Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που έχετε αγοράσει. Γράψετε τις απόψεις σας γι'αυτά.

stef4o21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον πηγαιμό σας για την Ιθάκη , ποιά παιχνίδια σας κράτησαν οικοιοθελώς μακρύα απο την Πηνελόπη? Ποιά παιχνίδια έχετε πληρώσει με τον σκληρό ιδρώτα σας για να πάρετε? Ποιά απο αυτά πράγματι άξιζαν τα λεφτά τους (αλλά και τον χρόνο που αφιερώσατε πάνω τους) ? Απο αυτά, ποιό είναι το ultimate game σύμφωνα με σάς?

Το ταξίδι μου στο μαγικό νησί των ηλεκτρονικών παιχνιδιών άρχισε δειλά δειλά όταν είμουν πολύ μικρός, με ένα υπολογιστή 386 που ούτε καν θυμάμαι την ταχυτητά του. ΄Επαιζα παιχνίδια σαν Alphaman, Test Driver, Packman και Bomberman. Βέβαια αυτά δεν τα είχα αγοράσει (η αλή8εια είναι ότι δεν 3έρω καν αν τω καιρω εκεινω υπήρχαν μαγαζιά που να πουλούν ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Λίγα χρόνια μετά πήρα τον παντοδύναμο 486 στα 33Mhz, 32MB RAM και 1MB :grin: κάρτα γραφικών (άκου άκου)- Πιο ύστερα (κατι χρόνια) πήρα την θρυλική Voodoo Banshee (Chipset voodoo2). Τότε άρχισα να μπαίνvω δυναμικά στο πετσί του ρόλου "GAMER" (όπως δυναμικά άρχισε να αδειάζει η τσέπη του πατέρα μου.

και ι λίστα μου είναι:

1) Lotus challenge 3

2) Need For Speed

3) Nascar racing

4) Full Throttle

5) Flight Unlimited

6) Need for Speed II SE

7) Super Street Fighter II Turbo

8) Die Hard Trilogy

9)Destruction Derby 2

10) Zool2 - ούτε εγώ ξέρω πως μπορούσα να αγοράσω τέτοιο παιχνίδι

11) carmageddon

12) Screamer 2

13) Need for Speed III - voodoo banshee ole

14) Ultimate body blows - yiak

15) call of duty plus United offensive

16) Gran Turismo 2 (an kai to eixa copy, apofasisa na to agorasw k original - to paizw me pcsxe)

Το ultimate game για μένα είναι το Carmageddon - toulaxiston to ultimate PC driving game - είναι ο 8εός των παιχνιδιών (ή ο 8είος κάποιων παιχνιδιών ;-) π.χ GTA). Η αλη8εια είναι ότι αυτό και το Gran Turismo 2 τα παίζω ακόμα - και δεν είμαι ο μονος. Να μια αποδειξη ότι τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι. (Αν και για την εποχή που πρωτοκυκλοφόρισε το Carmageddon δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο παιχνίδι με καλύτερα γραφικά.

Γράψετε τισ δικές σας απόψεις

Δημοσ.

ixa agorasei para polla gia ton amstrad 6128 (giro sta deka kathe xrono epi 4 xronia)

gia pc to monadiko pou agorasa kai exei bgalei ta lefta tou me to parapano einai to warcraft3 kai to expansion tou(an kai arxika to termatisa se peiratiko i proklisi tou na paizei on line den sigrinete)

Δημοσ.

Έχω αγοράσει αρκετά παιχνίδια αυτό το χρόνο μια λίστα από τα παρακάτω:

1.Lineage 1

2.Lineage 2 (μόλις το αγόρασα αλλά το παίζω εδώ και καιρό)

3.PlayBoy The mansion

4.Call of Duty

5.Need for speed 2

6.Harry Potter 3

7.Sims 2

8.Fifa street

9.Revolution socker 4

Δε μου άρεσε το PlayBoy κυρίωσ γιατί έδειχνε λιγότερο γυμνό απ'όσο περίμενα και δεν είχε κατά τη γνώμη μου τόσο καλά γραφικά.

Δημοσ.
Warcract 2 + expansion

Gabriel night

Starcraft + expansion

Diablo

Theme hospital :) :P

Liga kai kala omos :)

cig4 pes mou tin gnwmi sou gia to gabriel knight. Einaai compatible me win XP?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...