Προς το περιεχόμενο

προτεινετε!!!!!!!!

mix@lis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη αρχιζω και φοβαμαι με τις διακοπες ρευματος σπιτι μου.......και για να μην τρεχω να αλλαζω τον καμμενο μου επεξεργαστη....προτεινετε μου ενα καλο ups απο το e-shop...........

Ευχαριστω.........

Δημοσ.

Kαλά κάνεις και τις φοβάσαι καθώς μπορούν να σου κάψουν τα πάντα. Προσωπικά πήρα ενα σταθεροποιητή ΑPC 1200VA 50 ? που έχει εκεί στο e-shop. Με αυτόν και με καλό τροφοδοτικό ελπίζω να 'μαι καλυμένος

Δημοσ.

οποιοδήποτε APC / MGE - Line Interactive φυσικά ( δηλαδή όχι η σειρά Nova ή Ellipse, μόνο η Premium από MGE ) , με την κατάλληλη ισχύ.

Πες μας τι σκοπεύεις να βάλεις επάνω ( πλήρη σύνθεση του PC σου, και ότι άλλο θα βάλεις επάνω ) ώστε να σου πούμε και πόσα VA UPS θες.

Δημοσ.

pentium 4 στα 3,2.......σκληρο 80 gb(μαλλον θα παρω και αλλον εναν 80αρι)..και τροφοδοτικο εχω ενα μαπα αλλα θα παρω τωρα ενα tagan 480w.....βασικα πανω στο ups θα συνδεσω1.τον υπολογιστη(οπως ειναι φυσικο...)2.μια λαμπα για το γραφειο μου3.το πολυμηχανημα που εχω...(HP)...........

λοιπομ τι ups να παρω????????

Δημοσ.
pentium 4 στα 3' date='2.......σκληρο 80 gb(μαλλον θα παρω και αλλον εναν 80αρι)..και τροφοδοτικο εχω ενα μαπα αλλα θα παρω τωρα ενα tagan 480w.....βασικα πανω στο ups θα συνδεσω1.τον υπολογιστη(οπως ειναι φυσικο...)2.μια λαμπα για το γραφειο μου3.το πολυμηχανημα που εχω...(HP)...........

λοιπομ τι ups να παρω????????[/quote']

kala periorisou me to kouti ante kai tin othoni an den einai kana 19 ktinos crt giati allios se kobo gia polla euro:)

Δημοσ.

Με το σταθεροποητή που προανέφερα είμαι καλυμένος; Πιο πολύ για το hardware φοβάμαι, αν χαθεί δηλαδή και καμια εργασία στο word κλαϊ μάιν.....

Δημοσ.

αν μπορεις καποιος που γνωριζει ας μου τι ups να παρω.......αν μπορει ακριβως την μαρκα..και απο που..........Ευχαριστω πολυ.............

Δημοσ.

σου είπαμε.

Μάρκα προτίμησε MGE ή APC.

Θα τις βρείς στα γνωστά καταστήματα πληροφορικής ( RAM Shop, E-Shop, HardShop, HacShop, Multirama, etc... )

Δημοσ.
Με το σταθεροποητή που προανέφερα είμαι καλυμένος; Πιο πολύ για το hardware φοβάμαι, αν χαθεί δηλαδή και καμια εργασία στο word κλαϊ μάιν.....

Ο σταθεροποιητής τάσης απλά σε προστατεύει από τις αυξομειώσεις του ρεύματος. Απόλυτα προστατευμένος δεν είσαι, προσωπικά έχω δει πολλά καμένα PC που είχαν μόνο σταθεροποιητή. Η καλύτερη λύση είναι UPS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...