MpOuZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Θέλω να αγοράσω ένα πάνελ-ροοστάτη με τα εξής χαρακτηριστικά: Δυνατότητα ελέγχου στροφών για 3 fun (τουλάχιστον) Ταυτόχρονη ένδειξη στην οθόνη θερμοκρασία-στροφές και για τα 3 fun. Σε e-shops που κοίταξα και στουρνάρη που πήγα βάλτα, δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Έχετε να προτείνετε κάτι?
billpeppas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Θα πρότεινα το Akasa Fan Control Pro, ή να περιμένεις λίγο καιρό και να χτυπήσεις ένα νέο που ετοιμάζει η Akasa και θα είναι super ( εκτός του ότι θα έχει τα πάντα ) μια πρώιμη εικόνα: Θα βγεί σε μαύρο, ασημί, γκρί, μπλέ, κόκκινο, και όπως βλέπεις έχει τα πάντα επάνω Υποστηρίζει ακόμα και μεταφορά εν θερμό ( απευθείας ) μεταξύ των memory cards ( ακόμα και μεταξύ των 4ων ταυτόχρονα )
MpOuZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 tnx bill Το Akasa Fan Control Pro μοιάζει να είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω. Από τις photo που είδα, έχω την eντύπωση ότι δείχνει μία-μία τις ενδείξεις των fun (θερμοκρασία-στροφές) στο πάνελ και όχι όλες μαζί.
billpeppas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Σωστά το Fan Control Pro δείχνει μια Temp/Fan Speed ανά επιλογή ( από κάτω έχει να διαλέξεις την πρός απεικόνιση input ) Βασικά το μοναδικό που θυμάμαι να εμφανίζει μέχρι και 4 ενδείξης Fan & Temp ταυτόχρονα είναι το panelάκι της Enermax ( το οποίο δεν μου αρέσει )
MadSurfer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Προσωπικά έχω το Gatewatch της Aerocool, το μόνο αρνητικό, ή θετικό απο αισθητικής πλευράς, είναι ότι καταλαμβάνει 2 θέσεις 5.25". Έχει δυνατότητα ελέγχου 4 ανεμιστήρων και 4 αισθητήρες για θερμοκρασίες. Επίσης έχει λειτουργία manual και auto (ανάλογα με την θερμοκρασία) για τον ελεγχο για τους ανεμιστήρες και διαθέτει 3 διαφορετικούς φωτισμούς. Το θέμα ειναι ότι δεν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα όλες τις θερμοκρασίες και στροφές. Δεν ξέρω αν θα σε ενδιαφερε κάτι τέτοιο η αν ήθελες κάποιο άλλο πανελ με κλασικό ροοστάτη και όχι να ρίχνει ηλεκτρονικά τις στροφές όπως ειναι το Gatewatch.
billpeppas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Επίσης το gatewatch έχει αυτό το κατάσχημο δεινοσαυράκι !!!
MadSurfer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Επίσης το gatewatch έχει αυτό το κατάσχημο δεινοσαυράκι !!! Σωστός...
dreaming123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Bασίλη τιμή περίπου για το Akasa Fan Control Pro?
billpeppas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Γιάννη ( dreaming123 ) checkαρε το http://www.overclockers.co.uk, το έχει στο PC Components -> Control Panels. Ότι τιμή βρείς εκεί ( με το "including VAT φυσικά ) θα πας και θα το βάλεις στον currency converter του xe.com ( http://www.xe.com/ucc/convert.cgi ) ...αριστερά βάζεις το χρηματικό ποσό, επιλέγεις GBP ( UK f ) και δεξιά Euro
MpOuZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 billpeppas Eίδα enermax αλλά έχω την εντύπωση ότι ... δεν βλέπεται. MadSurfer Θα ήθελα το πανελάκι να δείχνει ηλεκτρονικά και ταυτόχρονα στροφές/θερμοκρασία άνα φανάκι και ας καταλαμβάνει και 2 θέσεις 5.25" στην τελική. Για 2 φανάκια κάτι βρήκα, για 3 που θέλω εγώ τίποτα της προκοπής ρε γαμώτο.
MpOuZ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Όχι, δεν μ'αρέσει ρε gmt. Μάλλον αναβάλλεται η αγορά μιας και δεν είναι επιτακτική η ανάγκη, μεχρί να βρώ κάτι καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.