Προς το περιεχόμενο

Eχει προβλημα ο σκληρος??

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ανοιγοντας το pc στην οθονη boot το συστημα κολουσε....σταματουσε στοσημειο που κανει Autodetect 3rd Primary master(o bootable σκληρος μου).Το λαμπακι του σκληρου ειναι αναμενο διαρκως.Η διαδικασια αυτη συνεχιζεται εως οτου σε καποια απο τα restart που κανω ξεκολλησει και μπει κανονικα.Τι μπορει να φταει?

WD1200JB sata

Δημοσ.
Δοκίμασε ένα νέο ATA133 Cable καθώς και έλεγξε το jumper του HDD.

εεε Sata HD είπε έχει το παιδί Billpepas. ;)

/sc

Δημοσ.
Σημερα ανοιγοντας το pc στην οθονη boot το συστημα κολουσε....σταματουσε στοσημειο που κανει Autodetect 3rd Primary master(o bootable σκληρος μου).Το λαμπακι του σκληρου ειναι αναμενο διαρκως.Η διαδικασια αυτη συνεχιζεται εως οτου σε καποια απο τα restart που κανω ξεκολλησει και μπει κανονικα.Τι μπορει να φταει?

WD1200JB sata

Vgale ola ta cdrom/dvd sou kai tous allous sklirous an exeis . An den gini tipota me afto des an o skliros sou xekinai otan anvis to mixanima (an akous to moter dld) i kani kapio thorivo i kefali an ola ine ok alla sinxeizi na to kani ta idia vale allo serial ata kalodio an kai me afto tipota to petaton kai pare allon !!! :)

Episis ena poli spanio fenomeno alla simveni ine otan kanis overclock to pc sou na kolai sto detection.

Δημοσ.
εεε Sata HD είπε έχει το παιδί Billpepas. ;)

/sc

Πω πω στραβομάρα μου !!!

By the way, δεν πιστεύω να έχεις κάνει τσακίσεις με γωνίες άνω των 40 μοιρών στα SATA Cables, γιατί δεν κάνει ( πιθανότητες DATA Corruption και αν είναι ακόμα μεγαλύτερες οι γωνίες ακόμα και περιπτώσεις να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται ο δίσκος ).

Δημοσ.

Πριν από ενάμιση χρόνο αγόρασα τον ίδιο δίσκο σε ΑΤΑ. Μου εμφανίζει σπάνια (καμιά 10-ριά φορές μέχρι τώρα) ένα πρόβλημα που μοιάζει με το δικό σου. Εκεί που δουλεύω, δεν έχει σημασία πόση ώρα, ακούγεται ένα μεταλλικό κλακ και το φωτάκι του δίσκου μένει αναμένο. Το ποντίκι συνεχίζει να δουλεύει, καθώς και όλες οι εφαρμογές που δεν χρειάζονται πρόσβαση στο δίσκο. Οι υπόλοιπες σταδιακά αρχίζουν και κολλάνε και στο τέλος κολλάνε και τα XP. Ο δίσκος ΔΕΝ επανέρχεται με reset. Πρέπει να κάνω shut down και μετά όλα λειτουργούν κανονικά όταν τον ξανανοίξω. Το πρόβλημα υπήρχε από την αρχή και ούτε βελτιώνεται ούτε επιδεινώνεται. Και αφού είναι σπάνιο δεν δίνω σημασία, αν και τις πρώτες φορές τα χρειάστηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...