DrLo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Ρε παιδιά σήμερα μου δημιουργήθηκε μια απορία. Πήγα στο multirama να δω και να ρωτήσω για το laptop L1300 της Fujistsu Siemens. Ρωτάω το υπάλληλο. - Το drdrw είναι dual layer ? - Όχι ε καλά λέω δε τρέχει και τίποτα. Μετά πάω στο πλαίσιο. Είχαν το L1300 στο ράφι αν και είχε εξεντληθεί. Στο καρτεάκι με τα χαρακτηριστικά έγραφε "double layer". Παράξενεύμαι αι ρωτάω τον πωλητή. - Όχι (μου λέει) δεν είναι double layer άλλα dual layer, δηλαδή γράφει και -R και +R. Τελικά υπάρχει διαφορά ? Άλλο το dual και άλλο το double ?
black_rider Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Πολύ μυαλό ο πωλητής Dual layer : Τα δισκάκια διπλής επίστρωσης των 8,5 GB Double layer : Λογικά θα εννούν τα δισκάκια με δύο όψεις εγραφής ή ίσως και να εννούν dual layer
P_M Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 ναι έχει διαφορά το dual γράφει +r -r το double γράφει τα δισκάκια των 8,5 gb και φυσικά όλα τα καινούργια είναι και dual και double
DrLo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Πολύ μυαλό ο πωλητής Dual layer : Τα δισκάκια διπλής επίστρωσης των 8' date='5 GB Double layer : Λογικά θα εννούν τα δισκάκια με δύο όψεις εγραφής ή ίσως και να εννούν dual layer[/quote'] Και εγώ αυτό είχα υπόψη μου αλλά με αυτά που μου είπε ο τύπος στο Πλαίσιο μπερδεύτηκα.
sa1901 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 ναι έχει διαφορά το dual γράφει +r -r Άλλο το dual layer και άλλο το dual format. Tα + και - είναι format και όχι layer.
xaotikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Με τέτοια τζιμάνια πωλητές τέτοιες απαντήσεις παίρνουμε... Όπως είπε και ο sa1901 άλλο το format (+,-) και άλλο το layer (χωρητικότητα dvd με λίγα λόγια). Dual format γράφει και DVD+ και DVD- ενώ dual layer γράφει δισκάκια και 4.7 και 8.5Gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.