damiano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Το booktype είναι στα +R.. Τώρα για divx και δεδομένα γενικά προτιμώ τα +R, νεότερο πρότυπο και λίγο καλύτερο ως τρόπος εγγραφής. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το πρότυπο και τα dvds που ταιριάζουν στο recorder σου.. πχ, τα nec προτιμούν +R..
Gary_Kokkin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Βοοktype αλλάζουν (ανάλογα το firmware και την συσκευή) και στα DVD-R DL που μπορείς να τα κάνεις DVD-R για μεγαλύτερη συμβατότητα στα οικιακα players.
Sorath Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 kales markes einai oi TDK , INTENSO[/b'] , SONY klp....twra dvd-r einai kalytera apo dvd+r dn kserw (nomizw oti ta -r einai pio symvata k epanegrapsima) Τα INTENSO είναι καλά δισκάκια;;; :confused: Φίλε μου, μακριάααααα.... Κι εγώ κάποτε intenso αγόραζα μανιωδώς και όσα δισκάκια έχουν κλείσει 2ετία δεν διαβάζοντε με τίποτα πουθενά παρόλο που στην αρχή έπαιζαν μια χαρά και δεν έχουν γρατσουνιστεί ή κακομεταχειριστεί. Γενικά, προτιμήστε τα DVD-R για λόγους συμβατότητας και μόνο όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι. Ουσιαστικά τα δύο format διαφοροποιούντε σε κάποια πρότυπα εγγραφής (πχ VR-mode κτλ)
varthol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Η μόνη ασυμβατότητα μεταξύ Minus και Plus είναι η "καμοία" Σήμερα. Παρέμεινε μόνο τον ενοχλητικό Riparisma του plus πριν την αντιγραφή σε Μιnus.
polaki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 kales markes einai oi TDK , INTENSO , SONY klp....twra dvd-r einai kalytera apo dvd+r dn kserw (nomizw oti ta -r einai pio symvata k epanegrapsima) Ιntenso ειναι το σκουπίδι του Πλαισίου. Δισκάκια του ΚΙΛΟΥ, απλά με πιο ωραίο περιτύλιγμα. Εχω πολλά τα οποία τα είχα γράψει πριν 1.5 χρονο το καλοκαίρι, τα έβαλα σε θήκη και πήγα να κανω εγκατάσταση και δεν διάβαζε αρχεία... Τι να λέμε!
giankyr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ta intenso oute gia to tzaki den kanoune, podarila 8a brwmane..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.