Προς το περιεχόμενο

Dungeon Lords

Angeldust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχει κανένας / το έχει παίξει κανείς αυτό το παιχνίδι? Κυκλοφόρησε πρόσφατα νομίζω, είναι RPG και είναι της εταιρίας που έβγαλε το Painkiller (DreamCatcher). To "αγόρασα" προχθές απο το τορεντάδικο της γειτονιάς, αλλά δεν πρόλαβα να το παίξω ακόμα.. Κανένας που το έχει παίξει να πει εντυπώσεις?

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!Ούτε για κατέβασμα δεν αξίζει(θεός φυλάξει μην το αγοράσετε).Μιλάμε για ένα παιχνίδι όπου δεν έχει καν Automap!!!!Ναι φίλοι μου δεν έβαλαν καν automap οι άνθρωποι.Κατά τα άλλα είναι ένα απλοποιημένο wizards and warriors(χρησιμοποιεί την μοντέρνα 5 ετών μηχανή του εν λόγω παιχνιδιού λίγο βελτιωμένη),και φυσικά έχει περισσότερα bugs και απο ένα στρώμα σε θάλαμο μονάδας.Παίξτε πάλι το baldur's gate-gothic αλλά όχι αυτό το έκτρωμα.

Δημοσ.

Oson afora to automap, ontws den yparxei mesa sto paixnidi, ap'oti diavasa yparxei sto manual kai sto site tous proteinoun na to ektyposoume gia na to exoume dipla mas otan paizoume! Ligo to epeksa to paixnidi, ek protis apopsis den fainetai asximo. Apo grafika den einai kati to idiaitero.. 8a doume stin poreia, den syni8izw na krinw ena paixnidi apo tin arxh an den katsw na asxoli8w mazi tou.

Δημοσ.

Αν είσαι τόσο δυνατός ώστε να ξεπεράσεις το αρχικό σοκ και να συνεχίζεις να παίζεις τότε μπράβο........ Εγώ το περίμενα πως και πως και όταν το είδα έπεσα από τα συννεφα, άθλιο σε όλους τους τομείς

Δημοσ.
...έχει περισσότερα bugs και απο ένα στρώμα σε θάλαμο μονάδας....

καλό!!!

Εγώ προς στιγμην μπερδεύτηκα και νόμιζα οτι πρόκειται περί καλού rpg, δεν είχα καταλάβει ότι είναι τόσο χάλια...

Δημοσ.

egw vasika kapos mperdeiytika ligo me to system gia spellcasting pou exei kata ta alla to exw edw kai mia evdomada kai exw paixei 5 lepta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...