mit-sof Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Τι γνώμη έχετε για την Compaq στους φορητούς; και όσο αφορά την υποστηριξη; Διαβάστε λοιπόν την ιστορία μου: Μάρτιος 2004: Εξαφανίζεται ο ήχος από τον φορήτο. Μετά τις κλασικές διαδικασίες (ξανα drivers, system restore κλπ) στέλνω για επισκευή οπότε μου αντικαθιστούν τη μητρική του υπολογιστή όπου ειναι ενσωματωμένο το κύκλωμα ήχου. Σε 18 μέρες τον παραλαμβάνω. Έλα όμως που όταν ξεκινά ο υπολογιστής εμφανίζεται φαρδύ πλατύ πλέον το λογότυπο Hewlett Packard αντί για Compaq και στο bios φαίνεται άσχετο μοντέλο!!!! Η μητρική είναι όντως ίδια βέβαια. Ύστερα απο 1+ χρόνο, άπειρα τηλεφωνήματα - φαξ - e-mail στον Πουλιάδη (Αυτός είναι ένας από τους 4-5 επίσημους επισκευαστές), 3 φορές "υποστήριξη" μέσω e-mail από την Compaq αμερικής και 1 "on-line chat with a compaq technician" δεν έγινε τίποτα. Συμπεράσματα: 1) Στην Ελλάδα για την Compaq - HP η υποστήριξη ειναι καταχρηστική, υπήρχαν καποια cofiguration tools τα οποία οι τύποι εδώ είχαν άγνοια. Επίσης είναι ερασιτέχνες λέγοντας μου ατάκες του στυλ "ελα τώρα, HP και Compaq έχουν ενώθεί το ίδιο πράγμα έιναι" 2) H υποστήριξη στην Αμερική μέσω email και chat είναι ρομποτική!!! Είναι κάποιος άσχετος ο οποίος επιλέγει ετοιματζίδικες απαντήσεις και απαντά. 3) Τη συγκεκριμένη μητρική του presario που έχω, τη χρησιμοποιούν με ελάχιστες παραλλαγές εκτός από μοντέλα Compaq και HP, πολλά μοντέλα φορητων του 2003-4, όπως Αcer, gericom, turbo X!!, κλπ. 4) Μπορεί τελικά να με βοηθήσει μόνο κάποιος που έχει τον ίδιο φορητό με μένα δήλαδή "Compaq presario 2572EA" και μου στείλει ένα backup απο το bios του. Όσα για τους καταγεγραμμένους διαλόγους απείρου κάλλους , τηλεφωνικά με την υποστήριξη του Πουλιάδη και μέσω e-mail και chat με την Compaq Αμερικής, είναι στη διάθεση σας!!
giorgos th. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 ego pantos pou eixa sovaro provlima vraxikiklomatos stin mitriki,to piga stin ΕΛΜΗ systems stin patision kai se 2-3 meres itan san kainourgio.
ipso33 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Εχω το 2560 που λογικα ειναι η ιδια μητρικη το Βιος το κατεβασα απο εδω αν βοηθαει. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us&dlc=en&dest_page=product&product=341583 Και μενα μετα απο αναβαθμηση του Βιος επαψε να λεει COMPAQ και τωρα λεει HP.
giorgos th. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 logika leei HP apo tin sigxnoneusi ton 2 etairion.
HamerZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Αφού λέει HP μήπως μπορείς να το πας και στην HP στην Αθήνα για επισκευή αργότερα; Δεν δοκιμάζεις να τους ρωτήσεις αν σε καλύπτουν εκεί αντί για Πουλιάδη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.