thanosp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Παίδες έχω ένα laptop Acer 1524WLMi το οποίο έχει ενσωματωμένες υπέρυθρες.Όταν συνδέω ένα κινητό (δοκίμασα και με δεύτερο),τα Windows (έχω XP Home Ελληνικά) το "βλέπουν" αλλά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο της ασύρματης σύνδεσης ώστε να μπορώ να στείλω-δεχτώ αρχεία.Εμφανίζεται δηλαδή κανονικά σαν modem στο device manager,επικοινωνία υπάρχει.Δοκίμασα να μειώσω την ταχύτητα (από τα 115,200bps),να ξαναεγκαταστήσω drivers αλλά τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει κι όταν βάζω την γνωστή ΜΑ620 USB συσκευή υπερύθρων.Καμιά ιδέα; Μήπως έχω απενεργοποιήσει κάποιο service των XP; To irftp.exe που υπάρχει στο Windows\System32 παίζει κάποιο ρόλο; Γιατί όταν προσπαθώ να το εκτελέσω δεν γίνεται τίποτα.
Sam235 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Καλημέρα. Έχω την εντύπωση ότι το εικονίδιο θα εμφανιστεί όταν πας να στείλεις κάτι. Βάλε το κινητό σου μπροστά στη υπέρυθρη του υπολογιστή και δοκίμασε να στείλεις κάτι. Λογικά θα εμφανιστεί το εικονίδιο. Sam.
tech25 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Exeis disabled to "Terminal Services" service. Energpoihse to kai tha eisai OK...
thanosp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Exeis disabled to "Terminal Services" service.Energpoihse to kai tha eisai OK... Φίλε μ'έσωσες! Ένα μήνα προσπαθούσα να καταλάβω τι φταίει.Προς το παρόν δουλεύει μια χαρά.Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.