balema Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Γεια σας παιδια! Εχω 2 από δαύτες εγκατεστημένες στους 2 υπολογιστές στο σπίτι μου.Και οι 2 έχουν XP Pro με SP2.Θέλω να τις συνδέσω με ad-hoc αφού δεν έχω router.Έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers για τις κάρτες και έχω απενεργοποιήσει το utility της Linksys.Είναι ενεργοποιημένο το zero configuration των windows το οποίο έχει αναλάβει την όλη φάση.Κάνω add δίκτυο με απενεργοποιημένο το WEP και στο ίδιο κανάλι(11).Το workgroup και στους 2 υπολογιστες είναι το ιδιο.IP εχω 192.168.0.1 και 192.168.0.2 και subnet mask και στα 2 το 255.255.255.0.Δεν έχω firewall εγκατηστημένο.Ε ΤΙΠΟΤΑ!Τις έχω 6 μήνες και δεν έχουν δουλέψει ποτέ!!! Αφού για να καταλάβετε το εικονίδιο κάτω είναι με ένα κόκκινο x και λέει ότι δεν έχει συνδεθεί.Άλλο ένα περίεργο είναι ότι το Netsrumbler βρίσκει το SSID που έχω κάνει add αλλά στο ip και στο subnet mask δεν έχει τίποτα ενώ στο TCP/IP έχω βάλει αυτά που είπα πριν.Αν κατάλαβα δηλαδή δεν κάνει connect γιατί δεν παίρνει το ip και το subnet mask.Υποθέσεις κάνω.Ρε παιδιά βοηθήτε με δεν αντέχω άλλο μου έρχεται να τις σπάσω.... Α αλήθεια το QoS πρέπει να υπάρχει γιατι δεν το έχει στις ρυθμίσεις της κάρτας;Αν ναι πως το εγκαθιστώ;
xaotikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Οι κάρτες δεν έχουν δικό τους utility? Βάλτες να έχουν το ίδιο SSID, στο ίδιο κανάλι και speed auto (ή auto 1-2 για αρχή). Αφού έχεις βάλει εσύ τις ips πως γίνεται να μην σου βγάζει τίποτα στο ip/subnet? Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι στο obtain ip automaticaly?
balema Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Φίλε σε ευχαριστω για την απαντηση. Έβαλα και το utility και δείχνει το ip/subnet μηδενικά.Και όταν πάω στο TCP/IP είναι κανονικά βαλμένα.Δεν ξέρω πια τι άλλο μπορώ να κάνω.Έκανα και το ipconfig/all και την ασύρματη κάρτα την έχει χωρίς ip/subnet......
xaotikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Χμμ το firewall των windows το ξήλωσες? Δεν μου έρχεται κάτι τώρα για τις ips...μηδενικά παίρνουν όταν δεν έχουν συνδεθεί οι κάρτες μέχρι κάποια στιγμή που γυρνάει σε 169.χ.χ.χ. Αλλά όταν τις έχεις βάλει καρφωτές θα έπρεπε να σου δείχνει ip.
balema Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Ναι ρε δυστηχώς το έχω απενεργοποιήσει.Τις έχω βάλει εγώ τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα στο utility τα δείχνει 0.0.0.0!!!!Πήρα την τεχνική υποστήριξη στην Αθήνα της Linksys και δεν ξέρει τι να μου πει.Το μονο που μου πρότεινε έιναι να πάρω router και να τα δουλέψω σε infrastracture.Φαντάζεστε να πληρώσω άλλα 100 ευρώ και να μην κάνω την δουλειά μου. Εγώ ύστερα από πολύ ψάξιμο είδα ότι πολλοί χρήστες με XP δεν μπορούσαν με τίποτα να τις κανουν να λειτουργήσουν!Λέτε να είναι τυχαίο;Κανένας άλλος δεν είχε πρόβλημα με αυτές τις κάρτες;
deathlok Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 kataraxas ta dio pc einai konta?(poli basiko)defteron ta win trone apeira kolimata opote bale obtain ip ktl aftomata.triton ase to utility ton win giati einai gia klamata xrisimopoiise to software ton karton.
balema Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 kataraxas ta dio pc einai konta?(poli basiko)defteron ta win trone apeira kolimata opote bale obtain ip ktl aftomata.triton ase to utility ton win giati einai gia klamata xrisimopoiise to software ton karton. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ δουλεύουν,δεν ξέρω ακριβώς πως έγινε αλλά με το obtain ip κάπως έγινε και πήρε ip.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Α ένα χαζό είναι ότι μπορώ να μπαίνω στον 1ο(απτον 2ο)αλλά απ΄τον 2ο για μπω στον πρώτο μου ζητείται password και username.Εγώ δεν έχω password και username όταν κάνω log in σε κανέναν από τους 2.Όλα τα firewall είναι απενεργοποιημένα.Και πάλι σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.