Προς το περιεχόμενο

υπερβολικος θορυβος σε p4 LGA 775

sintartag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω έναν P4 LGA 775 και μου έκανε θόρυβο η ψήκτρα του .την βγάζω κάποια στιγμή να την δω και από όταν την ξανά έβαλα μου δουλεύει με περισσότερο θόρυβο. τι να κάνω??? να πάρω άλλη η φταίει κάτι άλλο?

Υ.Σ η ψήκτρα πατάει καλά στον επεξεργαστή

Δημοσ.

Δεν γράφεις τι μητρική έχεις, στη δική μου asus όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία και ανεβαίνει αρκετά στους LGA 775, ανεβάζει στροφές στον ανεμιστήρα της ψήκτρας με αποτέλεσμα περισσότερο θόρυβο. Ίσως να είναι αυτό.

Δημοσ.

kala na pathete pou pernetai intel !!! asteieomai vevaia.

oloi oi neoi p4 anevazoun poli thermokrasia, to cpu fan sta nea m/b sinithos anevazei strofes oso anevenoun oi vathmoi, opote apotelesma -> fasaria.

allakse psixtra me kaliteres dinatotites kai me xamila db stathmis thorivou

Δημοσ.
[...] την βγάζω κάποια στιγμή να την δω και από όταν την ξανά έβαλα μου δουλεύει με περισσότερο θόρυβο[...]

Κάθε φορά που βγάζουμε και ξαναβάζουμε την ψύκτρα πρέπει να αλλάζουμε και το θερμοαγώγιμο υλικό (σιλικόνη ή κάποιο υλικό σαν τσίχλα) που υπάρχει μεταξύ αυτής και του επεξεργαστή.

Καθάρισε το παλιό με λίγο οινόπνευμα (ή ακόμα καλύτερα με λίγη βενζίνη ή υγρό από αναπτήρα Zippo) και βάλε νέα σιλικόνη, κατά προτίμηση Arctic Silver Ceramique ή Arctic Silver 5. Βάλε ένα πολύ λεπτό (σχεδόν διάφανο) ομοιόμορφο στρώμα σε όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...