patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα σε όλους! Μήπως έχετε δει ποτέ αυτό το μήνυμα στο word: > Δεν ήταν δυνατή η καταχώρηση αυτού του εγγράφου. Δεν είναι δυνατή η δημιουργία συνδέσεων από άλλα έγγραφα σε αυτό το έγγραφο. Μου το βγάζει όταν φορτώνει το Word, είτε έχω επιλέξει έγγραφο να ανοίξει είτε ανοίγωντας το Word απλώς! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Nikb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Χρησιμοποιείς κάποιο πρότυπο? (template) Από ότι καταλαβαίνω το έγγραφο σου προσπαθεί ανεπιτυχώς να πάρει δεδομένα απο κάποιο άλλο αρχείο το οποίο προφανώς δεν βρίσκει... Υπάρχει καμιά σύνδεση με βάση δεδομένων ή Outlook στο έγγραφο σου? ***Αν την ώρα που ανοίγεις το word έχεις πατημένο το Shift στο βγάζει?
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Τι κάνει αν έχεις πατημένο το Shift; Άνοιγμα; Αν την ώρα που ανοίγεις το word έχεις πατημένο το Shift στο βγάζει? Το έχω ξαναδεί αυτό το κολπάκι με την Access. Το έφτιαξα πάντως, μάλλον έφταιγε το ότι είχα κατεβασμένο το service [DCOM Server Process Launcher], το οποίο προφανώς χρειάζεται. Για τον ίδιο λόγο δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση το [symantec Antivirus Corporate] - από εκεί το βρήκα και διορθώθηκε και το Word.
Nikb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Τι κάνει αν έχεις πατημένο το Shift; Άνοιγμα; Άνοιγμα κάνει αλλά χωρίς να εκτελεί μακροεντολές autoexec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.