Nikb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο, αλλά μήπως θα ήταν δυνατόν να επεκταθεί η αξιολόγηση μελών εκτός από τον χώρο των αγγελιών και στα υπόλοιπα sections. Δηλαδή να μπορεί να δώσει κάποιος κάποια θετική ψήφο σε ένα μέλος που τον βοήθησε να λύσει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα? Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα έδινε κίνητρα για περισσότερη «ζωντάνια» στις απαντήσεις των μελών και θα μπορούσε κάποιος να καταλάβει αν αυτός που του απαντάει είναι περισσότερο ή λιγότερο αξιόπιστος. Θα με ενδιέφερε και προσωπικά να ξέρω πόσους έχω βοηθήσει να λύσουν κάποιο πρόβλημα και αυτός νομίζω ότι είναι ένας καλός τρόπος. Μιλώ μόνο για θετική ψήφο και όχι για αρνητική. Δεν νομίζω ότι πρέπει να παίρνει κάποιος αρνητική ψήφο εάν δεν κατάφερε να βοηθήσει και για να μην γίνει και μπάχαλο ώστε κάποιος που έχει κάνει ένα tread με 20 απαντήσεις να δίνει 1 θετική και 19 αρνητικές.
marios1957 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μπα,υπήρχε κάποτε και καταργήθηκε. Πες ότι βοηθάς όλο το κόσμο και γίνεσαι Αγία Τερέζα.Έρχεται κάποιος και επειδή δεν γουστάρει τα λεγόμενά σου,σε μηδενίζει.Αν περιμένεις ανταμοιβή,στενοχωρήθηκες. Αξίζει;
^ACID_BURN^ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Χμμ.. Γινόταν καιρό πρίν αυτό και νομίζω πως σταμάτησε γιατί ήταν πολλοί αυτοί που δεν το ήθελαν και έκαναν παράπονα..
Nikb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Όπως είδατε μιλώ μόνο για θετικές και όχι για αρνητικές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.