angelgal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 gia sas kserei kaneis kapoio internet cafe (i kapoio allo xoro)poy na exei arketa megali taxytita syndesis sto internet etsi oste na mporo na katevazo mp3 kai na ta pernao se diko moy usb skliro???
MpOuZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μιας και μένεις γαλάτσι, το πιο κοντινό net cafe με υψηλές ταχύτητες είναι το gnet στη φωκίωνος
WaVe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 E gia mp3 den nomizw pws xriazese k tromera kalh sindesi. Nomizw pws twra pia ola ta Internet Cafe exoun 2-3Mbit, pou einai uperarketa gia na katevazeis mp3. Twra an exoun limit stin speed ... ekei den mporw na se help :roll:
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 E gia mp3 den nomizw pws xriazese k tromera kalh sindesi.Nomizw pws twra pia ola ta Internet Cafe exoun 2-3Mbit' date=' pou einai uperarketa gia na katevazeis mp3. Twra an exoun limit stin speed ... ekei den mporw na se help :roll:[/quote'] Οτιδήποτε και να θέλεις να κατεβάσεις, θέλεις όσο δυνατόν περισσότερη ταχύτητα...Ποιον δηλαδή θα χάλαγε αν σε μία ώρα κατέβαζε 20 άλμπουμ αντί για 15? [οφτοπικ]Το θέμα είναι να προλαβαίνεις να τα ακούς όλα αυτά τα mp3.Να ξέρεις τί μουσική έχεις...Η μουσική δεν είναι GΒ ούτε εμπόρευμα...Αnyway, stop η φιλοσοφία! :-P [/οφτοπικ]
WaVe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 To eipa auto epidi kme 2-3Mbit pistevw pws einai mia xara na katevazeis mp3 giati poso pia tha sou dwsoun oi alloi xristes. Twra an thelei parapanw ... paw paso
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Τime = Money... (Ειδικά σε μερικά net-cafe η ώρα είναι σχετικά ακριβή!!)
bobosss Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 καλά οκ μια 2 mb μια χαρά πράμα κατεβάζεις το θέμα ειναι αυτό na ta pernao se diko moy usb skliro δεν ξέρω πόσα netcafe θα σε αφήσουν να συνδέσεις usb σκληρό!Τα περισσότερα το έχουν κόψει για να πληρώνεις τα cd που θα γράψεις αυτά που κατέβασες!!!!!
MpOuZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Φίλε μου, πήγες σε κάποιο net cafe και σου απαγορεύσανε να κάνεις χρήση usb συσκευής? Πές μας τις εμπειρίες σου.. Η Αθήνα έχει πήξει από net cafe... Επίσης τι θα πει 2m/bit ή 3m/bit ή 10m/bit. Mε πόσα pc μέσα?
karib Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Εγω πηγα σε μια μεγαλη αλυσιδα νετ καφε στην μιχαλακοπουλου(e-global λεγεται)και οταν μου ειπαν οτι δεν μπορω να συνδεσω το usb μου τα πηρα στο κρανιο! Δηλαδη, τι ειδους surf να κανεις? Μονο να βλεπεις? Κι αν θελω να κατεβασω μια εικονα η μια σελιδα, που να την αποθηκευσω? Αηδιες...
adams Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Το gnet στη Κυψελη λεει πως εχει 16mbit γραμμη (100pc εχει μεσα). Το tower απο οσο ειδα εχει front usb θυρα.Τωρα αν ειναι απενεργοποιημενη απο το bios δεν ξερω.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 nai se polla pleon de se afhnoun na syndeseis usb sklhro - se afhnoun omws USB STICKS. Oso gia ta mp3, eidika sto gnet, prin katevasete, koitakste tis sylloges tous me ena programma san to 2xexplorer pou deixnei k ta kryfa tous drive k boreis na antigrapseis ta panta apo ton sklhro tous antigrafeis games (ta exoun se images), mp3, tainies klp
Ingenius Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 angelgal: Θα μπορούσες να πας στο ΝΟ ΝΑΜΕ στο Γαλάτσι αλλά αργά! Γιατί τις νορμάλ ώρες 8-12 δεν έχει b/w ούτε για δείγμα! Ούτε stream των 96 kbps δε μπορώ να ακούσω καλά καλά! 2 DSL 1024 έχουν από όσο ξέρω!
gk1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 se liges meres tha exoyme edw (enter k patisia) 2 mbit kai sto net cafe sto vilage park (apenanti apo ta vergin) exei idi 1mbit kai se liges meres kai ayti tha exoyn 2 mbit!
themis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 bnb stin akadimias...exoun apistefti taxitita ke ta pc sto ipogeio(to 1o)exoun thesi gia na sindeseis eksoteriko skliro ke apenergopoiimeno front side usb... sto 2o (ke unofficial) ipogeio,exoun ta idia mixanimata me ola ta kaloudia energopoiimena
MpOuZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Το gnet στη Κυψελη λεει πως εχει 16mbit γραμμη (100pc εχει μεσα).Το tower απο οσο ειδα εχει front usb θυρα.Τωρα αν ειναι απενεργοποιημενη απο το bios δεν ξερω. Όντως έχει καλή γραμμή και με έχει πείσει. Μια μέρα έκανα download από το site της Microsoft και κατέβαζα σταθερά με 1' date='4 Μb/sec. omg!! (δεν είχε και πολύ κόσμο εκείνη τη στιγμή). Τα gnet έχουν μια κεντρική αρτηρία και μοιράζουν bandwidth στα καταστήματα τους. Όλα τα pc έχουν usb θύρες μπροστά αλλά είναι απενεργοποιημένες ή δεν είναι συνδεδεμένες. Οι πίσω δουλεύουν κανονικά. Αν το ζητήσετε ευγενικά από το προσωπικό να σας υποδείξει πως να συνδέσετε τη flash memory, θα σας εξυπηρετήσει. [b']@ angelgal[/b] Mπορείς να πας επίσης στο planet web πίσω από τo σχολκό συγκρότημα γκράβα. Είναι κυρίως για games. Πάρα πάρα πολύ χαμηλά ping, τα πιο χαμηλά που έχω δει σε net cafe (περνάει οπτική απ' έξω), αλλά κλειδωμένο download 45 ή 50 Kb/sec ανά pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.