louregio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Εχω το εξεις laptop:Amilo A1630 με AMD athlon 64 3700+ ati mobility radeon 9700 512 MB και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου κολαει το laptop και ασπριζει η οθονη σιγα σιγα! Το προβλημα μου το παρουσιασε στο medal of honor pacific και στο NFSU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dude Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Kalws irthes sto forum. Mipws to laptop sou zestainetai upervolika????Tsekare mipws anevazei thermokrasia polu.Otan to akoumpas kaiei?Upervolika,upoferta?Isws na exei stamatisei to anemistiraki tou cpu.To kanei kai se alla apaititika paixnidia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louregio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 S'eyxaristw Dude! to laptop kaiei opws kai prin valo to game kai mou to kanei ektos apo to medal of honor pacific sto need for speed underground 2 kai se ena strategy me ipsiles apaithseis alla poly poio kato apo tis dikies mou! prin kanw format mou kolouse to football manager 2005 kai to lineage alla twra einai ok kai ta dyo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dude Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Prosexe file mou.Molis eida auto to thread http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=111874 Leei H εταιρεία Fujitsu Siemens ανακαλεί μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε φορητούς υπολογιστές της, λόγω ενδεχόμενου κινδύνου ανάφλεξης τους σε περίπτωση υπερθέρμανσης Την απόσυρση συγκεκριμένης κατηγορίας μπαταριών φορητών υπολογιστών που πωλήθηκαν διεθνώς από τον Οκτώβριο του 2004 έως σήμερα, αποφάσισε και ανακοίνωσε η εταιρεία Fujitsu Siemens Computers S.A. Αφορμή στάθηκαν τέσσερις αναφορές για υπερθέρμανση των μπαταριών, με κίνδυνο ανάφλεξης. Αυτά τα περιστατικά δεν καταγράφηκαν τη χώρα μας και αφορούν το σύνολο των 250.000 συστημάτων που έχουν πουληθεί παγκοσμίως. Πρόκειται για τα μοντέλα AMILO A1640, AMILO M1425, AMILO M7405, AMILO Pro V2020. Όλες οι μπαταρίες με κατάληξη G1L1 είναι στο πρόγραμμα ανταλλαγής. Η εταιρία, η οποία έχει ενημερώσει τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, συστήνει στους πελάτες, που έχουν τα συγκεκριμένα μοντέλα, να σταματήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν τις μπαταρίες τους και να λειτουργήσουν τον φορητό τους υπολογιστή μόνο με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η εταιρεία θα προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν αντικατάσταση των μπαταριών. Στο πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών δεν συμπεριλαμβάνονται άλλα μοντέλα AMILO, AMILO Pro ή LIFEBOOK. Phgh : http://news.pathfinder.gr/scitech/news/206743.html Mipws zestainetai h mpataria sou ustera apo polu wra paixnidiou kai arxizei na ta paizei. Oxi tipota allo mipws anikei kai to diko sou sta laptop pou pane gia aposursi mpatarias??? Tsekare me tin Siemens na deis .Isws auti na einai h lusi sto provlima sou. Proliptika tha sumvouleua na afaireseis tin mpataria an anikeis se autous pou anaferei h anakoinwsi tis Siemens kai na to douleueis mono sto reuma mexri na tin antikatastiseis. An den anikei h mpataria sou stis ellatwmatikes tha skeftoume kati allo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dude Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Diaforetika kai an den einai h mpataria tote tsekare an exeis tous teleutaious drivers gia vga kathws kai to teleutaio direct x. Peripou ksereis se posi wra arxizei to laptop na kollaei kai na asprizei h othoni.Ksekina ena apo ta 2 paixnidia se low settings kai des,an perasei to krisimo xroniko orio xwris na kollisei,anevase ligo ta settings kai ksanadokimase. Otan les oti zestainetai pou akrivws.Apo katw gurw apo tin perioxi tou cpu,mprosta kai panw sto touchpad(apo katw einai o skliros sinithws).Akous to fan tou cpu na douleuei???An douleuei o aeras pou vgazei einai polu zestos,xliaros,droseros??