Προς το περιεχόμενο

ΙΣΧΥΕΙ????????????

mix@lis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα..............

να ρωτησω κατι??πριν λιγες μερες ακουσα απο καποιον οτι αν στον υπολογιστη σου εχεις windows(δεν θυμαμαι αν ειχε πει συγκεκριμενη εκδοση.....) και εχεις εναν σκληρο 200GB τοτε το λειτουργικο δεν αναγνωριζει ολη την χωρητικοτητα του σκληρου παρα μονο τα 100,150 GB...............ενω αν εχεις linux σου αναγνωριζει ολη την χωρητικοτητα............αυτο ισχυει?????και γιατι συμβαινει?????

Ευχαριστω

public class Aporia {

static {

System.out.println("γιατι να ζουμε αφου θα πεθανουμε?????????");

}

}

Δημοσ.
re billpeppas emena me XP+SP2 enas WD 80Gb-7200-8Mb IDE mou xanei kapoia Gb apo 80 mou emfanizei 74!!!

Μα ποιός σου είπε ότι φταίνε τα αγαπημένα μας τα Windows ? ( φτού XP χρησιμοποιείς :D μπλιάχ :( )

Οι κατασκευαστές δίσκων είναι...έξυπνοι.

Θεωρούν το 1MB = 1000kb και όχι 1024kb όπως έπρεπε.

Έτσι μας πουλάνε δίσκο 80GB ( μετρημένο με 1GB=1024MB=1024kb*8000 ) ενώ η πραγματική χωρητικότητα είναι με...το ψευδόMB = 1000kb :D

Δημοσ.

nai ontos twra to thimithika oti kati tetoio paizei...pantws oso gia auto pou les gia ta XP ti na balw??Linux?? pareigeila to Ubuntou kai tha prospathisw na ta perasw na dw ti paizei...esy proteineis kapoia alli ekdosi?? sori gia to off topic...

Δημοσ.

Linux δεν πολυχρησιμοποιώ ( κυρίως Red Hat, και πιο συγκεκριμένα κάποια εφαρμογούλα εν ονόματι... kDevelop :D )

Αλλά στο Linux εξαρτάται το τι θες να κάνεις περισσότερο, καθώς και το compatible hardware ( αν θες π.χ. SATA Raid, etc ).

Εγω από τις διανομές που έχω δοκιμάσει ( Red Hat 7/8, SuSe 9,2 , Phlak Linux, Mandrake ( πλέον Mandriva ) , Slackware, SOT Linux, Gentoo Linux, Linspire, Root Linux )

ενθουσιάστηκα από τις:

Red Hat 8 , SuSe 9,2 , SOT Linux, Gentoo, Root Linux

Έχω βεβαίως μια προτίμηση πρός Red Hat...ψιλο-αδικαιολόγητη αλλά...whatever :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...