Προς το περιεχόμενο

Αγορα Case για το pc!!!

Strantford

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σου,μα καλα τοχεις τοσο αναγκη τετοιας ποιοτητας κουτι και θα παρεις τωρα? αφου τελος καλοκαιριου θα κυκλοφορησουν τα ΒΤΧ [ δηλαδη ολα αναποδα] κι οχι τιποτα αλλο αλλα μονο για τις νεες Motherboard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτον δεν εχω μητρικη btx και ουτε σκοπυευω να αγορασω μεσα στο χρονο.Θελω πολυ μεγαλο κουτι γιατι θελω να βολεψω μεσα την υδροψυξη να μην βοσκουν σωληνες και ψυγεια απεξω.

Αναφορικα με το Hec δεν εχει το χωρο που ζηταω απο πανω(εκει θελω να στησω το ψυγειο και ισως και την αντλια-reservoir).

Ok nicoskon θα ψαξω και αν δεν βγαλω ακρη θα σου στειλω pm.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Πρωτον δεν εχω μητρικη btx και ουτε σκοπυευω να αγορασω μεσα στο χρονο.Θελω πολυ μεγαλο κουτι γιατι θελω να βολεψω μεσα την υδροψυξη να μην βοσκουν σωληνες και ψυγεια απεξω.

Αναφορικα με το Hec δεν εχει το χωρο που ζηταω απο πανω(εκει θελω να στησω το ψυγειο και ισως και την αντλια-reservoir).

Ok nicoskon θα ψαξω και αν δεν βγαλω ακρη θα σου στειλω pm.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Θέλεις τον χώρο πάνω από το τροφοδοτικό για να βάλεις το ψυγείο αν το υποψιάζομαι καλά;;;

Δεν είναι και ότι καλύτερο να κυκλοφορεί νερό πάνω από το PSU ξέρεις...

Κοιτα οπως σκεφτομαι να το φτιαξω δεν θα υπαρχει προβλημα βραχυκυκλωματος σε περιπτωση ατυχηματος.Για αυτο θελω φθηνο κουτι επειδη θα το μονταρω και θα το φτιαξω μονος μου οπως θελω.Μη πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου για ενα κουτι και μετα αρχισω να το κοβω κομματακια για να το φερω στα μετρα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...