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louregio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Tnx gia thn pliroforia alla h mpataria den einai apo ths ellatwmatikes. Skeftika mhpws exei provlhma h karta grafikwn kai allaxa tous drivers alla tipota! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louregio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 To laptop zestenetai kentro (kai sto touchpad) kai aristera panw kai katw. ta anemistirakia doul kai ta dyo kai o aeras einai xliaros!!! vevaia auto pou einai katw apo to touchpad vgazei ligo poio zesto aeraki apo oti to allo. Evala tous drivers ths ati (catalyst) alla kai tous omega kai eixa to idio provlhma kai ths duo fores! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dude Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Dokimases na xamilwseis ta settings(px sto NFS na valeis 640x480 kai ola low) kai na deis pws sumperiferetai??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Καλωσόρισες στο forum, To 1630 είναι ένα πολύ δυνατό φορητό ( το έχω και ξέρω ) με την μόνη διαφορά ότι για τα παιχνίδια που λες είναι λογικό να κολλάει λόγω δίσκου όταν τα παίζεις σε μεγάλες αναλύσεις. Δοκίμασε να τα τρέξεις σε 800χ600 και πές μας αν κολλάει ακόμα. Η κάρτα γραφικών των λάπτοπ δεν έχει καμμία σχέση με τις κάρτες των σταθερών και δεν έχουν φτιαχθεί για παιχνίδια. Είναι λογικό λοιπόν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες απαιτήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clairvoyant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Καλωσόρισες στο forum' date='To 1630 είναι ένα πολύ δυνατό φορητό ( το έχω και ξέρω ) με την μόνη διαφορά ότι για τα παιχνίδια που λες είναι λογικό να κολλάει λόγω δίσκου όταν τα παίζεις σε μεγάλες αναλύσεις. Δοκίμασε να τα τρέξεις σε 800χ600 και πές μας αν κολλάει ακόμα. Η κάρτα γραφικών των λάπτοπ δεν έχει καμμία σχέση με τις κάρτες των σταθερών και δεν έχουν φτιαχθεί για παιχνίδια. Είναι λογικό λοιπόν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες απαιτήσεις[/quote'] Βρε laptopmaniac... οι κάρτες γραφικών των φορητών δεν έχουν φτιαχτεί για παιχνίδια;;;;;; Εγώ έχω τον Acer Aspire 2023WLMi (P-M 1.6GHz, Ati mobility radeon 9700 128mb), δηλαδή θεωρητικά κατώτερο από τον 1630, όμως ουδέποτε μου κόλλησε παιχνίδι (υπόψιν, συνήθως τρέχω τα παιχνίδια σε 1280x800 ή σε 1024x768 minimum). Προφανώς δεν φταίει η κάρτα γραφικών αλλά ο επεξεργαστής που μετατρέπει το φορητό σε φουρνάκι και το σύστημα ψύξης που αδυνατεί να ανταπεξέλθει. Τα ίδια κολλήματα έχω δει στον Toshiba ενός φίλου μου με P4. Τέλος να αναφέρω ότι στα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει είναι και το football manager και το NFSU που αναφέρει ο φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louregio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Sto NFSU 2 otan xamilwsw ta settings pazei teleia enw sto medal of honor pacific kolaei akoma kai sta poio low settings! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clairvoyant Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Sto NFSU 2 otan xamilwsw ta settings pazei teleia enw sto medal of honor pacific kolaei akoma kai sta poio low settings! η λογική λέει ότι φταίει είτε η θέρμανση είτε η μνήμη. Αλλά με τη μνήμη θα έπρεπε να έχεις προβλήματα και στα Windows λογικά. Πάντως η κάρτα γραφικών δεν είναι σίγουρα, αφού κολλούσε το Football Manager που είναι ένα παιχνίδι που ζορίζει πολύ τον επεξεργαστή και τη μνήμη αλλά καθόλου την κάρτα γραφικών. Κάνε και ένα memory test, http://www.memtest86.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.