Προς το περιεχόμενο

i kalyteri ensarkwsi tou kakou

Akujin

Ποιός είναι ο καλύτερος κινηματογραφικός "Σατανάς";  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος κινηματογραφικός "Σατανάς";

• Al Pacino (The Devil's Advocate)
    • Robert De Niro (Angel Heart)
    • Gabriel Byrne (End Of Days)
    • Billy Crystal (Deconstructing Harry)
    • Elizabeth Hurley (Bedazzled)
    • Harvey Keitel (Little Nickey)
    • Rosalinda Celentano (The Passion Of The Christ)
    • Viggo Mortensen (The Prophecy)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O τυπος που εκανε τον Satan στο passion ηταν gal πολυ τρελη φαση.Αφηστε που ειχε κατι το θηλυκο και το αρσενικο ταυτοχρονα CREEPY.

Δημοσ.

Μπορειτε να πειτε τους ελληνικους τιτλους των ταινιων ?

Αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω δει τις υπολοιπες ωστε να εχω καποια εμπεριστατωμενη αποψη ψηφισα τον Πατσινο .

Δημοσ.

H psifos mou ston De niro.

Oso kai an pao me xilia ton kyrio Scarface pisteyo oti itan pio glam ekdoxi (ti leo o anthropos tha erthei o Carlito na me katharisei, sorry Al , xilia sygnomi!) tou satan apo tin pio mystical kai finally "you are all pawn in MY game, get used to it" ekdoxi pou arista ermineyse o (allos apo kei) trismegistos De Niro.

Goustaro pio dark style kai o Louis Cypher itan akribos opos tha fantazomoun ton satan na dialexei na ensarkothei se anthropini morfi...

No vanity, payback and finally punishment!! :)

Δημοσ.

Sorry μαγκες Pacino-fans, αλλα πολυ φλωρακος ηταν ο χαρακτηρας

που ενσαρκωσε ο αψογος γενικοτερα Al.

Να ασχολειται με τις χαζογκομενες?

Να κανει τοσον αγωνα και στο τελος να του την βγει με κοκκινο ο χασοδικης?

Πολυ ρηχος ο Al-devil για να με πεισει...

Ενω ο κυριος DeNiro απο την αλλη μερια....

Τι να πω...

Αποκοσμος!

Καταφερε ακριβως αυτο που ηθελε, και το εκανε με τετοια ευκολια,

σαν να ετρωγε ενα αυγο.

Κατ' εμε, η απολυτη ενσαρκωση του Αρχοντα του Σκοτους

Δημοσ.

ston teleutaio peirasmo tou scorsese (kazatzakh), o diabolos pernei diafores morfes, metaxu allwn kai enos arxaggelou.

Nomizw auth h kinhmatografikh ulopoihsh einai kai h pio kontinh stis biblikes perigrafes, o satanas oxi san morfh pou troma3ei, skotwnei, ktl. alla mia morfh pou prospa8ei na se ksegelasei, na se kanei na upokupseis ston peirasmo...

Δημοσ.

Εγώ ήθελα να'ξερα γιατί υπάρχει μια δημοσκόπηση με το ποιος έπαιξε καλύτερα το διάολο!Σιγά την προσωπικότητα δλδ...

Thread για το ποιος ενσάρκωσε καλύτερα τον Χριστό δεν κάνετε , αλλά με τον διάολο ναι!

...Αρχοντα του Σκοτους...
και με κεφαλαία κιόλας...

Αγιασμός!

• Moderators
Δημοσ.

--> Η Rosalinda Celentano στο The Passion Of The Christ

Lol... akoma na pistepsw oti htan gynaika... den ths fainotan ka8olou... :P

A xa xa xa xa xa....

Pshfisa to De Niro apo to Angel Heart.

Δημοσ.
Εγώ ήθελα να'ξερα γιατί υπάρχει μια δημοσκόπηση με το ποιος έπαιξε καλύτερα το διάολο!Σιγά την προσωπικότητα δλδ...

Thread για το ποιος ενσάρκωσε καλύτερα τον Χριστό δεν κάνετε ' date=' αλλά με τον διάολο ναι!

και με κεφαλαία κιόλας...

Αγιασμός![/quote']

Ποιο προσιτος ειναι.

Ο καθενας εχει δει καποια στιγμη το 'διαολο του' οχι ολοι ομως το 'χριστο' τους :-)

EDIT: Μπορει να φαινεται οπως ειπε και ο mert σαν γυναικα με αντρα μαζι,

αλλα για το ρολο που επαιξε, οπτικα ηταν η καλλυτερη.

Δημοσ.

Gia ton Xristo den tithetai thema poll. Olo kai kapoios tha petaxtei na pei kapoia apopsi alla oloi kseroume oti i apantisi einai: Roberl Pauel - Jesus from Nazareth...

Kai an pame na allaxoume gnomi apla koitame tis maties pou erixne o typos se aytin tin tainia kai sigoureuomaste.

Oso apokosmi katafere na einai i Rosalinda Celentano sto Passion, allo toso prositos, mystiriodis, glukos kai theikos katafere na einai aytos ston Jesus.

Eidolo re!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...