Προς το περιεχόμενο

motherboard για AMD X2 ??

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Aten-Ra giati oxi dual core me ena kalo overclocking? :)

to anandtech phge ton 4200+ apo ta 2.2ghz sta 2.7ghz me mamisia psyktra nomizw...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν έχεις να δώσεις τα λεφτά για να πάρεις τον Athlon 64 4200, τότε ΟΚ. Εγώ θα προτιμούσα έναν 3500-3800 Venice core και θα έκανα O/C με τα μισά λεφτά και ποιο γρήγορος θα ήμουνα. Όταν πέσουν οι τιμές και πλέον καταργηθούν τα single core Athlon 64 (Τελευταίος είναι ο Athlon 64 4000) και υπάρχουν εφαρμογές που να υποστηρίζουν Dual Core και Multithreading τότε θα έπαιρνα.

Για εμένα αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να πάρω Dual Core, οι εφαρμογές που δουλεύω είναι Single Thread, οπότε γιατί να δώσω τα διπλάσια λεφτά για ένα CPU που θα αποδίδει λιγότερο ?

• Super Moderators
Δημοσ.

to mono arnhtiko einai ta lefta...giati uparxoun arketes stigmes pou trexeis panw apo mia efarmoges mazi kai eidika sthn periptwsh twn variwn efarmogwn oti Athlon kai na exeis an den einai dual core peftei dramatika h apodosh tou...

Δημοσ.

Το μόνο καλό που ΘΑ γίνει σιγά σιγά είναι ότι όλες οι εφαρμογές θα γίνουν Multithreaded αφού και η INTEL μετά την AMD θα βγάλει Dual Core CPU. Όπως και με τα 64bit. Τότε θα αξίζει να πάρεις Dual Core.

• Super Moderators
Δημοσ.

ee pou zeis? h Intel parousiase prin apo thn Amd ton Dual Core ths :P

apla einai gia ta mpaza...(akoma kai o intelikos tom to leei :P )

• Super Moderators
Δημοσ.

sto overclockers.co.uk oi Dual Core ths Intel einai In Stock, anti8etws ths Amd einai akoma pre order me e3airesh ton mikro 4200+ :)

Δημοσ.

Τεσπα, όπως και να είναι η γνώμη μου είναι ότι αυτήν την στιγμή για κάποιον που δεν τρέχει εφαρμογές Multithreaded δεν χρειάζεται Dual Core.

• Super Moderators
Δημοσ.

den einai anagkh na trexei multithreaded efarmoges gia na a3iopoieitai enas dual core...panw apo mia efarmoges tautoxrona na trexeis kai ftanei...

Δημοσ.

Βρε μανία :grin:

Ναι οκ….το ίδιο είναι αν τρέχεις δυο εφαρμογές ταυτόχρονα.

Εγώ όμως όπως και η πλειοψηφια των χριστών τρέχουνε κάθε φορά μια εφαρμογή.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανίς που να τρέχει πχ το SETI και ταυτόχρονα να παίζει και DOOM 3 η κάποιο αλο game.

Δημοσ.

Το είπα και πριν, όταν πέσουν οι τιμές τότε ναι θα έπαιρνα. Αλλά θα έπαιρνα ένα μοντέλο Dual Core με παραπάνω επιδώσεις από ότι ένα Single Core που θα είχα μέχρι εκείνη την στιγμή.:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...