Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το juiced HELP!!!

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον μπαινω στο ψητω αμεσως εχω:

P4 2.6 @ 3.02

Geforce 6600 (pci express) 128mb

M/B albatron PX915P4c Pro

512 RAM

ειναι λογικο να μου κολαει το JUICED???? ακομα και 800χ600 κολαει???

τι μπορει να φταιειι?????

recommended requirements

"P3 1.7Ghz

256MB

Geforce Fx 64MB"!!!!!!!!!!και κολαει ΓΙΑΤΙ????

please HELP

Δημοσ.

πρεπει να εχει μερικα bugs το παιχνιδι. εγω εχω σιγουρα λιγο πιο αργο απ το δικο σου (barton2500+, 1G, gf4400), και παιζει κανονικα.

Αν παω στο carreer mode, και στο garage επιλεγω "test my car", με πετάει στο desktop.

τα υπολοιπα παιζουν κανονικά.

edw exei forum gia to game, kati 8a kseroun ekei

http://www.juiced-racing.com/forum/

http://www.neoseeker.com/forums/index.php?fn=browse_forum&f=14065

ασχετο: αν ηταν το 1ο παιχνιδι του ειδους σιγουρα θα μ ενθουσιαζε, αλλα εχοντας λιώσει ολη τη σειρα NFS, το juiced συγκριτικά ειναι μεγαλη μουφα.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω απολυτα με τον φιλο random το παιχνιδακι μπροστα στο nfsu2 ειναι ΜΟΥΦΑ....αλλα ψηνομαι να το λιωσω...λοιπον ειτε το παιζω σε 1024χ768 32 bit με full antialazing και shaders 3.0 ειτε 800χ600 16bit χωρις antialazing και χωρις shaders παλι κολαει... παιζει κομπλε αλλα σε πολλα σημεια με παει F2F και ειναι απιστευτα σπαστικο...φιλε billpeppas δεν εχω και HDD LED οποτε θα προσπαθησω να δω αν οντως ακουγεται ο σκληρος...

Τελος και ο ηχος ειναι ελεεινος παιζει με παρασιτα....εχω σαλταρει

Ρε φιλε bill αν διαβαζει ο σκληρος δεν θα ειναι προβλημα ελλειψης μνημης?

Δημοσ.

ρε παιδες δεν γινεται τιποτα εβαλα τους καινουριους drivers απο την γραφικων virus check τεστ την ram ΤΙΠΟΤΑ ακομα και στα links που μου δωσατε καποιος εχει το ιδιο προβλημα αλλα δεν υπαρχει λυση

ΠΑΙΔΕΣ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

min afinoume kai to endexomeno oti o kodikas tou paixnidiou borei na einai xalia. tosa paixnidia exo parei ta opoia exoun xamiles gia ti simerini epoxi apaitiseis kai omos klataroun kai sto diko mou mou PC ;)

Δημοσ.

το εχω παιξει απο 1024χ768 μεχρι 640χ480 και εχει ακριβος τα ιδια σκαλοματα.....δεν υπαρχει αλλος που να το παιζει και να εχει - μην εχει προβλημα???

Δημοσ.
το εχω παιξει απο 1024χ768 μεχρι 640χ480 και εχει ακριβος τα ιδια σκαλοματα.....δεν υπαρχει αλλος που να το παιζει και να εχει - μην εχει προβλημα???

Είχα τα ίδια προβλήματα με τη πρώτη που έπαιξα το game και σε ταχύτερο PC απ' το δικό σου. Αφού έκανες στην κάρτα γραφικών update με τους τελευταίους drivers, τότε πήγαινε στο Juiced Config και βγάλε όλα τα shaders και 0 antializing. Εγώ αυτά τα 2 έκανα και έβαλα ανάλυση 1280x1024 και το παιχνίδι φυσάει! Το έπαιξα στο PC μου με χαρακτηριστικά AMD Athlon 64 @ 3.2GHz, μνήμη DDR 512MB, κάρτα γραφικών Creative 128ΜΒ GeForce FX 5600.

Δημοσ.

Μου ειπαν οτι οι 65 βαθμοι βαθμοι του επεξεργαστη ειναι πολλοι και οτι πρεπει να βαλω καλυτερη ψυχτρα για να μην κολαει ισχυει κατι τετοιο?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...