NeTeD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Καλά το apatesgr δεν παίζεται!!!!!!!!! Το είχα δει και πολύ παλιότερα αλλά έχει εμπλουτιστεί με καινούργιο υλικό!! Με το παρακάτω γέλαγα για κανά 10λεπτο!!! θεός ο τύπος!! ΘΕΜΑ: Εισαι γιγαντας! Θα σου σταθω αγορι μου οτι και να σου κανουν. Εχουν ερθει δυο φορες τα amway droids σπιτι μου, ενω εχω συναντησει και αλλου τετοια να κυκλοφορουν λυτα. Ειναι απιστευτοι. 1. εχουν αληθεια εκπαιδευτει σε ειδικα στρατοπεδα να κανουν / ακολουθουν τις ιδιες ISO προσεγγισεις. Μιλανε με τον ιδιο τροπο ακριβως, λενε τα ιδια πραγματα ακριβως. Δεν σταματανε ποτε, ξεκινανε απο την αρχη αν τα μπερδεψεις, κλπ. 2. Πανε δυο δυο. Ενα το μαθητευομενο (ο φιλος σου) και ενα παλαιοτερο (αυτος που το ξεπαρθενεψε και το ενέταξε στην πυραμιδα) 3. εχουν μαζι τους το ειδικο βαλιτσακι σπορτ-μπιλυ με τα προιοντα amway (οδοντοβουρτσα, λιπαντικο αυτοκινητων, μπαμπακι, κορδονια, σαμπουαν, αντιηλιακο) και απαιτουν να στο αφησουν σπιτι, ακομα και αν δεν το αγορασεις, δεν γινεις μελος και να περασουν μια αλλη μερα να το παρουν αν σιγουρα δεν το θες (ωστε να ετοιμασουν και δευτερη αντεπιθεση σε ανυποπτο χρονο). 4. Αν αντισταθεις πολυ, σου βαζουν ... ΤΗΝ ... ΚΑΣΣΕΤΑ!!! Η κασσετα εχει τετοια bots αποχαυνωμενα και εκστασιασμενα να πιανονται χερι χερι σαν συγκεντρωση Ιαχωβαδων που εχουν παθει μεθεξη με τον Γιεχβα και ειναι μεσα στην τρελη χαρα, στο Χιλτον η στο Καραβελ, οπου: μιλαει ενας αρχιΑμΓουΕι περσον, που ηταν ο τεριτοριαλ μανατζερ αρχιπυραμιδαρχης, εαστερν γιουροπ, παμπλουτος για το πως αρχισε, πως τα καταφερε, ποσα εβγαλε και οι αλλοι απο κατω επευφημουν, παραλληρουν, τραγουδαν. Εξηγει για 10000αστη φορα πως μια οικογενεια βλαχοαμερικανων ξεκινησε την πυραμιδα ως προσπαθεια για αυξηση εισοδηματος για το μογγολοπαιδο τους που ειχε καποιο προβλημα υγειας και ηθελε λεφτα για λοβοτομη και ετσι αρχισαν τα χοουμ-μπριουντ χοουμ-μαρκετεντ κολπα. 5. Σε προσκαλουν σε ενα τετοιο. Να σημειωθει, υπαρχει εισητηριο. Υπαρχουν χαπενινγκς καθε τοσο (εστω βδομαδα), υπαρχουν και πιο μειτζορ εβεντς για μεμπερς ονλυ μαλλον. Πιστευω, οτι και η πυραμιδα να μην δουλευει, η ΑμΓΟυΕι βγαζει ενα καρο λεφτα μονο απο τα εισητηρια των χαπενινγκς. 6. Σου ριχνουν το απολυτο επιχειρημα: ειναι καλοκαιρι, εσυ βουρτσιζεις τα δοντια σου με τα προιοντα ΜΑΣ και επειδη ενα καρο αλλοι κανουν το ιδιο, εσυ γινεσαι πλουσιος οσο καθαριζεις τα δοντια σου στις διακοπες. Βραδια, για να κοιμηθω, μετραω ΑμΓουΕι ανθρωπιδια κανοντας visualize τον εαυτο μου ως μια μεγαλη μποτα που τα παταει ενα ενα (σαν προβατακια που πηδανε μια μαντρα, που χρησιμοποιουν αλλοι). Ενα ανθρωπακι. ΚΛΑΤΣ. Δυο ανθρωπακια. ΚΛΑΤΣ... Αν εχω αυπνιες, ανα 1000, τα γκρουπαρο και παταω ενα μεγαλο τεριτοριαλ μανατζερ αντι χιλιαδας. Ενας τεριτοριαλ. ΚΛΑΤΣ και διακοσια πενηνταδιο ανθρωπακια. ΚΛΑΤΣ. Ειναι η μονη χρησιμοτητα τους. Πατατε τους αλυπητα ενω βουρτσιζουν τα δοντια τους. Και νομιζω οτι ολοι θα κερδιζουν ετσι. Εμεις σιγουρα, αφου τους εξαλοιφουμε και αυτοι σιγουρα γιατι η ευθανασια ειναι λυτρωτικη σε βαριες παθολογικες περιπτωσεις... Καλως ηρθες στον πραγματικο κοσμο. Φαινεται να εισαι λιγο καιρο, εκτος σπιτιου γονεων και πρωτοβγαλτος στις εταιριες. Συντομα θα καταλαβεις πως μονο τετοιοι υπαρχουν γυρω μας και πως οι νορμαλ ειμαστε η μειοψηφια. Εγω πλεον σκεφτομαι σοβαρα την λυση τατου ΑμΓουΕι με χενα για να με αφηνουν ησυχο. Χιντ: Το Νετγουορκ 21 και η ΑΜΓΟΥΕΙ δεν ειναι ανταγωνιστικες επιχειρησεις. Εχουν σχεση μητρικης / θυγατρικης η τελος παντων συμπληρωματικη σχεση. Μπορω να μιλαω μηνες για αυτο το junk τροπο διανομης. Ειναι το spam υλοποιημενο σε φυσικο επιπεδο, απο πραγματικους ανθρωπους (οχι mail)... καποιος ας με σταματησει. ΚΛΑΤΣ! από: http://www.geocities.com/apatesgr/e_mails.htm#against
theglassicon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Εγραψες................... Εχω μπει ως κούριερ στα γραφεία της βλαχαμερικανγουέι...... Από τις φάτσες των δύο ιδρυτών κατάλαβα αμέσως ότι ήταν ζευγαράκι........
