Προς το περιεχόμενο

Αγορά πάνελ-ροοστάτη

MpOuZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα πάνελ-ροοστάτη με τα εξής χαρακτηριστικά:

Δυνατότητα ελέγχου στροφών για 3 fun (τουλάχιστον)

Ταυτόχρονη ένδειξη στην οθόνη θερμοκρασία-στροφές και για τα 3 fun.

Σε e-shops που κοίταξα και στουρνάρη που πήγα βάλτα, δεν βρήκα κάτι ανάλογο.

Έχετε να προτείνετε κάτι?

Δημοσ.

Θα πρότεινα το Akasa Fan Control Pro, ή να περιμένεις λίγο καιρό και να χτυπήσεις ένα νέο που ετοιμάζει η Akasa και θα είναι super ( εκτός του ότι θα έχει τα πάντα )

μια πρώιμη εικόνα:

comingsoon9cp.jpg

Θα βγεί σε μαύρο, ασημί, γκρί, μπλέ, κόκκινο, και όπως βλέπεις έχει τα πάντα επάνω :D

Υποστηρίζει ακόμα και μεταφορά εν θερμό ( απευθείας ) μεταξύ των memory cards ( ακόμα και μεταξύ των 4ων ταυτόχρονα )

Δημοσ.

tnx bill

Το Akasa Fan Control Pro μοιάζει να είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω. Από τις photo που είδα, έχω την eντύπωση ότι δείχνει μία-μία τις ενδείξεις των fun (θερμοκρασία-στροφές) στο πάνελ και όχι όλες μαζί.

Δημοσ.

Σωστά το Fan Control Pro δείχνει μια Temp/Fan Speed ανά επιλογή ( από κάτω έχει να διαλέξεις την πρός απεικόνιση input )

Βασικά το μοναδικό που θυμάμαι να εμφανίζει μέχρι και 4 ενδείξης Fan & Temp ταυτόχρονα είναι το panelάκι της Enermax ( το οποίο δεν μου αρέσει :D )

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το Gatewatch της Aerocool, το μόνο αρνητικό, ή θετικό απο αισθητικής πλευράς, είναι ότι καταλαμβάνει 2 θέσεις 5.25". Έχει δυνατότητα ελέγχου 4 ανεμιστήρων και 4 αισθητήρες για θερμοκρασίες. Επίσης έχει λειτουργία manual και auto (ανάλογα με την θερμοκρασία) για τον ελεγχο για τους ανεμιστήρες και διαθέτει 3 διαφορετικούς φωτισμούς.

Το θέμα ειναι ότι δεν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα όλες τις θερμοκρασίες και στροφές. Δεν ξέρω αν θα σε ενδιαφερε κάτι τέτοιο η αν ήθελες κάποιο άλλο πανελ με κλασικό ροοστάτη και όχι να ρίχνει ηλεκτρονικά τις στροφές όπως ειναι το Gatewatch.

Δημοσ.

Γιάννη ( dreaming123 ) checkαρε το http://www.overclockers.co.uk, το έχει στο PC Components -> Control Panels.

Ότι τιμή βρείς εκεί ( με το "including VAT φυσικά :D ) θα πας και θα το βάλεις στον currency converter του xe.com ( http://www.xe.com/ucc/convert.cgi ) ...αριστερά βάζεις το χρηματικό ποσό, επιλέγεις GBP ( UK f ) και δεξιά Euro :)

Δημοσ.

billpeppas Eίδα enermax αλλά έχω την εντύπωση ότι ... δεν βλέπεται.

MadSurfer Θα ήθελα το πανελάκι να δείχνει ηλεκτρονικά και ταυτόχρονα στροφές/θερμοκρασία άνα φανάκι και ας καταλαμβάνει και 2 θέσεις 5.25" στην τελική.

Για 2 φανάκια κάτι βρήκα, για 3 που θέλω εγώ τίποτα της προκοπής ρε γαμώτο.

Δημοσ.

Όχι, δεν μ'αρέσει ρε gmt.

Μάλλον αναβάλλεται η αγορά μιας και δεν είναι επιτακτική η ανάγκη, μεχρί να βρώ κάτι καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...