Προς το περιεχόμενο

ibook G4 Δεν Φορτιζει!!!SOS


yiah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα το πρωι ανοιγω το ibook G4 και παρατηρω πως το λαμπακι που φορτιζει τη μπαταρια ειναι σβηστο. Ελεγχω μηπως δεν ειναι καλα βαλμενο, κοιταζω αν ειναι στη πριζα, αλλα ολα ηταν στη θεση τους.

 

Εγκεφαλικο.

 

Το προηγουμενο βραδυ ολα ηταν ενταξει.

 

Επειδη ειναι αγορασμενο απο Β.Αμερικη ειναι 110V χρησιμοποιω και ενα μετασχηματιστη, μετατροπεα ή οπως λεγεται. (Το λαμπακι του μετασχηματιστη δουλευει)

 

Δεν ειναι οτι δεν αναβει το λαμπακι δεν φορτιζει η μπαταρια!! και δεν παιρνω καθολου ρευμα!! ΣΟΣ!

Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει εχει τυχη σε καποιον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την εντύπωση πως ο μετασχηματιστής του iBook υποστηρίζει τάση από 110-230 για να τον χρησιμοποιείς παγκοσμίως. Δε χρειάζεσαι extra μετασχηματιστή παρά μόνο αντάπτορα για το φις. Επιβεβαίωσε αυτό που σου λέω (το γράφει επάνω ο μετασχηματιστής σε ποιά τάση λειτουργεί) και δοκίμασέ τον σκέτο χωρίς τον extra που χρησιμοποιείς. Αν πάλι δεν παίξει μάλλον £κλασε και θες καινούριο αλλά πας με εγγύηση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Ριξε ενα τηλεφωνακι στη rainbow , νομιζω οτι η εγγυηση των laptop ειναι international λογω φορητοτητας. Βεβαια με την rainbow μπορει να μη βγαλεις ακρη γιατι κανει παντα αυτο που θελει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βεβαιώσου πως είναι ο μετασχηματιστής αν μπορείς. αν έχεις φίλο ή γνωστό με iBook δοκίμασε τον δικό του. Αλλιώς πήγαινε σε μια έκθεση της Rainbow (πχ στη Στουρνάρη) και παρακάλεσε τους υπαλλήλους να δοκιμάσουν έναν δικό τους μετασχηματιστή στο iBook σου. Αν φορτίζει μικρό το κακό είναι ο μετασχηματιστής. Αν όχι τότε κάτι παίζει με το iBook. Either way η εγγύηση σε καλύπτει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...