune orio ektypwsewn sta pc tou pc-lab kai mas bgazei kathe fora poso mas menei kai otan ftasei sto orio mas petaei minima oti den mporoume na typwsoume allo.alla nomizw oi rithmiseis ginontai mesa apo ta Windows.den emfanizetai pouthena kapoio programa tou ektypwti.einai enas laser HP den thimamai montelo...!

ta pc exoun Windows NT4 nomizw...!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...