Προς το περιεχόμενο

ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 64ΒΙΤ

mix@lis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!

οπως θα καταλαβετε και απο την ερωτηση μου δεν ειμαι και πολυ σχετικος μα το θεμα...........μπορει να μου εξηγησει καποιος τι εννουμε οταν λεμε οτι ενας επεξεργαστης ειναι 64bitos?????????δηλαδη π.χ εναν αριθμο μπορει να τον απεικονιζει με 64 bit??????τι ακριβως γινεται ρε παιδια εξηγηστε μου.............μπας και καταλαβω...........!@!@!@!@!

Δημοσ.

poli xontrika exei sxesi me tin epeksergasia dedomenon kai pos ta epeksergazetai ana dedomeni xroniki stigmi.diladi an o 32bit p.x epeksergazetai se 1 sec mia koutalia tou glikou dedomenon ston idio xrono o 64bit tha epeksergastei mia koutalia tis soupas....

Ara o 64bit einai arketa pio grigoros apo enan 32bit kai sigoura pio proigmenos texnologika.............An kai oi protoi einai dipirinoi entoutois arga i grigora tha akolouthisoun amigeis 64bit epeksergastes.......

Δημοσ.

ναι σιγουρα υπαρχει διαφορα αν χρεισιμοποιεις windows xp 64 αλλα δεν θεωρήται επίτευμα, ουτε νεα τεχολογια πιστεύω. νέα τεχνολογια θεωρώ περισσότερο το HT.

Δημοσ.

To HT tis intel telika apodeixtike megali patata.An kai vgike me kales prooptikes apo ton 3,06 kai meta entoutois patose.den apedose ta anamenomena,polles egarmoges den to ipostirizan kai akoma den to ipostirizoun,apotiximeni texnologia pera gia pera....

Δημοσ.
βασικα μαμακιες, δεν είναι 64 μπιτοι οι καινουργοι απλα εχουν δυπυρηνα. ουσιαστικα λειρουργουν σαν 2 32μπιτοι.

Καμμία σχέση οι διπύρηνοι με την τεχνολογία x64.

Δημοσ.

καλα μη με σκοτωσετε ένα λάθος έκανα!

οσον αφορα το ΗΤ εμένα με βόλεψε σε συνδιασμο με τα βιντεο εντινγκ με την Mainconcept

Δημοσ.

Ώς τώρα είχαμε τα 32bit και τώρα 64bit.

Όταν ήταν να πάρω μου έλεγαν πως θα τρέχει με την διπλάσια ταχύτητα, πράμα που είδα πως δεν ισχύει.

Είναι μεν καλύτεροι αλλά όχι και δύο φορές γρηγορότεροι όπως μου έλεγαν.

Δημοσ.

Μου φαίνεται οτι τα word που σηκώνει είναι 64bit που σημαίνει μεγαλύτερο εύρος πράξεων και εντολών απο ότι τον 32bitto... Νομίζω..! δεν είναι 100% σίγουρος

Δημοσ.

Ο Dreamstorm έδωσε λίγο πιο πάνω 3 links που εξηγούν αναλυτικά τα πάντα, αρκεί να κάτσει κάποιος να τα διαβάσει...

Δημοσ.

Τι εννοούμε όταν λέμε 64 bit;

Τα 64 bit δηλώνουν το μέγεθος των καταχωρητών (registers) που διαθέτει ο επεξεργαστής. Οι καταχωρητές είναι μικρές μνήμες στις οποίες αποθηκεύονται δεδομένα προσωρινά τα οποία χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής.

Με λίγα λόγια ένας 64bit επεξεργαστής μπορεί να επεξεργαστή 64bit πληροφορία ταυτόχρονα, ενώ ο 32bit επεξεργαστής, 32 bit πληροφορία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...