gerontas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Εχει ξαναγίνει η κουβέντα Εδώ, αλλά δεν είναι κακό να το δούν κι αυτοί που τους ξέφυγε την πρώτη φορά. Just my two cents.
mkdk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 opoio den xerei ti na kanei xerei na leei polla....aporo gia ena pragma,apo poy xerete oloi eseis tis eteries poy proanaferete???ama den exete synergastei pote kai den exete dei kati me ta matia sas den mporeite na xerete. alhtheia ti einai pyramida???xerete???ofoy den xerete ti sas ginete giati milate???asxolhthite me kati poio oysiastiko apo to na koytsompolevete ton kathe enan kai ths eteries kai afhste ths exypnades..byeeeeee;)
Gigenis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 opoio den xerei ti na kanei xerei na leei polla....aporo gia ena pragma,apo poy xerete oloi eseis tis eteries poy proanaferete???ama den exete synergastei pote kai den exete dei kati me ta matia sas den mporeite na xerete. alhtheia ti einai pyramida???xerete???ofoy den xerete ti sas ginete giati milate???asxolhthite me kati poio oysiastiko apo to na koytsompolevete ton kathe enan kai ths eteries kai afhste ths exypnades..byeeeeee;) Εσύ προφανώς είσαι ένας από τις χιλιάδες ευτυχισμένων πλουσίων των εν λόγω εταιρειών. Με τόσα λεφτά λοιπόν που έβγαλες γιατί ασχολείσαι μαζί μας και δε μας αφήνεις στη φτώχεια μας; Έτσι μας αρέσει να κουτσομπολεύουμε... εσύ πάνε να πλύνεις τα δόντια σου κι άσε μας ήσυχους.
stefanos_79 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Αυτες οι δουλειες πχHerbalife πρεπει εισαι συνεχεια στο τρεξιμο για την ανευρεση νεων πελατων και πανω απ ολα και να τους διατηρεις για να κανουν τζιρο στα προιοντα που τους πλασαρεις.Εχει ασχολειθει ενας θειος μου και ενας ξαδερφος μου.Αγοραζεις καποια προιοντα με δικο σου κεφαλαιο για να μπεις στην δουλεια και τα πουλας στη διπλασια τιμη,οποτε πρεπει να τρεξεις να βρεις πελατια αλλιως σου μενουν αμανατι τα προιοντα και χανεις ετσι τα λεφτα σου ή ολα τα κιλα σου αν τα καταναλωσεις όλα εσυ
Silok Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 opoio den xerei ti na kanei xerei na leei polla....aporo gia ena pragma,apo poy xerete oloi eseis tis eteries poy proanaferete???ama den exete synergastei pote kai den exete dei kati me ta matia sas den mporeite na xerete. alhtheia ti einai pyramida???xerete???ofoy den xerete ti sas ginete giati milate???asxolhthite me kati poio oysiastiko apo to na koytsompolevete ton kathe enan kai ths eteries kai afhste ths exypnades..byeeeeee;) Σιγά τα αίματα.Έχουμε δει με τα μάτια μας σε διάφορα ξενοδοχεία τα κατσικοτάβλαρα να χειροκροτάνε σαν τα ζαβά λες και να μιλάνε λες και είναι σε ομάδα αποτοξίνωσης.Εσύ τώρα για πες μας σε πια απατ.. εχμ συγγνώμη εταιρία είσαι γραμμένος?Ρε συ NeTeD θα μας βγει το dimple από τα μάτια.Έγραψες αδερφέ.
vagpap Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Σε "σεμινάριο" AmWay είχα δει το καταπληκτικό, να χαιρετάνε τον μεγάλο αρχηγό (διαμάντι δε θυμάμαι τι χρώμα) με κίνηση των χεριών που σχηματίζουν ένα διαμάντι (αντίχειρες και δείκτες ενωμένοι και σε πλήρη διάταση)... Και όλοι πανηγύριζαν λες και κέρδισαν το Champions League... Αν έχει βγάλει κανείς λεφτά πολλά από αυτές τις ιστορίες, δεν ξέρω και προσωπικά δεν με απασχολεί. Αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς, λέω να ξεκινήσω ένα "αεροπλανάκι" (έτσι το έλεγαν παλιά...) και να είμαι εγώ ο πιλότος για αρχή... :-P
red7genius Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 opoio den xerei ti na kanei xerei na leei polla....aporo gia ena pragma,apo poy xerete oloi eseis tis eteries poy proanaferete???ama den exete synergastei pote kai den exete dei kati me ta matia sas den mporeite na xerete. alhtheia ti einai pyramida???xerete???ofoy den xerete ti sas ginete giati milate???asxolhthite me kati poio oysiastiko apo to na koytsompolevete ton kathe enan kai ths eteries kai afhste ths exypnades..byeeeeee;) κερδιζεις επαξια το βραβειο για το χρυσο φτυαρι της χρονιας!!! το τοπικ γεματο ποστς με greeklish πφφφ lock...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.