patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα laptop acer με pioneer dvd-rw (εγγραφής), το οποίο εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Όταν του βάζω να παίξει cd, όλα καλά. Όταν βάζω όμως dvd δισκάκια έχω δυο περιπτώσεις: α) ή μου λέει "Insert a disc" ή β) "E:\ is not accessible. Incorrect function" Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Λαλάκης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Αυτό στο κάνει σε όλους τους δίσκους ακόμα και σε αυθεντικούς?
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δεν έχω δοκιμάσει με αυθεντικό, μόνο με γραμμένα δικά μου (από τον σκληρό) Το dvd είναι το > PIONEER DVD-RW DVR-K12RA]
NKod Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 kalimera...file mou exw ki egw ena acer kai ton prwto mina arxise na diavazei mono cdakia kai oxi dvd...to provlima?? eixe xalasei to DVD-R opote ti apegine? mesa se eggyisi itan..antikatastasi....pisteyw oti i acer to exei ayto..Ellatwmatika kapoia kommatia apo th mana tous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.