Προς το περιεχόμενο

DVD-R ή DVD+R

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το booktype είναι στα +R.. Τώρα για divx και δεδομένα γενικά προτιμώ τα +R, νεότερο πρότυπο και λίγο καλύτερο ως τρόπος εγγραφής. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το πρότυπο και τα dvds που ταιριάζουν στο recorder σου.. πχ, τα nec προτιμούν +R..

Δημοσ.

Βοοktype αλλάζουν (ανάλογα το firmware και την συσκευή) και στα DVD-R DL που μπορείς να τα κάνεις DVD-R για μεγαλύτερη συμβατότητα στα οικιακα players.

Δημοσ.
kales markes einai oi TDK , INTENSO[/b'] , SONY klp....twra dvd-r einai kalytera apo dvd+r dn kserw (nomizw oti ta -r einai pio symvata k epanegrapsima)

Τα INTENSO είναι καλά δισκάκια;;; :confused: :confused: :confused:

Φίλε μου, μακριάααααα.... Κι εγώ κάποτε intenso αγόραζα μανιωδώς και όσα δισκάκια έχουν κλείσει 2ετία δεν διαβάζοντε με τίποτα πουθενά παρόλο που στην αρχή έπαιζαν μια χαρά και δεν έχουν γρατσουνιστεί ή κακομεταχειριστεί.

Γενικά, προτιμήστε τα DVD-R για λόγους συμβατότητας και μόνο όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι. Ουσιαστικά τα δύο format διαφοροποιούντε σε κάποια πρότυπα εγγραφής (πχ VR-mode κτλ)

Δημοσ.

Η μόνη ασυμβατότητα μεταξύ Minus και Plus είναι η "καμοία" Σήμερα.

Παρέμεινε μόνο τον ενοχλητικό Riparisma του plus πριν την αντιγραφή σε Μιnus.

Δημοσ.
kales markes einai oi TDK , INTENSO , SONY klp....twra dvd-r einai kalytera apo dvd+r dn kserw (nomizw oti ta -r einai pio symvata k epanegrapsima)

Ιntenso ειναι το σκουπίδι του Πλαισίου. Δισκάκια του ΚΙΛΟΥ, απλά με πιο ωραίο περιτύλιγμα. Εχω πολλά τα οποία τα είχα γράψει πριν 1.5 χρονο το καλοκαίρι, τα έβαλα σε θήκη και πήγα να κανω εγκατάσταση και δεν διάβαζε αρχεία... Τι να λέμε! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...